, sekce: Kabelová televize |
|
riomedia nahravanisry prosim nema nekdo digitalni tv od nich? jak je to tam stim nahravani podle webu a jestli to chapu dobre tak se na nahrany porad muzu podivat az za 7 dni? a nebo se pletu a nebo je tam jeste nejaka jina sluzba kde se muzu podivat treba na film ktery bezi vecer treba rano ale ne az za 7 dni?dik moc |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: riomedia nahravanijá myslím, že od toho objednání to opravdu 7 dní bude trvat než si budeš moct pustil pořady za ten týden,ale po těch 7 dnech už by to mělo fungovat že si ráno pustíš co bylo minulej večer, ale ještě sem to nezkoušel takže pouze můj dojem.. :-/ |
loop
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 62 |
|
|
RE: riomedia nahravanidik snad mas pravdu ja tam i volal ale slecna mne tak dokonale zmatla ze sem pomalu zapomnel jak se jmenuju:-) brknu tam zitra a budu se modlit at to zvedne nekdo krapet schopnejsi:-) |
tanabe
|
|
RE: riomedia nahravaniDobry den, myslim, ze si trochu pletete dve sluzby - "Nahravani" a "Timeshift". Sluzba "Nahravej" je nPVR - cili obsah se uschovava na siti u operatora a je Vam k dispozici po urcity cas. Nahravani je mozne "naprogramovat" dopredu dle EPG. Pote vidite Vase nahravky v profilu a muzete si je kdykoli prehrat. Sluzba "Timeshift" je sluzba, ktera Vam umozni vybrat si jakykoli porad na jakemkoli Vam dostupnem kanale az 7dni zpet. Vybirani se deje v menu set-top-boxu v sekci EPG a nebo na dalkovem ovladaci. Sluzbu je mozne vyuzivat az po 7mi dnech od objednani z legislativnich duvodu. Dale je take mozne si objednat sluzbu "Divej se od zacatku", ktera Vam umozni na jedno kliknuti zacit aktualni porad sledovat od jeho pocatku. Marian Rychtecky |
MarianRy
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 2 |
|
|
MarianRyvrele diky za INFO:-)takze kdyz si napr dneska objednam sluzbu Timeshift pak pockam 7 dni tak po teto dobe uz si muzu pustit napr film ktery bezi napr v pondeli pustit uz v utery a nebo musim cekat 7 dni? tim objednani je mysleno jako sluzba timeshift?a nebo objednani at mi to neco prehraje zpetne?a zase cekat 7 dni |
tanabe
|
|
TimeshiftZrejme je to komplikovane napsat.Zkusim to jeste jednou. Po objednani Vam sluzba timeshift NEBUDE fungovat jeste 7dni. Po tomto case se Vam sluzba zapne a od teto doby se muzete podivat na jakykoli porad az 0-7 dni zpet. Po aktivaci sluzby, neni nutne jiz cekat na zadne porady. Ano celou dobu mluvim o "timeshift" sluzbe, ktera se objednava jen jednou. |
MarianRy
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 2 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|