, sekce: Skylink |
|
Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 HDMám najnovší Humax 5100S HD - Skylink ready, nainštalovaný najnovší SW a najnovšiu kartu. 25.2.2014 som si podľa nových parametrov naladil Prima HD, Nova HD, ČT4 HD. Dnes som volal na Skylink lebo mi sporadicky vypadávajú. Operátorky som sa spýtal, kde je problém že aj po aktuálnom preladení pol dňa tieto programy idú, potom už nie, potom digitalizujú... Povedala mi že som ich zle naladil. Po námietke že sú naladené dobre a že už išli dokonca aj dnes do obeda (27.2.2014) mi povedala že som nezvládol ladenie a že musím zavolať technika. Keď som jej odpovedal že s technikom som už problém riešil a ten potvrdil že u mňa žiadna chyba nie je a že nie som jediný kto sa sťažuje, znovu zopakovala že som nezvládol ladenie. To sa zopakovalo 3 x a radšej som slušne zložil telefón. Vie niekto z kompetentných reagovať na to čo sa to vlastne deje a či sa bude tento problém riešiť??????????? :crying: |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...víme nebude mají tě na salámu :)))Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Ze niekoho este pristup Skylinku prekvapuje :))) Urobil si chybu, ze si slusne zlozil aj ked tie hlupucke operatorky za nic nemozu :laughing: Mal si pytat nech Ta prepoja na Glisnika a pekne mu to po slovensky vysvetlit, slovencina obsahuje dost adekvatnych slov, ktore sa daju v tomto pripade pouzit R^ :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...ten samy problem take mam v pondeli vse poradku od jejich peladovani ko je to bordel platis a jeste to nejde |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 518 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Přijímač jsi přeladil asi dobře ale nemáš zřejmě dostatečně přesně nastvenou parabolu - takže doštelovat. Nové parametry vysílání kladou vyšší nároky na přesné nastavení (kvalitu signálu) paraboly a co ti mohlo stačit dřív teď už nestačí a proto máš výpadky. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...co bude priste pri jejich doladovani zase musim zavolat nejakeho technika a zase platit priste budou zase spatne paraboly to je fakt neuveritelne |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 518 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Po dobrém montérovi bys nic dolaďovat nemusel, ale v podstatě máš pravdu, signálová rezerva programů skylinku se zhoršuje, takže tím i komfort pro zákazníka... :( |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 403 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...nabuduce si to nedavaj montovat zeleninarom |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Ale skylink bude mat technicky najvyspelejsich zakaznikov, zachvilu si budu vediet vsetko namontovat,nastelovat,spojazdnit sami...naco potom platit? :ogre:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Ucelom preladovania bolo znizenie nakladov, v ponuke zacina Skylink zaostavat, SP bol zvyseny, ceny balickov sa sice nezmenili, ale v ramci maximalizacie zisku tejto firmy sa da ockavat aj toto :laughing:Heslo Skylinku je - na prvom mieste je nas zisk a nas zakaznik je na poslednom mieste a vyciciame ho nielen priamo cez SP resp. poplatkami za balicky ale aj nepriamo cez jeho zvysene vydavky spojene so zmenami nasich sluzieb (technici, nove pristroje, vymena kariet..) :laughing: Tu ide o princip, ze ake ma Skylink spravanie, je to vysmech vsetkym zakaznikom do tvare. PS: Pohraj sa s tanierom, osobne som ziadne problemy nezaznamenal R^ |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
|
|
Re: SkylinkZkontroluj CI modul a aktuální soft. Pro Mascom Irdeto je 1.27 na O3 rádio,event. Neotion se dá upgradovat na Prima Cool. |
Pepa3
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...FW 1.27 problém s TP 11797 nevyřeší. Je to prostě u Skyshitu nějak nastavený aby to nejelo. Už vloni při tom nepovedeným Surflocku byl stejnej problém, taky to na TP 11797 buď nejelo vůbec nebo strašně dlouho nabíhalo i na originálních Irdetách. Nejlepší je fakt mrsknout ICE kartu do UNI a je klid. Za poctivost s nákupem originál krámů následuje spravedlivej trest RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
jednoznačneproblem u shytlinku ! dnes otestovano -- http://gm-sat.com/Antennen/Selfsat-H30D-Flachantenne-Single-fuer-1-Teilnehmer.html --- + neready cryptobox 550 hd + ice 01 .. vše jede i 8Q,3/4,5/6,auto ,takže nemyslim že mate blbe naladeno , když signal zachyti tahle placka ! ,delaji si z vas (nevhodné slovo) ;P |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Polda, mam HUMAXE 5100S se sw 1.01.27 a TP 11797/H DVB-S2 i po zmene parametru jede ok. Kamarad ho ma taky se stejnym sw a rovněž ok. V pribuzenstvu mam dva se sw 1.00.02 a rovněž jsem nic neshledal a nikdo mi zatím nevolal, ze by byl nejaky problém. Chyba je nekde jinde. Spatne nastavena parabola, vadny LNB, vlhkost v F konektoru nebo spatne dotazeny F konektor, Skew konvertoru LNB. Pricin muze byt vice. Satellit ten prijimac si uz koupil s verzi sw 1.01.27 nebo sis ho instaloval sam? Pokud si si ho nainstaloval sam tak predpokladam, ze spravne a po nahrati sw si uvedl prijimac opet do továrního nastaveni a pak si provadel znovu instalaci prijimace. Pokud si si nastavoval parabolu podle ukazatele signalu a kvality prijimace, tak není zrovna idealni pro nastavovani paraboly. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Hele nejsem tak blb*ej abych si místo toho Mascomu nezkusil i jinej modul. Když tam vrznu Smita nebo Technicrypta tak se to rozjede jak má. S Mascomem nic. Takže na parabolu nebo konvec a další věci bych to určitě nesváděl.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Polda ok, aha porovnavas modul Mascom 1.27, tak to by mohl byt problém. Ne s kazdym prijimacem nebo TV si muze rozumět. Souhlas. To uz se tu resi ve vice vláknech. ;) Ja hlavne reaguju ještě na satelittaka. |
HYPER
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Jde mně hlavně o to že ještě v pondělí ten modul fachal jak má a v úterý ráno už nic RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Rozumim ti. Stejny problém tu uz byl u TP 12207/V DVB-S2 po Bulharech. Takze snad Mascom uvolni opet novou verzi sw. Jinak ta verze 1.27 se me zdala dobra po dlouhy době. Snad to vyresi. :-/ |
HYPER
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Bylo by to fajn. Ale jak se tak dívám na jejich web tak už vidím fungl novej modul CI+ a mám takový tušení že je starý vykopávky nebudou moc zajímat. Kšeft je kšeft...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Já měnil modul cryptoworks Eurocam za Smit Irdeto a najednou vše funguje bez problémů. Doporučuji kdo má modul zkusit nejprve jiný a pak případně řešit nastavení paraboly. Bohužel to přijde na 1 litr, ale u Skylinku si začínám na investice zvykat. Nedávno zdražily některé balíčky, teď servisní poplatek, servis ti neporadí a dělá z lidí blbce. Jo monopol to je paráda.. :sly: |
GreenTT
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Já bych to udělal naopak,doladit parabolu a Reautorizaci karty ,neb naopak.A, když to nepomůže, tak teprve koupit bohužel potřebný CA MODUL,nebo nový sat.přijímač/TV.Mám TV FINLUX a vždy se mi po nějaké době sekl obraz a přestalo to hrát a po přepnutí to zas hrálo nějakou dobu,ale včera sem zadal reautorizaci karty a je zatím vše v pohodě, bez seknutí.Ca Modul tam mám starý Cryptoworks od mascom ze starého sat.přijímače,tak nevím jestli něco Skylink změnil,nebo to zpravila ta reautorizace karty?Cus. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: Skylink Ready vs. Prima HD, Nova HD, ČT4 H...Já bych to udělal naopak,doladit parabolu a Reautorizaci karty ,neb naopak.A, když to nepomůže, tak teprve koupit bohužel potřebný CA MODUL,nebo nový sat.přijímač/TV.Mám TV FINLUX a vždy se mi po nějaké době sekl obraz a přestalo to hrát a po přepnutí to zas hrálo nějakou dobu,ale včera sem zadal reautorizaci karty a je zatím vše v pohodě, bez seknutí.Ca Modul tam mám starý Cryptoworks od mascom ze starého sat.přijímače,tak nevím jestli něco Skylink změnil,nebo to zpravila ta reautorizace karty?Cus. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
|
|
mám modul SMIT a v LG to nejede viz zpráva nížedakujem, ze ste kontaktovali LG Electronics.Popisovany problem, podla skusenosti nasych zakaznikov, je sposobeny prave zmenou systemu vysielania od spolocnosti Skylink. Doporucujem aby ste vytahli modul s kartou. Vypli zariadenie na ok. pol hodiny. Potom naladte programy bez modulu a karty. Az potom zasunte modul. Popisovany problem moze sposobovat moduul znacky Smit, na ktory vyrobca uz nepripravuje aktualizacie. Doporucujeme moduly vyrobcov: Neotion byd Mascom. |
perlas
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 4 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|