, sekce: Technika |
|
DX přijem FM/UHFje tu ještě ňáký fanda co vytáhl nádobíčko na kopec ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
na kopcina prut Rakousko 3,jak u tebe? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 599 |
|
|
RE: DX přijem FM/UHFToner,nebuď sprosté A vulgárny |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
RE: DX přijem FM/UHFTonek,nebuď sprostéj A vulgárny |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
RE: DX přijem FM/UHFTěch možností díky čím dál většímu počtu vznikajících stanic a multiplexů ubývá. Letos opět Velká Javorina (55,56,57), ale v opačné polarizaci 55k rušena Jauerlingem(T2) a 56k rušena prachatickým MUXem 4. Sasko a střední Bavorsko rušeno opět MUXem 4 a místní RS7. Polský Emitel K45 rušen opět Pařízkem. Takže stále přežívající jsou K57 a K52 ze Slovenska, K46 a K59 Praha, K43,K60 z českého severu , K40 z Moravy a K24 z Vídně. V DABu je to bavorské vysílání, Teleko z Klinovce a Příbrami a VKV neřeším, nemám na to čas ani nádobíčko, jen tři fixní HB9CV.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Saxon"jen tři fixní HB9CV"Myslené ako fixne na tri smery, alebo každá anténa ladená na 1/3 FM pásma? Zrejme platí tá prvá možnosť, ale v prvom momente ma napadlo aj to druhé riešenie, z dôvodu dosť širokého pásma pre tento typ antény. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
|
|
RE: DX přijem FM/UHFTři směry. Brotjacklriegel, Lichtenberg/Jauerling a třetí ve vertikalu pro místní prijem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: DX přijem FM/UHFNaco chodit na hory ked mi doma isli nemecke stanice vzdialene aj 700 km s rds :))) http://youtu.be/-CthnU7apIE |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
|
|
díkytěm normálním co zde reagovali !šlo (jde) mi o extrémní zajímavosti , i když N.Y. taxicars už asi nebudou :crying: ale ten drát na édraj je klasickej folklór. Rv :laughing: Rv já už jsem línej tak jen fotky té dlouhodobé inverze můžu hodit ale také je najdete( pouze východní směr) i když je zcela kruhová na : http://www.webcams.cz/webkamera/1890-serak.htm samozřejmě si vyberte denní hodiny , třeba do animace východ slunce mezi 6-7 hod !(ranní !) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|