Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.09.2007, 22:38.23

HumaxCR-FOX CI -nenaběhne

Po zapnutí nabíhá na display ale zastaví se a svítí jen číslo předvolby 230 jinak nereaguje na žádné přepnutí a ani nejde dálkovým ani na tlačítkách na předním panellu jakkoliv ovládat. Nevíte někdo prosím co by to mohlo být,není někde aktivovaná dětská pojistka,nebo by mohlo pomoci přehrát nový sw,přijimač je den starý,než ho pošlu dodavateli rád bych třeba to odstranil. Případně jaký sw a pomocí jakého zavaděče. Děkuji za jakoukoli pomoc a radu.Díky.
uživatel
Jendaj
13.09.2007, 22:48.46

Humax CR fox-CI

Tak jsem to zvládnul,už jsem to dlouho nedělal,stačilo vytáhnout ze zásuvky a při novém zastrčení přidržet tlačítko STBY na předním panelu,nevím jak si to ten zákazník takhle přepnul ,ach jo.Možná se takhle aktivuje ta dětská pojistka? Díky za pozornost.
uživatel
Jendaj
13.09.2007, 22:59.01

stejná závada

Dnes večer mi volal známý kterému jsem tento receiver dodával a hlásil mi naprosto stejnou závadu.Tak že díky za radu,zítra se mu na to jedu podívat.
uživatel
hammett
13.09.2007, 23:05.05

HumaxCR FOX

No já jsem dneska při dodávce poslechl tu babu co mi radila,že je nový SW a tak jsem ho přes Astru stáhnul a kdoví? Třeba je tam v SW nějaký zádrhel. Tak ahoj.
uživatel
Jendaj
13.09.2007, 23:11.01

Humax CR FOX

Také mě to napadlo není-li to SW záležitost.Čau.
uživatel
hammett