, sekce: Technika |
|
STB s podporou Samby a NewcsAhoj,pořídim jsem si Dreamsky NXP 256HD a je to ta největší s*****, co jsem kdy viděl. Dokola si v channel listu resetuje DVB-S2 programy, při přehrávání videí ze sítě se tomu sype obraz, rozchází synchronizace zvuku/obrazu a celkově to půjdu někomu omlátit o hlavu. Doporučíte nějaký jiný STB s podporou DVB-S2, přehráváním filmů ze sítě (Samba, NFS nebo DLNA) a možností používat cardserver (protokol newcs nebo cccam) ze sítě? Děkuju moc! |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
|
|
RE: STB s podporou Samby a NewcsTaky mám Dreamsky NXP256HD jak si mám představit že v chanel listu resetuje DVB-S2 ?Jestli to nebude mezi ovladačem a gaučem. Já takovéto problémy nemám ale mužeš si koupit Dreambox :laughing: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: STB s podporou Samby a NewcsMezi ovladače a gaučem to není. Naladím ten TP a funguje to. Vypnu a zapnu STB a už to má u všech stanic z tohohle TP jiné frekvence patřící Canal Digitaal. |
LubosD
|
|
RE: STB s podporou Samby a Newcsno já vypnu zapnu a sleduju vevím něco děláš blbě! :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
|
|
RE: STB s podporou Samby a Newcsaktualizuj si firmware a vice cti, napr. sadigitalne.cz |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: STB s podporou Samby a NewcsDej si tam 1.17 , tovární nastavení , kdoví co tam máš ... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
|
|
RE: STB s podporou Samby a Newcs1.17 jsem si tam právě už dal a s tím mi to dělá. Ale to pořád neřeší problém se Sambou. Můžete se prosím přestat točit na tomhle a doporučit mi něco jiného?Např. s Amiko mám výborné zkušenosti, jen nevím, jak je to tam s přehráváním ze sítě. Můj model to neumí a u novějších se o tom nepíše. |
LubosD
|
|
RE: STB s podporou Samby a NewcsDreamsky NXP256HD tak na něm fachčí vše co píšeš a bez problémuněkde je naká chybka Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
|
|
LubosDPřesně taky provozuji z verzí fw 1.17 a vše uvedené mi maká tak nevím?Tak kup Dreambox. R^ Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|