, sekce: Zkušenosti |
|
Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Chtěl bych znát zkušenosti ...Díky T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 352 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
|
|
Standa3Síťový disk spojující počítače a satelity v domácnosti stojí pár korun a je mnohem víceúčelovější. Tam mám fotky já :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
|
|
JerryGA jako co mám dělat.At si každý koupí podle vlastních očí a peněz ne? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
hoboJasne, at si kazdy vybere co uzna za vhodne, ja jen kdyz se nekdo pta na TV za 20, tak urcite za ni nechce dat 80 :) Takze tva rada je tak nejak k h...., ale zkus jim poradit LCD do 30 :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
|
|
Pokuddo 30 a s požadovanou velikostí obrazu bych osobně nekoupil vubec nic stačí to takhle? ;) Ta dotazovaná plazma má nějak moc ale....Takže tolik já a končím. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
Nastavení obrazu LG. Pro matov3 a ostatní.Nastavení obrazu pro TV LG plazma 600 Hz. V modu EXPERT 1 a 2..Prvni údaj s lomítkem "/" exp.1. a za exp.2., statní společné. Možnosti - M.-ISM: Orbiter, Průvodce - Perfor, Zapojení - HDMI. ----------------------------------------------------------- komtrast: 44/46, jas: 46/48, H.ostrost: 64/62, V.ostrost: 64/62, barva:42/40, barev. ton: G 11 Ovládání pro odborníky: ------------------------------ dynamic. kontrast :VYP., potlač. šumu: VYP., korekce gama:střed./vysoká, úroveň černé:Nízká, režim film: Vyp., rozsah barev: Široký, ostrost hran: Zap., xv YCC: Auto, vzor Expert: Vyp., barev. filtr: Vyp., teplota barev: Střed., metoda: - 2 body, vzor: Vnější. ------------------------------------------------------------Kontrast a Jas barev : červená: -10, modrá a zelená: +4. ---------------------------------------------------------- Systém správy barev: Barva a odstín - červena a purpura: -11, ostatní +4, jen žlutá +2. ----------------------------------------------------------- Použít pro všechy vstupy - NE ----------------------------------------------------------- ZAVŘÍT - HOTOVO. ---------------------------------------------------------- Závěr: je možno zkusit nastavit Dynam. kontrast - Nízký, ale na kvalitních HD programech není potřeba. Používám na Technisatu HD8-SX rozlišení 720p. po HDMI. Je to společně nastavení obrazu pro SD a HD, pro ""jen HD"" se to dá přiostřit - V.a H. ostrost na max. 80%., se pak třepou hrany. ----------------------------------------------------------- Zkoušejte CES. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
To: CESDik za namahu, vyskusam |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 558 |
|
|
to CESSamozřejme je otázkou, zda a jak se dostanu do Expert módu v LG 50PK250Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Nekdo tu zminoval Samsung PS60F5000 jako alternativu. Na to pozor!! Tato TV ma pentile displej. Puvodne jsem byl rozhodnutej pro prave tenhle model, ale kdyz jsem to videl v obchode, rychle jsem si to rozmyslel a i ten "maznutej" LG je porad lepsi nez pentile, tedy displej, kde vidis jednotlive pixely az do cca 4 metru. Z vetsi vzdalenosti to uz je jedno. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?@liquere - treba pitomec jako ja. Jsem pitomec, ale aspon vidim na televizi i od jidelniho stolu, kterej je 6 metru daleko :) Na Panasonic 60 palcu nemam penize. Ja vim, jsem pitomec, asi proto vydelavam jen na LG. |
drhans
|
|
doktore hansOtazka je, ci sa na tu telka da pozerat aj mensej vzdialenosti, alebo musis ist tak daleko, aby si aj nieco videl? A neber to v zlom... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
drhansjasně, toho Ťamťunga nebo LEDkového Sharpa jsem zde účelově vytáh jen pro ty, kteří koukaj doma na nějakých 37 palců, tak budou člověku rozmlouvat 60tku abys náhodou neměl lepší než Voni :-) Vnitřně jsem pro tu LG 60inch rozhodnut. Za dvacku? pche, zadarmo taková bedna :-) Mám ze sedačky k TV 4 metry (a to nemám pohovku zdaleka u zdi) takže zde je 60 troufám si říct minimum. A jestli je z půlmetru při porovnávání s jinými přístroji a na demonstračním BD patrné "něco" ? Já na to koukám ze čtyř metrů! Realita je zcela něco jiného, než teoretická rovina, kterou se zde každý ohání! LG plazmy rozhodně umí a 60PN6500 bych se nebál!liquere - rozhodně dá, fakt si myslíš že LG hodí na trh nekoukatelnou TV? Myslel jsem, že jsi schopen nadhledu, ale zřejmě jsem se mýlil.... Nic ve zlém... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Ale som len nepoznam nikoho, kto ma velku telku a dokaze na to pozerat z beznej vzdialenosti. Tu nejde o to aka znacka. Ale velka uhlopriecka je pre SD uplne o nicom a cim je clovek blizsie, tym viac vidi to co by vidiet nemal. Preto je asi dovod preco sa zdoraznuje ze z akej dialky sa na pozera, lebo zblizka je to grc.To je fakt.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Proste je videt, ze to LG nema nejlepsi obraz, a to jak ze 3 metru, tak i ze 6 metru. Pokud clovek prechazi z kvalitnejsi TV, v mym pripade plazma Samsung ps51d550, rozdil pozna. HD vypada ale dostatecne dobre, ze jsem nakupu nikdy nelitoval a uzivam si filmy ve vetsim. Prvni den jsem si akorat rekl, ze ten obraz neni nejlepsi, co jsem videl, ale az do dneska jsem to uz nikdy neresil. |
drhans
|
|
liquerejasně, ale pokud máš kvalitní HD zdroj, tak tu LG naprosto v klidu.... Za ty prachy :-) LEDka stejných rozměrů a obstojné kvality obrazu stojí dvojnásobek... Tady není o čem...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Iste ved o tom niet co riesit. Cena je jasna LG som nekritizoval nijde. Len som napisal svoj nazor a skusenost od ludi co maju velke a najväscie. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
drhansTaková je doba.... :-(10 let stará nižší střední třída Alfa 147 má v interiéru lepší materiály, než dnes nový Pašík, nebo C-čkový Mergl... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
liquerejj... mrknu ještě na toho Ťamťunga na tu mřížku. Nějak jsem se o tuhle značku nezajímal, takže je to pro mě novinkaXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Plazma: LG 60PN6500 - nemá ji někdo ?Já bych si LG nikdy nekoupil. Důvodem je ovladač, kterej mi nepadne do ruky. Možná jsem zvyklej na Sony, a ergonometrie ovladače LH mi nevyhovuje. Je to ale jenom můj názor. Potom je k tomu ještě ukazovátko, to funguje, ale když se vychýlíš z přímého směru, tak potom ukazuje ZA ROH a musíš to zase srovnat. Podobně mě unavují i ovladače Samsung. Ta dotyková destička je směšná a ovládání rukama-po 10 minutách mě bolely obě ruce.Jinak na vybavení mám stejnej názor jako Apriliar. Ty vymoženosti jenom komplikujou ovládání a stejně je nikdo téměř nepoužívá. Je dobrý mít v telce USB na připojení HDD, když si chceš pustit občas film, DLNA ti stejně většinou trochu zhorší obraz, přípojka na Ethernet je taky dobrá, ale to se dneska řeší přes hračky, jako je třeba Apple TV, za 2.5 litru Ti ze starý telky přes HDMI udělá Smart TV s celým komfortem . IE prohlížeč v telce je blbost, ve většině přístrojů stejně neuložíš E-majlovou přílohu, tak co s tím. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|