![]() |
|
Karta Next mesicni platbaZdravim nejak uz sat svet nesleduji ale mam dotaz ono uz nejde prodlouzit kartu Next o mesicni platbu ale pouze platbou na rok dopredu?Moc dekuji za Info |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbapo rocnim predplatnym 880,- Kc nyní 1188,- Kc za kartu NEXT po objednani jde pak platbu provádět i mesicne. Ja to platim ted takto u prodejce. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 665 |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbajenomze ja kartu next vlastnim ale mesicne mne to tam uz nic nenabizi pouze to rocni |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbauz koketuju pres mejla z podporou pry to jde za 99kc mesicne coz vim ale ja tam tu moznost proste nemam jenom na 12 mesicu coz davat naraz nehodlam tak uvidime jak to dopadne |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaHMM odpoved: po ověření s platebním oddělením nelze jiným způsobem bohužel Next kartu předplácet, než ročně dle VOP.coz nedam se mne nechce buhvi co pude za rok :lookaround: |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaCo bude za rok je snad jedno, když si zaplatíš jenom ten rok, ne?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbamne taky v praci neplati na rok dopredu :))) ale to je jedno mel sem to pro rodice ja uz to doma nemam tak holt jim pichnu do TV kabel z anteny a je to stejne cumeli jenom na to co lze chytat i z eteru |
tanabe
![]() |
|
ono asibude důležité,jestli jde o prodloužení,nebo znovuzprovoznění,jak dlouho ta nextka byla mimo provoz?,kdy ti skončilo roční předplatné? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbajela porad kazdej mesic to platim + multi dneska jsem prodluzoval multi v pohode a ta nextka uz proste o ten mesic nesla ale jenom na rok |
tanabe
![]() |
|
trochu mimo mísuT-mobil mi nabídl taky nex kartu,za 115,-mšsíčně k neomezenému tarifu,akorát zapnutá má vždy být jen jedna. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
multi jsiprodlužoval,bez pauzy?,pořád termíny navazovaly?,a nextku jsi taky vždy prodlužoval? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbajj presne:-) nextku mam od 17.05.2012 kazdej mesic poctive placeno kartou platebni ani jeden den bez pauzy jak next tak balik multi k tomu |
tanabe
![]() |
|
z webu šítlingu"Pokud po uplynutí 12 měsíců zákazník neobnoví službu Druhá karta další platbou, budou na kartě Skylink NEXT automaticky deaktivovány všechny programy včetně neplaceného balíčkuGRATIS." tyto podmínky jsi splnil? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbato uz je jedno jasne mne odepsali ze podle new VOP to uz mesicne prodluzovat nejde ale pouze o rok dopredu za litr+neco tak jsem jim odepsal ze pokud se jim zda malo tech 400 mesicne tak uz jim nic posilat nepudu a tecka ( rodice uz jsou obeznameni ze pujdou do anteny na baraku) |
tanabe
![]() |
|
kdy ta nextkatedy přestala chodit? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbajeste jede:-) tyden |
tanabe
![]() |
|
no takje to ,jak píšeš,zkus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaja zajdu do prodejny u nas autorizovane a uvidim jeste jsem proletel historii plateb na te karte a je tam 880 kc jak jsem ji bral a potom 2 roky za 80 kc mesicne prodluzovani a vcil uz to nejde zajdu tam a uvidim ale na rok to proste platit nehodlam mozna nekomu jinemu ale rozhodne ne Skylinku :) |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaKartu Next mám od začátku jak vyšla. Platím ji většinou na dva měsíce (160,-)na mateřskou kartu pod spec. symbolem 222. Teď to mám na rok ještě za 880,- |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
re next kartaod 1.7. to měsíčně jde jenom těm ,kteří už to měli v SIPU jinak pouze rok :-( |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
potvrzenodobrý den,mohu platit kartu next měsíčně přes sipo?,Odpověď je: platba karty NEXT od 1.7.2014 je pouze roční ve výši 1188,-Kč. S pozdravem Helena Sisrová Oddělení zákaznického servisu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbazajímavý je já mám taky kartu NEXT , platím to zadaným příkazem stálým , ted jsem si zvednul čásku jak má být PODLE NOVÉ ÚPRAVY a nic se neděje vše funguje OK , nikdo mi nepíše nevolá atd. TV chodí . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standoplatba karty NEXT od 1.7.2014pokud to platíš z dřívějška,tak to chodí,nový nextkař musí roční platbu,přes sipo už ne,před 1.7 by to ještě mohl zavést,ale teď je pozdě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaČistě teoreticky, když pojedu na dva měsíce do světa, tak si nezaplatím Kombi ani Next (ať to vypnou). Až se vrátím zaplatím a vše zase jede. To pak mohou chtít platit vše na rok. Konsese se taky platí měsíčně. :( |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
pierrepetrRe: "přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně"Včera ano, dneska ne! V tom aby se čuník vyznal. Ovšem všichni ostatní to už včera věděli jak to je . Stačí si přečíst skylink.cz. Hlavně že petře plácáme, že! V tomto vlákně jsi se vyznamenal. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaco zase vy.s.í.r.á.š?skus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně,vyhejbej se laskavě,samí blitky a výtrh z kontextu,praktik se vyznamenal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |