![]() |
|
Karta Next mesicni platbaZdravim nejak uz sat svet nesleduji ale mam dotaz ono uz nejde prodlouzit kartu Next o mesicni platbu ale pouze platbou na rok dopredu?Moc dekuji za Info |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
Dobrý....1. přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně2. ,přes sipo už ne,před 1.7 by to ještě mohl zavést,ale teď je pozdě 3. přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně To jsou zvraty, dneska ano, zítra ne pozítří ano ,...... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaco furt vy.sí.rášzvrate "skus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to asi musí jít měsíčně" píšu hloupoučký,zkus se zeptat tam to asi musí jít R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaPetře píšeš toto: "přes sipo už ne,před 1.7 by to ještě mohl zavést,ale teď je pozdě "Tak proč píšeš "musí jít" Tak jak , Musí jít , nebo už ne? Ty si udělej jasno a potom se rozčiluj, piš jasně, ANO, nebo NE! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kuba máš v tom hokej1.včera jsem psal,"skus se zeptat,jak to funguje přes sipo,tam to """"(((((asi)))))"""" musí jít měsíčně"pak jsem psal do šítlingu 2.dnes jsem dostal odpověď,kterou jsem zde uvedl jistě tvoje kydy a moje odpovědi ze slušnosti každého zajímají R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbajoj sem nechtel rozjed takove flame:-) Nextku sem pravidelne platil kazdy mesic + balicek platebni kartou pres net vse v pohode az do tedka kdy uz mne to nabizi pouze platbu za next kartu na rok dopredu coz jim nedam uz jsem je mejlem poslal nekam a moje posledni platba skylinku probehla vcera na 318kc na Multi a uz ode mne neuvidi ani gros coz jsem jim take napsal ale odpovedi se uz nedockal(sam uz skylink rok nemam mam kabelovku platil jsem to rodicum ketri za mesic hold prechazeji na antenu na strese a celkem jim je to sumak) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
tanabenic jsi nerozjel,to jen místní praktik-hlupáček stále nechápe a reje a reje,protože ho všichni ignorují a nikdo se s ním už nebaví,tak si dopisuje jen se mnou,já ze slušnosti odpovím i v.o.l.o.v.i.,proto mu odpovídám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
cerstve rozhodnutieTiež ma Skylink nas..... s nemoznostou platit nadalej NEXT mesacne. Nejako som to zistil az po vypnuti NEXTKY v sobotu vecer, tak som si do pondelku dopisoval so zakaznickym centrom, ze ci to nevedia urobit napr. cez kredit, alebo posielanim penazi na ucet - oni stale nie a nie a odkaz na VOP (to som im od soboty spominal, ze mi nerobi problem pootocit parabolu a pridu o platiaceho zakaznika, nie iba SERPO). Od dnes mam Freesat, 9,50 Euro Medium karta, druha karta twin za 0 Euro (akcia 12 mes. viazanost a prechod zo Skylinku) a HD balicek za 3 Eurá (akcia 12 mes. viazanost a prechod zo Skylinku), takze celkovo 12, 50 - 0,20 za elektronicku fakturu = 12, 30 Euro a vyse 50 kanalov CZ/SK stopa (neratam TV 8, Lux a ine blbosti) z toho vyse 10 ci kolko v HD. Nevyhody: menej HD, ale kvalitnejsie, neni Smichov, Telka, Noe, Slagr, Relax a.i. (ale to je asi skor vyhoda |
rvbb144
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Karta Next mesicni platbaNo a teď si vem, že se Freesat domluví se ST na sdílení programů jako SS 2 HD atd... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
pierrepetrpierrepetJe pravda že to platím z dřívějška NEX , ale je to týden co jsem musel jít do banky a zvednout si pladbu měsíční NEX karty . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |