Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.09.2007, 16:01.56

Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďte

Jaký je aktuální soft, popř. i polsat, omlouvám se, ale reakcí je tolik, že vyhledávání je značně obtížné. Předem děkuji.
uživatel
smutnak
13.09.2007, 16:32.54

Téma

Ani se nenamáháš o jaký přijímač jde.Jestli máš humíka tak stačí číst.
uživatel
kapr
13.09.2007, 16:35.03

RE: Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďte

pokiaľ chceš kľuče je uplne jedno aký príjimač máš
uživatel
macc
13.09.2007, 16:44.41

RÉ FERDA

Já mám naposled 3,4-95b
uživatel
kapr
13.09.2007, 16:51.52

RÉ FERDA

D+ 01.37218aA0C9E1E5E40840Ca915f179d6f
uživatel
kapr
13.09.2007, 19:06.29

To je neuvěřitelné !

On se zeptá zcela jasně a srozumitelně, jaký je poslední neoficiální - emulační software pro jeho Ferguson 7318 a vzápětí mu vynadají, že neuvedl přijímač !!! Pak mu tady napíšou informaci o software pro Humax 5400, což ho vůbec nezajímá a což je úplně jiný přijímač a úplně jiný software a závěrem mu napíšpu klíče na D+, který vůbec nechtěl.

Jdi na tuto adresu http://www.sat-upload.net/
Musíš se zaregistrovat, aby jsi tam mohl stahovat.
Poslední soft je DVB EXTREME AF RC7 a na něj by měl chodit D+ a Polsat.
Pak je jiný soft od jiných tvůrců na který by měla chodit Premiere.
Bohužel se vylučují navzájem. Tedy buď jeden nebo druhý.
Tedy neměl by být soft na který chodí D+, Premiere, Polsat a TPS jako u zmíněného Humax 5400 nebo o něm tedy nevím.
TPS chodí pouze ve spojení s PC přes COM port a program pod Windows SBCL.
/ Nezaručuji, že má odpověděď je zcela přesná, v něčem může být chybná. Ale rozhodně není tak pitomá jako ty předchozí. /
uživatel
Smith
13.09.2007, 20:23.17

RE: Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďte

Stáhni si z uploadu na Gsmobil Loader a v něm si nastavíš který si chceš nahrát,měl by být aktuální
uživatel
pav
14.09.2007, 01:12.38

Díky Smith, jasná odpověď

vč. hodnocení předchozích odpovědí.Co si myslíš - je lepší - Premiere nebo D+ ? Já teď sleduji pouze D+. Premieru jsem už více než 4 měsíce neviděl, tak nedokážu zhodnotit.
uživatel
smutnak
14.09.2007, 07:46.09

D+ s Polsatem nebo Premiere ?

Ty po mně chceš porovnání tří evropských nabídek. Někdo má rád vdolky, jiný zase holky. To je na každém osobitě, co se mu více líbí. Protože mne učili ve škole německy a španělsky neumím slovo. Je pro mne, jako asi pro hodně Čechů zajímavější, z jazykového důvodu, Premiere. Ale někdo může chtít D+ zrovna proto, že se učil španělsky. V Premiere se můžeš dívat na Bundes Ligu nebo si přepínat kamery u Formule 1. V D+ se zase můžeš dívat na španělskou ligu. V D+ máš Viajar, který dává dokumenty v originále, tedy třeba i v češtině. Máš tam 40TV, která dává po 22 hod někdy dobré věci. V Premiere máš Hit 24, kde umí dát někdy zajímavý koncert. Máš tam Goldstar, který je pro mnoho lidí nepostadatelný, s atypickou ( evropskou, buble gumovou, discotékovou apod. hudbou ).Máš tam audio kanály. V Premiere máš také MGM, který dává staré americké Westerny apod. filmy. Zase v D+ Taquilla jsou lepší než Direkty a obé je v angličtině. Řekl bych, že jsou tam lepší filmy, novější filmy, dříve atd. Zase Direkty mají častější výměnu, takže je jich tam sice horších nebo starších, ale víc.TCM v D+ hodnotit nebudu protože to chodí, bez toho, zda chodí D+, tedy je to hacknuté i v CRW. V D+ máš také mimo jiné pro rybáře a myslivce Cazy y Pasca. S Polsatem chodí i minibalíček TVN a máš tam pro motoristy TVN Turbo, což nikde jinde, nic takového není. V Polsatu máš také DISCOVERY CIVILISATION, což není ani v D+ ani v Premiere a je to srovnatelné s Viasat History. Takže, když to shrnu. Myslím si, že dva je více, než jeden. Tedy dal bych přednost D+ a Polsatu před Premiere. Když by přestal Polsat fungovat, byla by pro mne asi samotná Premiere zajímavější ( nebo přesněji srozumitelnější ) než D+.
uživatel
Smith