![]() |
|
Skylink - zeby naozaj umysel?!Citacia oznamu:Provádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o plánovanej odstávke zákazníckych systémov Skylink a CS Link Ak je odstavka tak ako je mozne ze zakaznikom odosielaju emaily o konci predplatneho pocas vikendu? Hmm?! Samozrejme v mojom pripade ma tento email potesil :laughing: Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!poslal Ti to automat, žijeme v 21. storočí |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 557 |
![]() |
|
Pozor je to spam od nichuPOZOR!!! Prave som si vsimol ze v mojom pripade mi prisiel email, hovoriaci ze Kombi mi konci 1.9 .2013 a zaplatene mam do 4.2014!!! Takze bacha ak niekto takyto email dostal a omylom im este nieco zaplati. Tymto emailom dostanu zakaznikov do omylu! :fuming:Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
přesně tak jakpíše abonent - dvbinfo - i já dostal podobný email.Cesty jak ulovit spotřebitele jsou i takové bohužel. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Ano presne taký istý klamlivý mail dostal moj kamarát a prave dnes, má to do mája 2014 a poslali mail že do 1.9.13, totalne im to tam kolabuje, za to sa mozu len hanbiť |
zoly
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Nebo si tam udělali nějaký hokej a odesílá jim to emaily omylem. To mě přijde jako pravděpodobnější. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
skylink emailtaké já jsem dostal e-mail o ukončení předplatného a mám do 5/2014 |
jajijaja
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!No čistia si stôl všetkým to zrušia a pôjde sa od začiatku.To jest 1.9.2013 :laughing: :laughing: VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
markus176nový podnikatelskej záměr? |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!som zvedavý, kedy bude vlákno vymazané |
zoly
![]() |
|
zolyza chvíli do 15:15h dnešního dne bude vlákno vymazané. |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!spíš to vypadá že tou "migraci" databáze jaksi někomu zkrátili předplatné a automat už to sám podle data valí jen to sviští... :)) takže bych se moc nesmál, když nezaplatíš, po 1.9. tě vypnou :laughing: Rv |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 384 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!však už je načase aby si skylink urobil s vami poriadok.vytárali ste tu aj to čo ste nemali.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Také já mám předplaceno do 5/2014 a prý mi končí předplatné 1.9.2013! |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
oneeeeetáraninou myslíš tú migráciu Skylinku do freesat UPC ? |
Ufones
![]() |
|
@zolyA prečo by malo byť vlákno vymazané ???Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Lebo poukazujeme na problém Skylinku, čo sa už dlhšie majitelovi webu napáči |
zoly
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!myslím tým tých čo tu vychvaľovali ,že na kartu im ide všetko, že zabudli na toto a toto a ako použiť bloker. Vytárali aj to ako sa čo dá obísť. skylink čerpá informácie najviac z tejto stránky . Podľa toho čo sa tu vytára sa skylink bráni a robí proti-opatrenia. pred niekoľkými rokmi som to tu napísal, že príde sodoma a gomora. odpovede boli jednoznačné. že som neznalí a zbytočne rýpem a chceli sa ma tu zbaviť. Výsledok je na svete. Teraz vám zostáva plač , adrenalín a ďaľšie zbytočné problémy. Kopa prejde na rusov. je to najlacnejšie , v plnej ponuke a nikto sa nikomu nevyhráža ,neblokuje ale hrabe. Na slovensko a česko sa nechodí podnikať , ale ryžovať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!oneeeeco to tu meleš: "...už je načase aby si skylink urobil s vami poriadok..." - na čem jedeš ? přečti si o čem je toto vlákno - o mailech od SL o "fiktivním" končícím předplatném... :bigeyes: a ktomu ostatnímu... spíš to vypadá že tou potrefenou husou Surflockem jsi Ty ... posl.dobou nervózní jak panna v máji :O |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 384 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Asi naozaj im zblba db, okrem ineho............ale nic ved kazdy ma potvrdenie o zaplateni.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!No pani a damy, osobne si myslim ze 2013/2014 bude obdobim kedy Skylink zaznamena najvacsi odliv zakaznikov. Toto co sa na tejto platforme deje za posledny rok je hanba ako zrno. Bohuzial na to doplatia ludia so zakladnym balikom a ser.poplatkom. A to uz davno plati ze kvalita obrazu je uz tiez low cost! Kaslu na zakaznika, zakaznik sa vykasle na nich. RvDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
dvbinfoJá se k ničemu takovému nechystám. R^ |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Tak skus povedať kam ľudia prejdú. Veľa ľudí má skylink pre voľné české a slovenské stanice. Ktorá platforma im to nahradí? Fresat podporuje hlavné Maďarov na naše stanice kašle. Pokiaľ by sa zlepšil kvalitou obrazu magio sat alebo Digi jedine ich športové kanály by ma dokázali možno skylink za niečo iné zatiaľ sú najlepší :)))Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Ze skylinkem si to ještě užijete až evropský soudní dvůr rozhodne ve věci regionalizace satelitních programů.O iptv je už rozhodnuto... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 535 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!@ Megoty nemažeš,ten tvůj kámoš co nezná pravopis ten maže s chutí bolševického sekerníka :)) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |