, sekce: Příjem DVB-T |
|
Jde vám EPG v muxu4?Od té doby co byl spuštěn nový regionální mux, tak mi přestalo jít EPG v muxu4 (vysílač Olomouc, TV Samsung). Zajímavé je na tom to, že když připojím USB tuner k PC, tak EPG jde. Jak se to chová u vás? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
MUX4 a MUX5 v BrnePotvrzuji na TV Sony mi v Brne také EPG v MUXu 4 nejde!Mam také problémy s MUXem 5.Mam silny signal (na vysilac v Bohunicích vidim),presto občas se obraz jemne rozkostickuje a je i patrny asi 0.5 sekundovy vypadek zvuku. Mate někdo v Brne (i jinde) podobne problémy? Diky predem... |
Ladaa
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?on je i nějakej mux 5? :lookaround: :O :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?On myslí žřejmě regionální MUX7 (47K) Mě táké občas kostičkuje ve srovnání s MUXEM4 (46k) ale jen u tV LCD Panasonic.U STB Synaps nebo AverMedia modulu u PC to je v naprostém pořádku.Asi TV Panasonic má problem se sousedním vyšším kanálem.Nebo je něco na vysilači?Vadí mě to protože Nova HD (46k)jde dobře kdežto ČT HD programy (47k) chvílemi kostičkují. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Ano,myslim regionalni MUX na kanale 47.Tak konecne vim ze nejsem sam...Dik. |
Ladaa
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Jo když myslíš RS7, tak tam si na to "kostičkování" ČT HD i přes to, že signál je dobrej stěžuje víc lidí a nedělá to pouze jeden vysílač. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Stačí ten kanál znovu proladit. Já beru Mux4 od Hodonína a dělal to samé. Je to zajímavý a netuším proč to tak je, ale všechny programy se naladily znovu včetně EPG a zůstaly tam uložený i ty prvně naladěný. Ty jsem pak smazal. Když proladím jakýkoliv již naladěný Mux, tak se nic neuloží, ani nepřepíše, ale u tohoto se to uložilo znovu. Takže proladit... |
kedar1
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
|
|
mux 4je to jak píše kedar1 u mě to pomohlo díkUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 032 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Jako většina tyto srando muxy vůbec nechytám :ogre:Není nad sat :) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 890 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Přeladění skutečně pomůže.Neví někdo náhodou zda RS 7 bude vysílat i ze Znojma stejně jako MUX 4, který od tama beru? |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Tak přeladění opravdu pomohlo. Když se něco změní v muxu, tak samozřejmě vždy přeladím. Jenom mě jaksi nenapadlo, že když se spustí nový mux, tak se musí přeladit jiný mux, který s tím nesouvisí. To by měl provozovatel zveřejnit dopředu. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: Jde vám EPG v muxu4?Provozovatel muxu4 zmenil pri startu regmux7 identifikaci celeho muxu4 (prhodil NID a ONID), samozrejme nic neoznamil. Z pohledu televizoru tak byl mux4 novou siti. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|