![]() |
|
Skúsenosti s novým magio satAhojte, nový mágio sat pred pár dňami z pozície thor 6 odštartoval. Ak niekto má, prosím napíšte vaše skúsenosti, postrehy. Uvažujem o tejto službe, ale rád by som si prečítal skúsenosti používateľov. Vďaka. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satI mně to zajímá. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satMontoval som par dni dozadu magio na thor -nova inštalacia. Typicke služby telekomu: nekvalitny koaxia , jeden primač nefunkčny -pri žiadosti v predajni o vymenu ,bola odpoved že sa to neda že musi prisť technik .Programy nabehli ,obraz celkom ok . |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
pista83Nemá nikto, odrbavaju len ludi, premigroval som aj bez toho, aby som cakal na novu polozku v menu, to cislo co sa tam ma objaviť, je cislo boxu, tak som im poslal tu sms na 12100 MAGMIG s cislom boxu, a prisla mi sms, že prechod na nove Magio Sat bol uspesne ukonceny, ked som zapol prijimac s natocenou parabolou na THOR, tak ani nenabehol, tak som ho vratil na Amos a ide normalne dalej, software mam aktualizovany od 13. maja, takže Telekom opat len zavadza ludi a natahuje čas. Takže som uspesne premigrovani, ale ponuku využivam aj nadalej zo starej pozicie |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satmilosza001...presne to iste aj ja...mam novu sluzbu zriadenu asi tyzden... malo mi to ist z thoru, ale absolutne nic... tak som to naladil z amosu... ale zas vyhoda je ze mam hbo balik a lepsi HD balik zadarmo... pravdepodobne do konca roka takze sa ani migrovat nechystam..lebo z Thoru mas len ako bonus pri samoinstalacii HD (len) balik na 3 mesiace ...ked sa dobre pamatam tak z amosu bolo HBO balik do konca roka zadarmo, uvidim ale ja sa teda migrovat nechystam jedine ze to tam vypnu pekne si necham Amos:) |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satmilosza001:...a mimochodom aky mas set top box? (a skusenosti zatial s nim) ja mam dva bez HDD, ale ten jeden vcera asi 4-5krat zamrzol, ten druhy asi 2krat, ta kvalita nic moc asi alebo to je softverom? no neviem ale asi bude staznost na nich viacej, nemozem resetovat prijmac 5krat za den.. |
robert79
![]() |
|
robert79Ak más Zenterio, tak tie su chybne všetky.... Mal som dve Zenteria a obe mi vymenili, lebo pri prepinani programov zamrzali a chaby nie je v softwari, ale že su vadne od vyroby, preto ich z predaja aj stiahli. A pri migracii máš do konca roka zadarmo HD balik a nie HBO... |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satAno mam ten odpad teda sakra... Ale HD balik mas na thore akoze zadarmo po novom,ale mne ide z amosu aj hd balik aj hbo balik... Proste vsetko ja si spominam ze jeden cas mali akciu na amose este ze za samoinstalaciu bol hbo balik do konca roka zadarmo a u mna kedze mi to ide len z amosu tak asi este nejakym divnym sposobom ide aj hd balik aj hbo balik samozrejme v tomto pripade mi to nevadi ale horsie su tie prijmace to budem musiet teda nechat vymenit a vobec nechapem preco mi ich teda dali kedze sluzba bola zriadena v utorok len... A ako hovoris ze ich stiahli celel divne ... Je tam nejaky problem pri reklamacii? Ci pochopili to? |
robert79
![]() |
|
robert79Stiahli ich na zaklade mojho podnetu, a pri reklamacii tam nie je ziadny problem, ale to zamrzanie neviem, ak ti to moc nevadi, tak ti poviem, že na tych Zenteriach je krajsi obraz, a analy sa daju uložiť za sebou aj cieslen, tie ADB-cka, co by ti dali to nezvladaju, takže porozmyslaj a dalsia vec HBO balik ti pojde 3 mesiace, potom ho musis zrusit, leb ti ho zacnu učtovať a HD kanaly ti pojdu len 10 dni, to je bonus za zriadenie sluzby, nie za samoinstalaciu |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satNo to je otras ,to neni vyhra ani jedno teda,prave tam volam a hlasim im poruchu, no to som nevedel ze maju zas predpotopne prijmace ako digi... |
robert79
![]() |
|
robert79No bohužial je to tak, ti co dostanes nemrznu, ale obraz je o dosť horší, skoda, že tieto Zenteria mrznu, lebo obrazovo su na vybornej urovni |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satNo kvalitná služba sa musí uznať človeka hneď prejde chuť na Premier leauge v HD a našom jazyku.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
pele1Bolo by všetko fajn, keby Premier League mal Digisport, to malo aspon uroven |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satTo máš pravdu ale aj tak najlepšie bolo keď to mala NovaSport.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
pele1nehadam sa, ale už to robi aj Digisport, že komentuje aj čech aj slovak, ale to ako to robi tá garažovka, to je vysmech futbalu, to už ani amaterizmus nie je |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satTento ročník bol jednoznačne najhorší ešte aj VTV ktorá vysielala pár zápasov koncom 90 rokov to robila lepšie.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satNo zatial som nic nenechal vymenit lebo samozrejme zmluva je tyzden stara a len vcera som posielal papiere naspat do telekomu a este to tam neeviduju ....ale teraz fakt neviem co spravit... Ako tam moze byt horsi obraz ved uz hd prijmace za par eur maju v pohode obraz...to je des |
robert79
![]() |
|
robert79proste je to tak, môžem to porovnať, ale ak ti možem poradiť, skor budes lutovat, ak to vymenis, na tych co by sa dali, nezoradis programy zasebou, iba cez oblubene, ale nemeni sa to ciselne, no ake vypnes box a znova zapnes, tak je to znova ako pred zoradenim, na ovladaci musis stlacit cervene teletextove tlacidlo, potvrdit ok a až potom idu opat za sebou, a to musis robiť pri kadom zapnuti, no des |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio sathm. je to naozaj tak ako všetko u "T" - marketing, marketing, marketing.Kolega po 5 rokoch premigroval od Magia. Vždy tvrdil že obraz nemôže byť lepší a horší, keď je to digitálne a dnes sa nestačí diviť... a to ma ready prijímač za pár šupov. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satmilosza001...v kazdom pripade dakujem za radu. ale v tomto pripade fakt neviem co spravim, zacinam rozmyslat ze to nevymenim...to je fakt des co hovoris, uz zostava len dufat ze daju tie moduly a potom kupit nieco svoje a hento nejak doplatit tie 2 roky kedze som zaviazany samozrejme... uz aby boli moduly a potom tieto zbytocne a smiesne problemy odpadnu...myslim ze ty si spominal tu na tomto fore ze by mali mat tie moduly okolo septembra,nie? lebo na technickom oddeleni nevedeli nic samozrejme o tom... |
robert79
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio sata este taky maly vtip teda pre mna to znelo ako vtip z technickeho oddelenia telekomu: ked som povedal ze to zamrza tak ten pan sa pytal aku mam kvalitu a silu signalu? hovorim okolo 95% a on ze no to moze byt aj preto lebo ten signal je moc silny a preto to zamrza ...no tak to som este fakt nikdy nepocul ze dobry signal je na skodu...ale radsej som to premlcal:) |
robert79
![]() |
|
robert79ked zacnu ponukat moduly, pripadne ine boxy, tak tieto povodne možes vratit na pobocke a objednat si nove, to uz som zistoval a ja tiež lutujem, že som dal to Zenterio prec, ale nazad mi ho uz dat nechcu, mi povedali, že ho uz neponukaju |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satto je sila, no prave som cital na konkurencnom webe o XL ponuke... „XL balík plánujeme predstaviť v najbližších mesiacoch, jeho ponuka zatiaľ nie je sfinalizovaná, a tak by bolo predčasné ju zverejňovať,“ potvrdil Palovský. ....dufam ze za tych par mesiacov ich napadne ze by mohli zacat ponukat aj lepsie set top boxy, ale asi jednoduchsie a lepsie by boli tie moduly ...aj ked zacinam pochybovat...no uvidime |
robert79
![]() |
|
robert79Pokial sa ludia nebudu stazovat, nebudu robiť nic, to je banda, vyzmykat co najviac za minimalne investicie, na kvalitu možes rovno zabudnuť, ja tiež dufam, že tie moduly bud coskoro |
milosza001
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým magio satNo o moduloch pre individualny prijem hovorili oni pred casom to je fakt, takze dufam ze len netrepali blbosti a fakt v tom zacnu nieco robit lebo to je u konkurencie standard uz davno.. |
robert79
![]() |
|
robert79Hovorilo sa o septembri, takže uvidime |
milosza001
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |