![]() |
|
Migrácia na Nové Magio Sat bez technikaZdravím, kto ste nemali samoinštaláciu Magio Satu a nechcete čakať na technika, je tu jednoduchý návod..V prvom rade si vyhľadajte aktualizáciu setoboxu, keď sa dokončí, menu nového Magio Satu vyvoláte pomocou 3 jednoduchých krokov, nechajte príjimač zapnutý na RTVS1 a urobte tento postup 1. Stlačte na diaľkovom ovládači tlačidlo Menu 2. Stlačte červené teletextové tlačidlo 3. Zadajte kód 84676 Následne sa vám otvorí menu na prechod na Nové Magio Sat, postupujte podľa informácií na obrazovke a hlavne nezabudnite odoslať tu sms v tvare „MAGMIG (medzera) ConaxID“ na 12100. Aktivácia programov prebehne do 24 hodín |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
magioNeverím:-) Mal som doma chlapíka čo to robí a X krát sme do magia volali kám sa to podarilo... |
Juky
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Migrácia na Nové Magio Sat bez technikaHaha , mam to uz mesiac ako novy zakaznik ktoremu to mali uz automaticky spustit z Thoru no nestalo sa ale vsetko zle je na nieco dobre , mam stale hbo balik zadarmo z Amosu... Takze ked prejdem na Thor tak to stratim a bude "len" HD balik do konca roka zadarmo ovsem ked sa im to podari pochopit lebo som cital ze niekto ten hd balik z thoru nema napriek samoinstalacii, ale v kazdom pripade dik za radu, ale este pockam... Lebo zatial radsej HBO balik z amosu ako HD balik thoru.. |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
robert79ja som si doobjednaval 3 box, tie 2 som už mal premigrované a samozrejme tento 3 box bol nastavený na Amos, tkže tento návod je fumkčný, pretože som ho sam odskušal, inak neviem akym zazrakom, ale na tom 3 boxe mi ide aj madarsky balícek |
milosza001
![]() |
|
Magio sata AXN idú? |
Juky
![]() |
|
JukyNie, AXN-ka ani MTV-ka zatiaľ nejdu a ani ich box nenaladi |
milosza001
![]() |
|
JukyNie, AXN-ka ani MTV-ka zatiaľ nejdu a ani ich box nenaladi |
milosza001
![]() |
|
miloszDík za odpoveď. Myslíš, že je nejaká šanca, aby v Magio sat bol ČT 4 šport? |
Juky
![]() |
|
jukyUrčite nebude, to by musel Telekom kupiť aj českú Digi a potom to púštať neoficialnou cestou, tak ako to robí Skylink a Freesat, inak nie |
milosza001
![]() |
|
jukyEšte doplním, že s tými AX-kami sa zatial nedohodli a MTV-čka budu pravdepodobne, až ked sa spusti XL balík....A už čoskoro by sa mali v ponuke objaviť Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD a Joj HD |
milosza001
![]() |
|
RE: Migrácia na Nové Magio Sat bez technikano radsej by mohli uz zacat predavat moduly a nie prenajimat, ale digi uz nieco coskoro chysta takze pocitam ze magio to spusti tiez..a XL balik by sa hodil tiez a rozsirit HD aj o dokumenty viacej, trosku to proste spravit podobne ako magio cez optiku.. |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
robert79treba si zavolať na technicku podporu a spytať sa tam, robia aj vikendy |
milosza001
![]() |
|
![]() |