Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

sky deutschland

mě informovalo, že mi posílá nový přijímač s kartou. Já nic nechtěl a karta V13 normálně šlape. Asi nějaké budoucí změny.....

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sky deutschland

Mne telefonovali, že či chcem a až potom poslali. Chcú zjednotiť prijímače a odpojiť Nagravision a zrušiť SD verzie programov, ak existuje aj HD verzia.
Prijímač má dva tunery, možnosť nahrávania a harddisky 500Gb, môžeš zastaviť práve pozeraný program a neskôr pokračovať, na harddisk sa ti nahrávajú priebežne filmy, ktoré môžeš hocikedy pozerať ( v čase od dnes ďalších napríklad. 20 dní), podobne ako to majú niektorè káblové spoločnosti ako UPC. Keďže to má dva tunery, budeš potrebovať ďalší kábel, resp. nové twin lnb, alebo sa vykašleš na tieto vychytávky a budeš pozerať ako doteraz

laky87
Registrace: 1/2007

Príprava na pairing, v ponuke aj samostatný CI+ modul, s ním však len Time shift do 90 minút, žiadne nahrávanie, SKY boxy nemožnosť archivácie, domáci tomu hovoria "Gängelung". Je zaujímavé, že ti posielajú novú kartu ak tá Tvoja je už dnes V13, u mňa len box.

nikino
Registrace: 1/2009

Posílají přijímač se spárovanou kartou v14 i těm co maji V13

matchboxx
Registrace: 9/2012

To byl takový podíl šarujících diváků, že se jim vyplatí všem abonentům posílat nové přijímače spárované s kartou?

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

Niem problémom je kopírovanie a tlak vlastníkov práv.

nikino
Registrace: 1/2009

S tým párovaním to ešte nebude také rýchle, dostal som dva prijímače (k dvom kartám) - v jednom som to rozbehol a druhú kartu som jednoducho vymenil v starom prijímači s Alphakrypt a tiež beží úplne normálne

laky87

laky87 ?

Můžeš napsat konkrétnější info ke kartám, které jsi dostal ...

Ď.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

V14
seriove cislo 3000... 9659... ,
036253
32
042
neviem, co sa z toho da vycitat

laky87

Může mi někdo poradit,
jak se může člověk,který nemá rodinu
ani nikoho známého v Německu dostat
k předplatnému Sky Detschland?
/Kromě předražených nabídek některých
firem/.Sky komunikuje s abonenty v ČR?

Wimpy
Registrace: 7/2006

Kedze sme vojnu prehrali tazko, jedine sharing od vychodu. Ked nemas kamosa ani rodinu no jo ked boli vyhnaní ..... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Wimpy,když

tam koupí satelit,tak mají očas nabídku,že je s kartou na Sky-D na tři měsíce gratis,ale můžu se rano ,když to nezapomenu,zeptat v němcích.
likérku,voni jsou trvdý na šaryng,jedině tak nějakej emigrant

korkoran
Registrace: 10/2006

Wimpy

Potřebuješ dvě věci. Korespondenční adresu na území Německa, popř. Rakouska, nikoliv PO BOX. A bankovní účet tamtéž.

bretah
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra