![]() |
|
zesilovač na dvbt antenuAhoj , potřeboval bych poradit nějaký levný zesilovač na na normální dvbt anténu pozemní digitální vysílání , obraz mi teď kostickuje , sila 20 , kvalita 50 , podle set top boxu |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
jirka6090"Můžu satelity montovat na kseft"no znám takových hodně,jezdím to po nich opravovat,tebe ještě neznám,odkud jsi? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenuZ Plzně , ale neboj ksefty ti brát nebudu :-) :-) |
jirka6090
![]() |
|
jirka6090tak to jsem rád,že mám tuto "konkurenci",že ti nikdo nevolá na reklamace? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrDotaz byl na DVB-T, jak jsi přišel na to, že satelity nezná? Ty třeba umí bravurně! DVB-T je opravdu jiná sorta. Nevypouštěj bludy a výmysly.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kuba"Nevypouštěj bludy a výmysly",jak to víš,že ho znám? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tebe ještě neznám,odkud jsi?",jak to víš,že ho znám? autor pierrepetr.Tady je něco petře špatně! "tebe ještě neznám" vs. "jak to víš,že ho znám?" Bohužel, nerozumím petře. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenuPsal jsem že bych mohl satelity montovat na kseft , z rad na netu a tady a podle mých zkušeností z ODBORNIKAMA je fakt lepší si pomoct sám a případně se zeptat na fórech k tomu určených . |
jirka6090
![]() |
|
jirka6090ano ,kdo ti píše pravdu je nepřítel,proto musíš jinam,hodně štěstí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kuba"Bohužel, nerozumím petře"to nevadí,to nebylo na tebe a všemu nemusíš rozumět,až to bude na tebe,tak tě oslovím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrDíky za odpověď, chápu velmi dobře a vidím kolik bije. :8)Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubakonečně jsi pochopil,díky kamaráde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
chápu velmi dobřeJen nerozumím tomu, že se k odpovědi neumíš postavit jako chlap a pouze mlžíš svoje nesmysly.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubato asi proto,že každému zúčastněnému v diskuzi,nebudu extra vysvětlovat,předpokládám základní inteligenci v této problamatice,což jak píšeš chybí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrne nepřítel není , za každou radu jsem rád a většinou vždy když jsem se zde na foru na něco zeptal tak se mi to pak vždy nějak povedlo vyřešit ,proto se tady také ptám |
jirka6090
![]() |
|
jirko 6090Jsem skoro tvůj soused a taky honím Krašov Dyleň Vránov a Čerchov,ten 25 kanál z něj u Tebe taky musí běžet jako fík.Byl jsem první,kdo náhodou objevil 4kanály DVBT horizontu v r.2004 v Plzeňském kraji z Dielbergu v němcích.Taky jsem zklidil na místní diskuzi jmen a nadávek.Naučil jsem se být splachovací a tak se něco aspoň dozvím. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenuDoufám že se ti radilové od klávesnice pak finančně složí na náhradu za všechno to harampádí které Jirkovi v případě nefunkčnosti poradili. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
jirka6090V diskuzích na netu můžeš řešit věci obecně platné - tj. fungující stejně nezávisle na místě, jenže v tomto si bohužel neuvědomuješ základní rozdíl mezi dvb-T a dvb-S, problematika dvbT není řešitelná obecně podle internetových rad bez znalosti konkrétní příjmové situace na konkrétním příjmovém místě. Zaručenou radu ti nikdo nemůže dát bez patřičných podkladů... ani kdyby to byl Einstein. Pokud se do toho pustíš na základě jakýchkoli internetových rad, budeš jen čekat na štěstí a náhodu, nic víc !!!!! Nic proti, můžeš to samozřejmě udělat, koupit jednostupňový zesilovač, např. TEROZ 434 (který můžeš mj. bez obav napájet i 5V z STB), ale pořád je to o tom, že i když ti to náhodou třeba teď bude chodit a strašně budeš happy jek jsi to vyřešil sám za 300kč, tak zanedlouho ti to chodit nemusí (z mnoha možných důvodů) a budeš tam kde jsi byl, budeš laborovat znova... je to tvoje volba |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 389 |
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenu„ tak zanedlouho ti to chodit nemusí (z mnoha možných důvodů) a budeš tam kde jsi byl, budeš laborovat znova...“Tuto skutečnost vlastně nelze vyloučit nikdy a to tím spíše když je anténa umístěna v složitém terénu. Právě v problematických terénech jsem se setkal s prací různých odborných firem, kde po změně počasí či ročním období přišly dost velké peníze za projekt + kompletní montáž v nepříjemnou zkušenost s mistry anténáři. Bohužel myšlenka o navrácení kompletních peněz (3 - 5 tisíc) je až nerealizovatelná. Proto systém pokus/omyl není špatný a předzesik v ceně cca 300kč by to mohl spravit a když ne, tak ho vrátí. Je to jenom jedno z možných a někdy i úspěšných řešení. Jinak Teroz lépe pracuje při 12V |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenuTohle tema je zase snuska polopravd, nesmyslu a technickych kravin. Ale je fakt, ze se da aspon pobavit.A docela by me zajimalo, jak budete cpat Teros 434 do toho Fracarra. Hodte pak nekam prosim fotky :) :laughing: :laughing: :))) :))) :))) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: zesilovač na dvbt antenuV terozu mu prodají i tu krabici,chlapi nedělejte z toho horor,z mých pokusů jsem to posr..l jen s vnitřní anténou kvůli zateplování-včera zas bylo nějaké tropo,opole mi málem vypálilo díru do okna-katovice zmizly,dnes opět vše v normě,proč to nepřebije i skrzycne?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |