, sekce: Skylink |
|
Skylink nejde karta výměna a nextJedou Vám programy na Skylinku. Mam karty výměna a Next, obě nějak vypadli. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a nextMoja CW ide už 5 rokov ok a ani neviem ,že by bolo treba refreš a neviete zaručiť Funkčnosť bez IRD podpory po 201200,pan GLisnik , chem sa Vas potom spytať ,až dostanem tuto výmenu ,ktorá ma plnú podporu zo strany IRD ,prečo stále vypadáva a treba Refreš ,Poctivo si platim Multi a toto ma akože čáka každý mesiac ,Ručná reautorizacia ICE ,kde Je ta vaša IRD plná podpora teraz.Dakujem. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a next@lance ma pravduTakto to dopada, ked akcionari tlacia na zisk a management zabudne, ze sa ma venovat zakaznikom az v prvom rade a az potom ochrane bezpecnosti kodovania, pretoze bez zakaznikov jej bude dokonale, docasne neprekonane a nezdielatelne kodovanie na nic. A management sa ocitne na dlazbe. Ostanu len faktury z Irdeta. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
lance a ostatníto lance a ostatní:A ruku na srdce,kontaktovali jste tedy s vašimi problémy Skylink?!Tedy ti,co mají originální dekodéry,či moduly?! A prodejci přes web- kompaktibilita,který tu od toho přeci je?! Jinak pak je zde vše marné a plakat na fóru nemá význam! Tak jim napište a zavolejte,ať se tedy o problému dozvědí oprávnění lidé v dané platformě! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a next@Delta1Originalni dekoder je zaklinacia formulka, ci len sbarlicka pre slaboduchych? Mnohym, to nejde/neslo, ba aj so Skylink Ready tunermi. Staci citat forum. A islo to aj v UNI citackach. A uz nejde a pritom CW ma byt stale funkcne. Vsak neobhajuj neobhajitelne, rypu sa v tom a nevedia to. Snad to tu uz ini pani dostatocne zargumentovali. |
losparabo
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a nextTechnisat Digicorder HD S2 + moduly CRW Technicrypt + ICE Skylink a NEXT = zadne problemy, PIP chodi absolutne bez problemu, to same nahravani 2 programu zaroven ci jeden nahravat a druhy sledovat. Zaplacena nabidka multi a HD |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
|
|
izidorTo bud rád.Dnes chodí zítra nemusí.Při dnešním trendu. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
losparabonapsal:Originalni dekoder je zaklinacia formulka, ci len sbarlicka pre slaboduchych? Mnohym, to nejde/neslo, ba aj so Skylink Ready tunermi. Staci citat forum. A islo to aj v UNI citackach. A uz nejde a pritom CW ma byt stale funkcne. Vsak neobhajuj neobhajitelne, rypu sa v tom a nevedia to. Snad to tu uz ini pani dostatocne zargumentovali. 1.Jistě že je orig.dekodér zaklínací formule,protože proti necertif. je toto namířeno a neobhajitelné,ale pokud někomu spadne originální dekodér,tak to mění situaci a je se o co opřít! Jenže se o tom musí dozvědět ten,kdo s tím může něco udělat! ;) 2.Kdo je mnohý?! Zde diskutující,jenž stěží napíšou co mají doma? Nebo ti, kdo si platí,mají doma to co mají mýt a pokud to nejde,tak to řeší tam kde mají?! Apropó kolik zde problematických má certifikovaný Irdeto stroj s problémy jak píšete?! 3. A kdo se v tom nerejpe,co? I u jiných platforem jsou problémy! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a nextUvediem jeden príklad: Dva úplne rovnaké UNI STB z rovnakým FW ,ALE rôzne Serie ICE ,jedna ide OK ,jedna NIE ,a aj keď tie karty zamením ,Problém sa stane zas Iba u tej istej Serie ICE karty ,a je Úplne jedno do akého STB ju dám. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a next@Delta1Original CW nie je zaklad, dobre vies, ze to na stotisicoch UNI tuneroch doteraz islo bez problemov, hovorim o CW a ICE. Problemy su vsade, to ale neznamena, ze to budeme tolerovat a najma vtedy, ked je toho viac ako dost. Ide o to ako casto ma firma problem, ci sa to nedalo odskusat inak ako v plnej prevadzke, ako ten problem vyriesi, ako to vysvetli zakaznikom a ako sa chova k zivivitelom/zakaznikom, ci ako ich odskodni. |
losparabo
|
|
losparabonapsal:1.Original CW nie je zaklad, dobre vies, ze to na stotisicoch UNI tuneroch doteraz islo bez problemov, hovorim o CW a ICE. 2.Problemy su vsade, to ale neznamena, ze to budeme tolerovat a najma vtedy, ked je toho viac ako dost. Ide o to ako casto ma firma problem, ci sa to nedalo odskusat inak ako v plnej prevadzke, ako ten problem vyriesi, ako to vysvetli zakaznikom a ako sa chova k zivivitelom/zakaznikom, ci ako ich odskodni. 1.Sorry,ale jen cryptoworks a nyní Irdeto mě zajímá,neboť jen toto jsem vždy prodával a montoval,protože to operátor požadoval!! Tedy pokud by toto někomu zlobilo,tak chci řešení! :) UNI,sdílení a pod. je mi fuk,to ať si hezky vylížou ti,co sem dovezli a prodali ony přístroje za pár šprdlíků! Teď se totiž zůročí to,co kdo prodal!! 2.Souhlasím,ale jen v případě oprávněných-tedy licencovaných dekodérů! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
@Delta1Hele, nejsem prodejce a osobně se držím stále CW karty, naštěstí, ale dám Ti konkrétní výpadky v rodině a u známých které jsem se osobně snažil řešit. Všechno běžní useři bez ambicí rýpat se v něčem - chtěli jen kartu NEXT... a bohužel teď mají jako bonus i zábavu navíc - hru jestli večer bude obraz nebo nebude :)) takže:TF6000CR (SD licenc.CW) + ICE Opentel...? (SD licenc. CW) + ICE DiZipia (HD Skylink Irdeto ready) + ICE - to vše podle Skylinku má bez probl. fungovat ale jsou problémy ! Telefonické rady typu vyndej/zandej kartu, vyp/zap přijímač, čekej na CT1 atd. jsem pár vyslechl, ale přestalo mně to bavit, nemusím opravdu mrhat časem - a jak jsem hlavně psal, nejsem jejich tester !!! Ty jo? Jediné o co bych se měl jako user starat je zaplatit/nezaplatit tzn. chci se dívat/ nechci. Nic víc, jednoduché. O všechno ostatní se má postarat poskytovatel služby kterému platím, tečka. Skylink má spustit až plně funkční upgrade a NE TESTOVAT NA MNĚ ! Vím, že různé techn. problémy mohou občas nastat a nastávají všude (dělal jsem trochu do IT), ale snad každý vidí že co je moc, to je moc a že celá histrorie Skylinku s ICE kartama je neskutečný amaterizmus, to se nedá obhájit. Já jinak Skylinku fandím, je jasné že to má to těžké z mnoha zjevných důvodů, ale první o co musí pečovat jsou poctiví zákazníci a vlastní image, ovšem s tím právě hazardují neskutečně, připadá mi že mají lidi za tupé stádo kterému stačí jen dokola meldovat to svoje a zatloukat, zatloukat. Neuvěřitelným způsobem si posr... image a nahánějí zadarmo lidi ke konkurenci - Kličkovi i ostatním stačí rozevřít náruč a čekat na ovečky od Skylinku. Kdybych byl na jeho místě, nedělám nic a jen si 3krát denně nechám posílat statistiky nárůstu prodejů. Jo, vlastně dělal bych něco - slíbil bych někdy do budoucna HD a hl. bych si zapisoval co Skylink zase podělal abych se vyhnul v budoucnu jeho chybám, ale rozhodně nebudu se stejnými změnami spěchat a nechám ho nejdřív prošlápnout cestičku a pořádně se v tom vymáchat abych se nejdřív ujal všech jeho oveček. Později udělám sice to samé, ale o poznání líp (poučen z jeho chyb) a taky s už o poznání ktrotším stádečkem (...se tomu říká strategije druhého vítěze nebo tak nějak se to v angl. jmenuje...? ) Jen na okraj k těm UNI čtečkám - doteď Skylinku prachy za předplatné a kartu v UNI čtečce nesmrděly, že?? Myslíš že by toho Skylink prodal stejně nebýt levných a spolehl.UNI? Už kvůli tomu by aspoň nemuseli ze všech s UNI dělat hned zloděje Rv |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
lanceNo a v tom je právě ta potíž,čeho je moc?!Jenže to bych se opakoval! Zlobí originál,tak jim to dejte vědět! S amatérismem nesouhlasím,to bych vytkl jiným platformám! A ohledně karet- Skylink přeci neví do čeho prodejce jejich kartu strčil! Ale na obale karty bylo a je vždy napsáno a zvýrazněno,že správná funkčnost je podmíněna vložením do orginálního dekodéru dříve cryptoworks nyní Irdeto !!! Čímž bylo a je řečeno vše! Dobrou :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: Skylink nejde karta výměna a nextNo, a jestli díky časté změna klíčů u Irdeto/ICE bude fakt budu každý den po zapnutí TV absolvovat černou 5-ti minutovku u CT1 bez obrazu než mi slavnostně něco naskočí (v horším příp. třeba za 1/2h) tak tomu říkám UAU! :sly:To ale nic není proti skutečnosti, že některých "moderních pokročilých funkcí" - v 21. století !!! myšleno možnost někdy si nahrát nějaký pořad z TV a někdy jindy se na něj podívat - nebude jaksi možno "jen tak" využívat (to co umělo už před 30-ti lety video a dodnes to funguje nyní bude jaksi problém nebo minimálně pořádná komplikace...) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
lancenapsal:To ale nic není proti skutečnosti, že některých "moderních pokročilých funkcí" - v 21. století !!! myšleno možnost někdy si nahrát nějaký pořad z TV a někdy jindy se na něj podívat - nebude jaksi možno "jen tak" využívat (to co umělo už před 30-ti lety video a dodnes to funguje nyní bude jaksi problém nebo minimálně pořádná komplikace...)Souhlasím a toto se mi také nelíbí,ale nese to s sebou současná doba! No v cizině už má jistý operátor požadavek,že jejich stroje již nebudou a nesmí obsahovat analogové výstupy :dead: ! Tak doufám,že toto sem hned tak nedorazí! Rv Ale jinak u VHS už také byla ochrana Makrovision a atd. Holt se jako zákazník musím postarat o to,abych měl to,co potřebuji! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|