| 13.09.2007, 16:01.56 | |
Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďteJaký je aktuální soft, popř. i polsat, omlouvám se, ale reakcí je tolik, že vyhledávání je značně obtížné. Předem děkuji. |
![]() smutnak |
| 13.09.2007, 16:32.54 | |
TémaAni se nenamáháš o jaký přijímač jde.Jestli máš humíka tak stačí číst. |
![]() kapr |
| 13.09.2007, 16:35.03 | |
RE: Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďtepokiaľ chceš kľuče je uplne jedno aký príjimač máš |
![]() macc |
| 13.09.2007, 16:44.41 | |
RÉ FERDAJá mám naposled 3,4-95b |
![]() kapr |
| 13.09.2007, 16:51.52 | |
RÉ FERDAD+ 01.37218aA0C9E1E5E40840Ca915f179d6f |
![]() kapr |
| 13.09.2007, 19:06.29 | |
To je neuvěřitelné !On se zeptá zcela jasně a srozumitelně, jaký je poslední neoficiální - emulační software pro jeho Ferguson 7318 a vzápětí mu vynadají, že neuvedl přijímač !!! Pak mu tady napíšou informaci o software pro Humax 5400, což ho vůbec nezajímá a což je úplně jiný přijímač a úplně jiný software a závěrem mu napíšpu klíče na D+, který vůbec nechtěl.Jdi na tuto adresu http://www.sat-upload.net/ Musíš se zaregistrovat, aby jsi tam mohl stahovat. Poslední soft je DVB EXTREME AF RC7 a na něj by měl chodit D+ a Polsat. Pak je jiný soft od jiných tvůrců na který by měla chodit Premiere. Bohužel se vylučují navzájem. Tedy buď jeden nebo druhý. Tedy neměl by být soft na který chodí D+, Premiere, Polsat a TPS jako u zmíněného Humax 5400 nebo o něm tedy nevím. TPS chodí pouze ve spojení s PC přes COM port a program pod Windows SBCL. / Nezaručuji, že má odpověděď je zcela přesná, v něčem může být chybná. Ale rozhodně není tak pitomá jako ty předchozí. / |
![]() Smith |
| 13.09.2007, 20:23.17 | |
RE: Ferda 7318 - soft Premiere + D+ - poraďteStáhni si z uploadu na Gsmobil Loader a v něm si nastavíš který si chceš nahrát,měl by být aktuální |
![]() pav |
| 14.09.2007, 01:12.38 | |
Díky Smith, jasná odpověďvč. hodnocení předchozích odpovědí.Co si myslíš - je lepší - Premiere nebo D+ ? Já teď sleduji pouze D+. Premieru jsem už více než 4 měsíce neviděl, tak nedokážu zhodnotit. |
![]() smutnak |
| 14.09.2007, 07:46.09 | |
D+ s Polsatem nebo Premiere ?Ty po mně chceš porovnání tří evropských nabídek. Někdo má rád vdolky, jiný zase holky. To je na každém osobitě, co se mu více líbí. Protože mne učili ve škole německy a španělsky neumím slovo. Je pro mne, jako asi pro hodně Čechů zajímavější, z jazykového důvodu, Premiere. Ale někdo může chtít D+ zrovna proto, že se učil španělsky. V Premiere se můžeš dívat na Bundes Ligu nebo si přepínat kamery u Formule 1. V D+ se zase můžeš dívat na španělskou ligu. V D+ máš Viajar, který dává dokumenty v originále, tedy třeba i v češtině. Máš tam 40TV, která dává po 22 hod někdy dobré věci. V Premiere máš Hit 24, kde umí dát někdy zajímavý koncert. Máš tam Goldstar, který je pro mnoho lidí nepostadatelný, s atypickou ( evropskou, buble gumovou, discotékovou apod. hudbou ).Máš tam audio kanály. V Premiere máš také MGM, který dává staré americké Westerny apod. filmy. Zase v D+ Taquilla jsou lepší než Direkty a obé je v angličtině. Řekl bych, že jsou tam lepší filmy, novější filmy, dříve atd. Zase Direkty mají častější výměnu, takže je jich tam sice horších nebo starších, ale víc.TCM v D+ hodnotit nebudu protože to chodí, bez toho, zda chodí D+, tedy je to hacknuté i v CRW. V D+ máš také mimo jiné pro rybáře a myslivce Cazy y Pasca. S Polsatem chodí i minibalíček TVN a máš tam pro motoristy TVN Turbo, což nikde jinde, nic takového není. V Polsatu máš také DISCOVERY CIVILISATION, což není ani v D+ ani v Premiere a je to srovnatelné s Viasat History. Takže, když to shrnu. Myslím si, že dva je více, než jeden. Tedy dal bych přednost D+ a Polsatu před Premiere. Když by přestal Polsat fungovat, byla by pro mne asi samotná Premiere zajímavější ( nebo přesněji srozumitelnější ) než D+. |
![]() Smith |