Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadek programů

Dobrý den,přátelé mám problém s přístupem na některé prg(Prima,Zoom,Cool,Love,Barrandov,Smíchov,Fanda,Telka,Nova,Cinema)stále mě naskakuje,,Předplatné pro tento kanál již vypršelo".Programy před tím normálně fungovaly.Zkoušel jsem vypnout,udělat reaktivaci a ze skylinku mě stále odepisují,že karta je funkční.V domě mám dva stejné přístroje Opensat IR Line dvě karty Irdeto,poplatky uhrazeny do 2016.Když přehodím druhou kartu tak normálně jde.Myslím tedy,že problém je na kartě.Ještě mě odkazují na cert.přístroj.Dík za rady. :)

LojzaM
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadek programů

Odnes to ke svýmu prodejci karty na reklamačku, ten to dá do přijímače a pokud bude karta kaput, tak dostaneš novou. Pokud je to po záruce, tak koupíš kartu novou a necháš na ni překlopit stávající oprávnění z karty vadný, to ovšem udělá jenom Skylink a vadnou kartu jim musíš zaslat.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Dík za radu.

LojzaM
Registrace: 5/2007

PoldaS

jen mezi náma,kolik jsi už viděl vadných karet?,díky za info R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

LojzaM

Taková technická, bavíte se s operátorkou o stejné kartě? Stává se totiž, že jeden posílá stále reautorizace, ale na úplně jinou kartu?!
Sám si zkontroluj zaplacený aspoň SP poplatek k nefunkčí kartě, pak si sám pošli reautorizaci a ponech půl hodiny nejlépe na ČT1. Pokud nic nahraj poslední firmware do SAT.
No a pokud stále nic -tak platí co napsal PoldaS-Odnes to ke svýmu prodejci.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

pierrepetr@ 2

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra