Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Next mesicni platba

Zdravim nejak uz sat svet nesleduji ale mam dotaz ono uz nejde prodlouzit kartu Next o mesicni platbu ale pouze platbou na rok dopredu?Moc dekuji za Info

tanabe
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Next mesicni platba

po rocnim predplatnym 880,- Kc nyní 1188,- Kc za kartu NEXT po objednani jde pak platbu provádět i mesicne. Ja to platim ted takto u prodejce.

HYPER
Registrace: 11/2010

jenomze ja kartu next vlastnim ale mesicne mne to tam uz nic nenabizi pouze to rocni

tanabe

uz koketuju pres mejla z podporou pry to jde za 99kc mesicne coz vim ale ja tam tu moznost proste nemam jenom na 12 mesicu coz davat naraz nehodlam tak uvidime jak to dopadne

tanabe

HMM odpoved: po ověření s platebním oddělením nelze jiným způsobem bohužel Next kartu předplácet, než ročně dle VOP.
coz nedam se mne nechce buhvi co pude za rok :lookaround:

tanabe

Co bude za rok je snad jedno, když si zaplatíš jenom ten rok, ne?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

mne taky v praci neplati na rok dopredu :))) ale to je jedno mel sem to pro rodice ja uz to doma nemam tak holt jim pichnu do TV kabel z anteny a je to stejne cumeli jenom na to co lze chytat i z eteru

tanabe

ono asi

bude důležité,jestli jde o prodloužení,nebo znovuzprovoznění,jak dlouho ta nextka byla mimo provoz?,kdy ti skončilo roční předplatné? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jela porad kazdej mesic to platim + multi dneska jsem prodluzoval multi v pohode a ta nextka uz proste o ten mesic nesla ale jenom na rok

tanabe

trochu mimo mísu

T-mobil mi nabídl taky nex kartu,za 115,-mšsíčně k neomezenému tarifu,akorát zapnutá má vždy být jen jedna.

korkoran
Registrace: 10/2006

multi jsi

prodlužoval,bez pauzy?,pořád termíny navazovaly?,a nextku jsi taky vždy prodlužoval? R^ :laughing: R^

pierrepetr

jj presne:-) nextku mam od 17.05.2012 kazdej mesic poctive placeno kartou platebni ani jeden den bez pauzy jak next tak balik multi k tomu

tanabe

z webu šítlingu

"Pokud po uplynutí 12 měsíců zákazník neobnoví službu Druhá karta další platbou, budou na kartě Skylink NEXT automaticky deaktivovány všechny programy včetně neplaceného balíčku
GRATIS."
tyto podmínky jsi splnil?
R^ :laughing: R^

pierrepetr

to uz je jedno jasne mne odepsali ze podle new VOP to uz mesicne prodluzovat nejde ale pouze o rok dopredu za litr+neco tak jsem jim odepsal ze pokud se jim zda malo tech 400 mesicne tak uz jim nic posilat nepudu a tecka ( rodice uz jsou obeznameni ze pujdou do anteny na baraku)

tanabe

kdy ta nextka

tedy přestala chodit? R^ :laughing: R^

pierrepetr

jeste jede:-) tyden

tanabe

no tak

je to ,jak píšeš,zkus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně R^ :laughing: R^

pierrepetr

ja zajdu do prodejny u nas autorizovane a uvidim jeste jsem proletel historii plateb na te karte a je tam 880 kc jak jsem ji bral a potom 2 roky za 80 kc mesicne prodluzovani a vcil uz to nejde zajdu tam a uvidim ale na rok to proste platit nehodlam mozna nekomu jinemu ale rozhodne ne Skylinku :)

tanabe

Kartu Next mám od začátku jak vyšla. Platím ji většinou na dva měsíce (160,-)na mateřskou kartu pod spec. symbolem 222. Teď to mám na rok ještě za 880,-

rodra
Registrace: 10/2010

re next karta

od 1.7. to měsíčně jde jenom těm ,kteří už to měli v SIPU jinak pouze rok :-(

donpedro
Registrace: 1/2012

potvrzeno

dobrý den,mohu platit kartu next měsíčně přes sipo?,

Odpověď je:
platba karty NEXT od 1.7.2014 je pouze roční ve výši 1188,-Kč.

S pozdravem

Helena Sisrová
Oddělení zákaznického servisu

R^ :laughing: R^

pierrepetr

zajímavý je já mám taky kartu NEXT , platím to zadaným příkazem stálým , ted jsem si zvednul čásku jak má být PODLE NOVÉ ÚPRAVY a nic se neděje vše funguje OK , nikdo mi nepíše nevolá atd. TV chodí . R^

standa111
Registrace: 11/2009

stando

platba karty NEXT od 1.7.2014

pokud to platíš z dřívějška,tak to chodí,nový nextkař musí roční platbu,přes sipo už ne,před 1.7 by to ještě mohl zavést,ale teď je pozdě R^ :laughing: R^

pierrepetr

Čistě teoreticky, když pojedu na dva měsíce do světa, tak si nezaplatím Kombi ani Next (ať to vypnou). Až se vrátím zaplatím a vše zase jede. To pak mohou chtít platit vše na rok. Konsese se taky platí měsíčně. :(

rodra
Registrace: 10/2010

pierrepetr

Re: "přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně"

Včera ano, dneska ne! V tom aby se čuník vyznal. Ovšem všichni ostatní to už včera věděli jak to je . Stačí si přečíst skylink.cz. Hlavně že petře plácáme, že! V tomto vlákně jsi se vyznamenal.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

co zase vy.s.í.r.á.š?

skus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně,vyhejbej se laskavě,samí blitky a výtrh z kontextu,praktik se vyznamenal R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra