Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kalibrační HD disk

Ahoj.Koupil jsem si kalibrační disk Spears and Munsil HD Benchmark,ale po spuštění se mi zdá,že nastavení podle disku je nad mé schopnosti.Má někdo s tímto kalibračním diskem zkušenosti anebo víte o stránkách,kde by byl český popis?Já jsem žádné nenašel,ale to neznamená,že neexistují.Díky

hugo51
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

nechci dělat chytrýho

ale jako bývalý prodavač v euronics a kasa ,tak jsem si jistý,že bez českého návodu se v čechách nesmí prodat ani citrón.musí být u prodejce.sorry jestli je to z ciziny.

bulon
Registrace: 6/2009

RE: Kalibrační HD disk

Disk je koupený u nás,ale u nabídky byla poznámka,že český jazyk není.

hugo51

Na co je to dobré....?Mám něco podobného kdysi ze Sterea@videa v češtině.Na stránkách "spearsandmunsil" to menu vypadá přehledně.....základní pojmy tě neminou. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Snad něco za měsíc zvládnu,protože tento disk jsem kupoval kvůli dvd OPPO 105D,které budu v červenci kupovat.Zatím zkusím nastavení projektoru.Díky

hugo51

Zdar,jsi Panbuh,ocekaval jsem Obsluzne Pole Pozarni Ochrany (OPPO),ale to skutecne levnejsi,nez Tvuj pristroj:).Dodej nasledne svoji recenzi,na cem to divas a poslouchas:),bude to jiste vice nez zajimave:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Zatím mám čtyři blu ray přehrávače-2x Panasonic,pět a deset tisíc 2x PHILIPS-sedm a patnáct tisíc,ale pořád nejsem spokojený,takže než několik levných věcí,tak jednu drahou,ale pořádnou.Jinak tv LG 153cm a projektor OPTOMA HD 300 s plátnem asi 2,5m.Proto ten kalibrační disk.Pokud je někdo z Kladna a má o kalibračním disku znalosti,tak bych to uvítal.

hugo51

Zdar,tak Panbuh je naprosty bridil:),at se dari a prosim nasledne o tu recenzi,do Kladna mam daleko,protoze to se musi fakt videt.Stran techto veci mam ze studia Spalicek Juru Mahdala,ale z Ostravy.

hdpe
Registrace: 11/2007

Oppo

Nastavoval jsem známému oppo 103.Je to čínský výrobek lepší kvality.Nenadchl mě.Netvrdím že je špatný(jen můj osobní názor)
Mám sám Dune HD Max.Obraz výborný podpora nic moc(zatím).
Blu-ray ve složce přehraje jen jako otevřený soubor.Mkv bez problémů.Čeština v něm není(otázka budoucího updatu).

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra