, sekce: Kabelová televize |
|
Kablovka na 3 TV + InternetMam kablovu TV cez ktoru mi ide internet chcem sa spytat ci sa da pouzit aktivny rozbocovac WRS2011/K+ zdroj, pre CATV aby mi sla telka na troch TV , bez toho aby to malo vliv na prenos internetu pripadne nejake ine komplikacie dik |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 227 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + Internetjaka to je kabelovka?analog or digital? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + Internetja mam analog a internet 20 mbps |
fuckerman
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + InternetDa se to v pohode udelat a nepotrebujes k tomu aktivni ale obycejny rozbocovac a nebo jeste jednu koncovou krabicku kterou si muzes pak posunout bliz v byte k tv ale ta hlavni krabicka musi byt pruchozi. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + Internetanalog rozvedes v pohode a na net to nemá vliv:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + Internetale neviem ci ten obycajny bude tak silny ako ten aktivny rozbocovac aby som mal kvalitny obraz aj na poschodi |
fuckerman
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + InternetMam tahane ale 15m a v pohode jede nedela to nic jen ten koax musi byt kvalitnejsi a ne nitka taky jsem to skousel. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + InternetAnalóg je v pohode, len ozaj to chce dobrý kábel, mali sme lacný koaxiál, zlomil sa tak to blblo, vymenili sme za lepší a drahší. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
|
|
RE: Kablovka na 3 TV + Internet...a ked nie, tak zosik ktory ma aj spatny kanal... 30-65 MHz byva net v kabli.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|