Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Jde vám EPG v muxu4?

Od té doby co byl spuštěn nový regionální mux, tak mi přestalo jít EPG v muxu4 (vysílač Olomouc, TV Samsung). Zajímavé je na tom to, že když připojím USB tuner k PC, tak EPG jde. Jak se to chová u vás?

visper
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

MUX4 a MUX5 v Brne

Potvrzuji na TV Sony mi v Brne také EPG v MUXu 4 nejde!
Mam také problémy s MUXem 5.Mam silny signal (na vysilac v Bohunicích vidim),presto občas se obraz jemne rozkostickuje a je i patrny asi 0.5 sekundovy vypadek zvuku.
Mate někdo v Brne (i jinde) podobne problémy?
Diky predem...

Ladaa

RE: Jde vám EPG v muxu4?

on je i nějakej mux 5? :lookaround: :O :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

On myslí žřejmě regionální MUX7 (47K) Mě táké občas kostičkuje ve srovnání s MUXEM4 (46k) ale jen u tV LCD Panasonic.U STB Synaps nebo AverMedia modulu u PC to je v naprostém pořádku.Asi TV Panasonic má problem se sousedním vyšším kanálem.Nebo je něco na vysilači?Vadí mě to protože Nova HD (46k)jde dobře kdežto ČT HD programy (47k) chvílemi kostičkují.

lev
Registrace: 1/2007

Ano,myslim regionalni MUX na kanale 47.Tak konecne vim ze nejsem sam...Dik.

Ladaa

Jo když myslíš RS7, tak tam si na to "kostičkování" ČT HD i přes to, že signál je dobrej stěžuje víc lidí a nedělá to pouze jeden vysílač. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Stačí ten kanál znovu proladit. Já beru Mux4 od Hodonína a dělal to samé. Je to zajímavý a netuším proč to tak je, ale všechny programy se naladily znovu včetně EPG a zůstaly tam uložený i ty prvně naladěný. Ty jsem pak smazal. Když proladím jakýkoliv již naladěný Mux, tak se nic neuloží, ani nepřepíše, ale u tohoto se to uložilo znovu. Takže proladit...

kedar1
Registrace: 7/2010

mux 4

je to jak píše kedar1 u mě to pomohlo dík

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Jako většina tyto srando muxy vůbec nechytám :ogre:
Není nad sat :)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Přeladění skutečně pomůže.
Neví někdo náhodou zda RS 7 bude vysílat i ze Znojma stejně jako MUX 4, který od tama beru?

Daru
Registrace: 10/2008

Tak přeladění opravdu pomohlo. Když se něco změní v muxu, tak samozřejmě vždy přeladím. Jenom mě jaksi nenapadlo, že když se spustí nový mux, tak se musí přeladit jiný mux, který s tím nesouvisí. To by měl provozovatel zveřejnit dopředu.

visper

Provozovatel muxu4 zmenil pri startu regmux7 identifikaci celeho muxu4 (prhodil NID a ONID), samozrejme nic neoznamil. Z pohledu televizoru tak byl mux4 novou siti.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra