, sekce: Skylink |
|
@Zip and Ja - Humax a zápisyVítám vás! Mám jednu prosbu.O víkendu jsme testovali u kámošem ten Humax IRHD 5100s a stihli jsme provést "pouze" aktivaci karty,čili zaregistrování.Pak jsme si otevřeli slivku.. :-) Na přihlašovaný mail došli info o probíhající PROMO akci,která běží i na dané kartě a to na 2měsíce komplet balík Skylink zdarma.Datum ukončení 27.5.2011 a tedˇ nevím,jestli to musí dojít i na kartu.Nic takového tam zatím nedošlo a pokud,kde to má hledat? Dle mého v položce PODMÍNĚNÝ PŘÍSTUP a pak v položce Stav Služby SoftCell a nebo Stav karty Smart kart? Je z toho trošku vystrašený.Nerad by,aby mu to po 20dnech vypli... Děkuji moc za pomoc (PS i na webu Skylink "Správě služeb" tam má napsaáno,že má vše ativní datum aktivace a platnost do daného data.Jen na kartě stále nic)..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 040 |
|
|
RE: @Zip and Ja - Humax a zápisyPokud je vše zapsáno na "Netu",tak už nezbývá než čekat,případně zkusit v jiném přijímači...... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 863 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: @Zip and Ja - Humax a zápisyTo neres, ty informace o karte beznemu uzivateli nic nereknout. Ty krasne vypisy co znas s cryptoworksu tady nenajdes. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
@Jaa opět Ti moc děkuju.Hned mu to vyřídím... Jinak si pamatuji,že jsem kdysi kamarádce dělal TechniSat s onem CryptoWorksem a tam to právě po krátké době naběhlo vše! Myslím všechno,co si objednala šlo přečíst ve zkratkách,ale hlavně s datumem přímo z karty...Tady je toho v tom Irdetu tolik,že... :-D Takže snad to bude mít v pořádku a po 20 dnech nebude BlackScreen :-D :-D :-D Asi by mne zrušil... Ale vím,že se vomhle vyznáš,máš přehled a vždycky si mi dobře poradil!!! Díkas Ja!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
ZápisiKartu,keď si zaregistruješ v sekcii nového užívateľa,alebo máš nejakú kartičku zaregistrovanú,tak potom si to všetko môžeš prečítať po prihlásení v tvojom,,účte,,! Tam máš potom všetko.Cez prímač nič takého nevičítaš. :))) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
|
|
ano pego097už jsem se to dovzvěděl...ale předtím jsem to fakt nevěděl.Je to něco nového u toho Irdeta.U CryptoWorks sis mohl vše přečíst i v menu Podmíněný přístup a smart card.Tam bylo vše "zapsáno".Ale tady u toho Irdeta je vše jinak.Ale nebylo to pro mne,ale pro kámoše,takže pohoda :-) Přesto díky i tobě za odpovědˇ a info!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
jamess96Mám doma 5 druhov Humíkov vrátane posledného5100S.Som s ním spokojný.V tom máš pravdu,že v nich to bolo. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
|
|
@pego097jo jo.Mne se také moc líbí,když jssem ho kámošovi pořídil a nainstaloval...Asi do něj také půjdu,bo se mi líbí jednoduchostí a spolehlivostí._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
jamess96Tak to je dobře, že se Ti (i pego097) Humax líbí, je to momentálně jistě nej volba.Nemožnost vyčíst zápisy mi u Irdeta chybí, je to celkem škoda, u CW jsem vždy věděl, kdy jsem provedl montáž, zda je STB ještě v záruce atd. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
@Zipano,je to prostě tak,aspoň co si kolem sebe a i na fórech všímám...Kámošovi jsem to dnes zavolal,atˇ to tam nehledá,že to nemá cenu a hlavně jsem se ho ptal,jestli mu to vše fachčí.Prej nemá sebemenší problém včetně HD kanálů.Tento týden si to určo pořídím.Bude MS v hokeji a snad to bude i někde v HD - snad Eurosport HD... I Tobě Zipe díky!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|