Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Technisat podpora

Má niekto dobré skúsenosti s podporou firmware nemeckej firmy Technisat? Písal som ohľadom nedostatkov ich firmware a do dnes som nedostal odpoveď. Nedostal som odpoveď ani na to, prečo mešká aktuálna verzia firmware pre verziu International. A prečo predávajú verziu International, ak Nemecko a Slovensko sú členské štáty EU. Nebolo by výhodne aby bola možnosť zakúpiť si služby, ktoré boli oklieštené aj v iných štátoch ako len V Nemecku? Pri zadaní otázky prostedníctvom www stránky Vám neprejde e-mail adresa, preoože subdoménu sk a cz validátor www stránky nepozná a okrem toho na www stránke nie je uvedená presná adresa firmy Technisat. To je kvalita poskytovaných služieb za cenu cca. 500 Eur.

karamelka
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat podpora

Technisráče.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

;) ;) ;) ;) ;) ;) Aký máš ty setbox?
6 bod skúšal som funguje to nahrávanie. Stále prevláda predstava, že ak zaplatím cca. 500 Eur. tak získam špičkový prístroj. Niektorí ľudia si fakt neuvedomujú, že boli podvedený, práve reklamou a čo znamená trieda high end.

karamelka

Dagy2

jj, to je ono. Mám aktualizaci EPG (zap.) i OTA (vyp.) nastavené ve 3:00. Takže mi to stáhne EPG a s aktuálním fw už to neotravuje ;)

jirka67
Registrace: 2/2006

Opily cunik,babovka,tanga a optimisticky hlasatel pocasi...TECHNISAT je urcen predevsim divakum,kteri neexperimentuji,nepotrebuji alternativni fmw,EMU a sharing,slape bez problemu (alespon o "mych" SIRECH se cteckou a slotem neslysim).Dle meho neostreho oka,subjektivne ma TECHNISAT lepsi obraz nez AMYKA,ARYVY a jakesi dalsi ostatni sroty ready (ktere jsou samozrejme za 5,25 Kc bez DPH).Pokud tedy muze byt kriteriem pravdy kvalita obrazu,je TECHNISAT na medailove pozici.Volakedy (MF4-S...) mely vynikajici citlive tunery (overena na 28,2°E),nyni nevim.Teplomery maji jistou vypovidaci schopnost a video/audio parametry jsou v realu veci.Suma sumarum,drazsi prijimace,ktere v bananovych republikach utrpely povesti dojebanim polskymi soudruhy a mistnimi zastoupenimi levne kupit/draho prodat:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Pokud má někdo"volšové ruce"a má menší chápání tak mu nepomůže mít přijímač za 1000 éček a ani koupený mezi rohlíky.
Tato diskuse nemá cenu jelikož si diskuter umanul něco a s tím pojede.
Doporučuji si PŘEČÍST návod a podle něj jet a ne brečet že mi něco nejde.
Mě jde vše-je to jenom o tom chtít!!!
Jinak s tímto diskutujícím nemá cenu diskutovat natož polemizovat jelikož u něj je technisat špatný,a bude tady pořád prudit že jen on má pravdu. :-/ Rv
Hofk

slávista
Registrace: 11/2010

jirka67

Ja nemám aktualizáciu EPG zapnutú a mám stále aktuálne údaje v EPG na 7 dní. Čo sa týka obrazu a zvuku Golden Media Spark Triplex má taký istý obraz dokonca má kvalitnejší zvuk. No vysvetľuj to tým ľuďom, ktorí tu míňajú peniaze. Dokonca aj ja som podľahol reklame a kúpil som technisat technicoder isio 1 TB len kvôli tomu, že som mal problémy s nahrávaním na externý USB disk u setboxu Golden Media 9800.

karamelka

SIR je z Ready receiverů nejlepší volba. Pro technicky založené fandy SAT prijmu je pochopitelně nedostačující. Tohle je treba rozlišovat.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

slávista

Nehovorím ,že mám pravdu ja len chcem aby všetko fungovalo tak ako má fungovať pre setbox, ktorý je zaradený do kategórie high end. To slovo high end to nie je hocičo. Ak firma CANOR uvedie že ich zosilňovače sú zaradené v tejto triede tak to aj vidno všetko je urobené na 100 percent a sú aj zákazníci spokojní na 100 percent. Tam nemôže byť reč o typoch a trikoch aby prístroj správne fungoval.

karamelka

Saxon

Mám najnovší firmware a MODUL Irdeto CI+ DUAL Neotion Skylink karta Irdeto HD ready a môžem povedať, čo sa týka spolupráce setbox karta nie sú žiadné problémy všetko chodí na 100 percent.

karamelka

Ono je trosku rozdil mezi zesilovacem a multimedialnim set-top boxem (kteryzto na 100% nebyl a nebude vyroben:).

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

Práve tomu prijímaču nechýba veľa aby sa stal kvalitným prístrojom, možno by stačil nový firmware pre verziu International je firmware zo dňa 3.6.2013 a pre verziu DE je najnovší firmware zo dňa 25.2.2014, alebo trošku sledovať názor zákazníka lebo ak pozerám na fóra aj v Nemecku sa o tej značke veľmi píše a nie vo veľmi dobrom zmysle.

karamelka

karamelka

Tak ide ti to nahravanie zo stanby??? Ak ti ide, ako si napisal vyssie, tak preco si tu vyplakaval, ze to nefunguje???
Myslim, ze sem napisalo dost ludi svoj nazor, a vsetci maju presne opacny ako ty....to o niecom svedci. Mohol by si prestat porovnavat tie lacne 80 eurove prijimace s tymto Technisatom....

HornetF18
Registrace: 10/2011

HornetF18

Áno nahrávanie ide dokonca nezapína monitor, neviem presne prečo mi to minule nenahralo, ale keď nie som doma ťažko hľadať príčinu. Skús si u nejakého predajcu sat techniky nechať predviesť Golden Media Spark Triplex a uvidíš, že tento prístroj sa čo do kvality obrazu a zvuku vyrovná značke technisat, čo sa týka firmware je potrebné sa dožadovať novej verzie zo dňa 25.2.2014 pretože tá podporuje HTML 5. Nie celkom všetci majú opačný názor ako ja.

karamelka

Preco sa teda nevratis k tomu Goldenu....ked je taky super......a este je aj lacny. Uplne mi staci, ked pri tych lacnych prijimacoch chytim do ruky DO a per krat prepnem a pozriem do menu, uplne mi to staci na vytvorenie nazoru ;)

HornetF18

Myslim, ze s tym nahravanim si len potvrdil, ze sa moc nerozumies ovladaniu...pretoze by si tak jednoznacne nemohol tvrdit, ze ptijimac nenahrava zo standby, ked sa ti to stalo len raz a neoveril si si to !!
A uz vobec nechapem, preco nemas nastavene stahovanie dat epg....pre teba je tohto prijmaca asi skoda. Skutocne si mal zostat pri tom Goldene. Porovnaval si tieto dva pristroje tak, ze si ich mal vedla seba a prepinal si na jednej telke a jednom avr, aby si mal relvatne vysledky?
Zvuk si porovnaval z jedneho zdroja - jednej stanice?

HornetF18

Nějak nevidím co má za přístroj ?? Typ ?? :)

CES
Registrace: 4/2007

HornetF18

Teraz som sa pozeral do nastavení a mám zobrazený stav EPG updating 13.4.2014 aj napriek tomu je zoznam aktuálny na sedem dní dopredu. Neviem ako je to možné, ale jo to tak. Preto mám aktualizácie EPG v stave off.

karamelka

CES odpoveď

Golden Media Spark Triplex

karamelka

CES///

06.06.2014, 19:34.38 -tady máš napsáno co má expert za stroj se kterým si očividně neví rady. :laughing:
Jednou tak podruhý mak a čeho se eště dozvíme? :-/

slávista

HornetF18

asi jsi goldeny neprověřoval přes DO a menu,to byly jsou hodně slušné mašiny a obraz technisátu je dost podobný VU solo,což je tedy nic moc R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

katamelka

Kolego, """""""""" KOZY """""""""" si dělej z Uja !!!!!!!!! :))) :laughing: :))) R^ :))) :laughing:

CES
Registrace: 4/2007

slávista

Mám dva prijímače Technisat TechniCoreder isio 1 TB a Golden Media 9080. Golden Media Spark Triplex je vylepšený Golden Media 9080.

karamelka

Neviem ako je to možné, ale jo to tak.

Tak by bylo dobré si doopravdy si přečíst pořádně návod a nevyplakávat se tady že mi zase nejde EPG.
to fakticky nemá obdoby.
Už to zničeho nic nahrává-ale zase nejde EPG a za chvíli půjde, a copak zase jiného nepůjde?
Prosím přestaň už s tou fraškou!!

slávista

CES odpoveď

Vypni automatické aktualizácie EPG a uvidíš čo sa stane. Teraz pozerám do menu.Main menu - Settings - Programme guide Updates off. a zoznam je aktuálny.

karamelka

slávista

Na EPG som sa nesťažoval v celku toto majú dobre vyriešené.

karamelka
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra