, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Setřídění kanálůAhojte, přešel jsem z Digi na Freesat, v zásadě proto, že v Digi nešli setřídit programy podle mého požadavku. Ale bohužel jsem zjistil, že je to tak i u Freesatu na jejich přístrojích. Je možné dát kartu do svého přístroje a tam si kanály setřídit dle svého uvážení? Nevím proč bych měl mít třeba ČT4 na 84 pozici. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
|
|
RE: Setřídění kanálůVe svém přijímači lze třídit podle libosti. Předpokládám že máš kartu ICE, takže bude fungovat téměř ve všech přístrojích. ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 788 |
|
|
algecPřístroj od Freesat nemá funkci "oblíbené" ? kde by sis to měl sestavit podle libosti.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Setřídění kanálůMá funkci oblíbené, ale nejde to ani tam setřídit, jak chci. Mít 5 skupin oblíbených je na nic. Nevím, co je vede k tomu, že nejpoužívanější prgramy jsou rozházené povšech čertech. Nicméně, jestli to bude fungovat ve vlastním přístroji, tak ho koupím. Kartu mám cca měsíc starou. Jaký je nejdostupnější HD přístoj? Ferguson Ariva? |
algec
|
|
RE: Setřídění kanálůPřístroje od Freesatu - UPC mají jiný SW, než je tovární a proto to nejde. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Setřídění kanálůOsvědčil de Openbox S2 HD ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 788 |
|
|
RE: Setřídění kanálůDíky, pohlédnu se po něčem. |
algec
|
|
RE: Setřídění kanálůPříjímače Amiko HD za málo peněz hodně muziky také dobře fungují s kartami Freesatu. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|