Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Jaký kombo DVB S2/T2

ahoj, tak mi přišla první složenka s poplatkem za Sky link, no a tak s nima končím. Chtěl bych poprosit o doporučení nějakého obyčejného kombo přijímače , skoro se v tom nevyznám, nevím která značka za něco stojí, která ne. Na tv se skoro nedívám, ale rodina ano.. Než jsem sem napsal, tak jsem něco načetl, abych nebyl úplně za vola..
Tedy, chtěl bych kombo HD DVB T/T2 S/S2, Mpeg 4, určitě usb na přehrávání filmů z flashky, musí to mít scart a plnou podporu češtiny. Nahrávat nechci, hd tam taky nepotřebuji. Internet nevím jestli by mi tam k něčemu byl, ale možná by to taky bylo dobrý, třeba You tube pro prcka na pohádky, aby mi nevysedával u pc..
Chtěl bych prostě nějaký obyčejný, ale spolehlivý stroj bez zbytečných funkcí a taky se nehodlám zabývat nějakým přehráváním firmware.. Antény mám na střeše, oba svody až k tv, takže opravdu jen zapojit a čučet. Na satelitu poběží jen Astra 19.2.
Moje původní představa byla, aby to mělo ještě dvd přehrávač, ale když jsem sednul k netu a začal hledat, tak jsem zjistil, že taková mašina asi neexistuje, nebo ano???
Mohl bych koupit jen set top box, satelit mám (Topfield TF6000CR a taky nějaký malý Dreambox, někde na půdě - ten jsem musel tenkrát vyměnit za ten Topfield, protože v něm nejely Irdeto karty, ale na Astru stačí..) ale chci se zbavit jedný krabice.. a taky mě láká mít programy seřazené v jednom.. Klidně můžete zkusit doporučit i nějaký samostatný hd dvb t2 set top box do 1300kč, třeba se ještě rozmyslím..
Cena za kombo nevím, nechci do toho moc cpát- 2-3 tis.
Díky moc za vyčerpávající rady..asi mi to dost pomůže při výběru, protože jsem z toho mimo, když vlezu do nějakýho eshopu..

Suchac5
Registrace: 5/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký kombo DVB S2/T2

Než se definitivně rozjede DVB-T2, resp. až bude jistý, jestli s kodekem H264 nebo H265, tak má smysl kupovat něco trvalejšího. Ale v dnešní době kup obyčejnýho Gosata 100 HD za pár stovek, šlape dobře i na mux 4 a když ho za pár let vyhodíš nebo koupíš novej televizor, tak tě to nebude nijak mrzet.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

tak NEmá smysl kupovat

PoldaS

Pro PoldaS

Už jsem to psal, chci skončit se Sky link a přejít na pozemní vysílání, nechci nic platit!! Proto chci kombo přijímač.

Suchac5
Registrace: 5/2014

A co toto?

Icecrypt S3250CCiHD: HD satelitní, pozemní a kabelový přijímač v jednom

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat
Registrace: 12/2007

Suchac5@ Právě proto jsem ti napsal obyčejnej, levnej, ale dobrej HD přijímač pro pozemní vysílání. A na satelit si nech toho Dreama co máš. Je to podle mě lepší řešení než nějaký drahý kombo, a to teda nejenom kvůli ceně.

PoldaS

PoldaS

Nikoli MUX 4 ale občasné záhadné několikavteřinové výpadky obrazu. :(

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Suchac5: Nechceš nic platit, proto koupíš kombo za 3000Kč. Za ty stejné peníze můžeš koukat 7,5 roku na Skylink.... Do tý doby zřejmě stejně budeš muset koupit novou TV, která to všechno, co chceš mít bude umět a budeš to mít v jedné krabici.

Dula11
Registrace: 5/2012

Chce kombo tak chce kombo a tudíž nemá smysl o tom diskutovat, peníze jsou to jeho a ne naše.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra