Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Opticum HD X406P tuner???

Zdravím pánové v tomto sat je vadný tuner nevíte někdo kde by se dal co by náhradní díl objednat?

ZDK1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opticum HD X406P tuner???

Vyrabaju to poliaci ( globo multimedia), takze najskor by ti s tym pomohli polske sat.servisy alebo sat.fora, alebo napis priamo vyrobcovi: www.globo.com.pl/pl/serwis

kobram
Registrace: 4/2014

ja jsem zkousel jednou vyrobce a nedostal jsem zadnou odpoved tykalo se to sitoveho cipu LAN45 nakonec jsem se dal poridit na ebay,takze tam dotycny neuspeje,jinak otazka je jestli je to primo tunerem,zkontroloval bych jestli je na LNB napeti,jinak co se tyka tuneru je stejny na X403p a je stejny na vsechny spark prijimace,pouziva ho i Edision VIP kde jsou vymene tunery,tuner je hodne rozsireny podle me se da i on sehnat nekde za par korun na netu,ale musim rici ze jsem se jeste u X406p nesetkal ze by byl primo vadny tuner (ta kovova schranka)

gsmobil
Registrace: 1/2006

Opravdu je vadný tuner?

A jak jste na to přišel?

Tondach
Registrace: 3/2004

no jde mozna o to ze X406p ma vyndavaci celou jednotku tunerz na ktere jsou dalsi ruzne obvody (napajeni LNB...) takze pokud nema dotycny signal,tak se da predpokladat ze je to neco vadneho v teto jednotce...

gsmobil
Registrace: 1/2006

Tak konečně jsem doma.Tak napájení tunerové části ok z výstupu leze dokonce 13/18v a navíc jsem zatím neměl čas ale sat je bez signálu,budu to ještě měřit ale zatím asi tak.Ten tuner zlobil hned při prvním zapojení bohužel jsem na něj zapoměl a mezitím je po záruce tak to řeším sám.

ZDK1

a jinej

přijímač ti na tomto koaxu jede OK? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Hele Pierre ocenuji smysl pro humor ale nedelej ze Mne hnupa :(( ju?

ZDK1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra