Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Setřídění kanálů

Ahojte, přešel jsem z Digi na Freesat, v zásadě proto, že v Digi nešli setřídit programy podle mého požadavku. Ale bohužel jsem zjistil, že je to tak i u Freesatu na jejich přístrojích. Je možné dát kartu do svého přístroje a tam si kanály setřídit dle svého uvážení? Nevím proč bych měl mít třeba ČT4 na 84 pozici.

algec
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Setřídění kanálů

Ve svém přijímači lze třídit podle libosti. Předpokládám že máš kartu ICE, takže bude fungovat téměř ve všech přístrojích. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

algec

Přístroj od Freesat nemá funkci "oblíbené" ? kde by sis to měl sestavit podle libosti.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Má funkci oblíbené, ale nejde to ani tam setřídit, jak chci. Mít 5 skupin oblíbených je na nic. Nevím, co je vede k tomu, že nejpoužívanější prgramy jsou rozházené povšech čertech. Nicméně, jestli to bude fungovat ve vlastním přístroji, tak ho koupím. Kartu mám cca měsíc starou. Jaký je nejdostupnější HD přístoj? Ferguson Ariva?

algec

Přístroje od Freesatu - UPC mají jiný SW, než je tovární a proto to nejde.

CES
Registrace: 4/2007

Osvědčil de Openbox S2 HD ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Díky, pohlédnu se po něčem.

algec

Příjímače Amiko HD za málo peněz hodně muziky také dobře fungují s kartami Freesatu.

hifik
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra