![]() |
|
Žádný signál na transporderuJsem v koncích, mám kartu Freesatu a před pár dny mi přestalo chodit pár programů. Po projití kabeláže, resetu recievru a nakonec i výměně konvertoru jsem naladil vše až na programy na transporderu 11804. Vše ostatní má dobrý signál, ale u tohoto jsem na signálu cca 50 ale kvalita nulová. Nesetkal se prosím někdo s problémem, že vše chodí mimo jednoho transporderu ?? Satelit mám nasměrovaný na thor a pořád nepobírám že nechodí pouze transporder 11804 28000 vert 7/8 a vše ostatní ano. Dokonce to na něm ty programy ani nenajde. Poradí prosím někdo?? |
kamcus
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
jo jorádi poradíme !!!třeba kde sehnat LNB za 3 kila !!! :laughing: :))) :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
zadarmose zeptám ?co když to nebude ani přijímačem ani LNB ??? poradím za pětikilo ! :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Žádný signál na transporderuTaky bych se mrknul, jestli je transpondér správně zapsaný? Všechny údaje. A nemáš ho tam dvakrát? A pokaždé jinak ?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |