, sekce: Technika |
|
TF7700HSCIDostal se ke mě tenhle odložený přístroj bez DO, DO jsem naprogramoval Tevion, chodí to celkem slušně, ale zdá se mi, že je to pomalý. Navíc - tabulky satelitů a transpondérů, to je jeden velkej otazník. Novou posici založím jednoduše, ale samo se to nezařadí jako v Dreamu, ale nový sat nebo tr. se přidá vždy na konec.Přístroj hlásí následující systemobé informace: Systemové ID 23422 Verze zavaděče L1.02 Verze zařízení: v 2.0.8 Verze aplikace: TF-HSCC 7.01.00 Tak jsem si postahoval nějaký soft z Antenexu, http://www.antenex.cz/public/index.php?direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/TF+7700HSCI& ale než se s tím začnu zabývat, rád bych požádal někoho z kolegů o případnou nalejvárnu, jak s tím poprat a na co si dát pozor, aby se mi to nezhroutilo. Taky mě zajímá, jestli na to někdo uchodil E2. Firmware se tam jak jsem pochopil dává přes USB, na editaci jsem se ještě nedíval. Předem děkuji za rozumné reakce a praktické rady. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: TF7700HSCIFirmware sa tam dava cez RS232 ak si dobre spominam. Posledna verzia bola 7.03 sa mi zda. E2 na to myslim nie je.Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
|
|
RE: TF7700HSCIJestli Ti editor TOPSET 2.00 vezme ID 23422,tak se v tomhle solidním setting editoru dají dobře přesouvat satelity i transpondéry tažením myškou.Ale myslím,že TOPSET fungoval jen s ID 23022 - už to nemám jak ověřit.Tož nechť sa daří.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 267 |
|
|
RE: TF7700HSCItady jsou nějaký softyhttp://www.antenex.cz/public/index.php?direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/TF+7700HSCI& ale nevím, tak jestli to ještě aktuální I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: TF7700HSCIV pohodě chodí na editaci editor Vega_v2.40Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
RE: TF7700HSCIano,ale bohužel nejdou posouvat tažením satelity - takže se musí všechny smazat a začít od kraje pol.dráhy.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
|
|
RE: TF7700HSCITo fakt nejde nějak seřadit ?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: TF7700HSCITen soft, alespoň ten co je v tom Topfieldu teď je strašně tupej. V Dreamu když změníš nastavení satelitů např. z jednoho LNB na Usals, nebo diseq 1/4 nebo disq 1.1, tak v oblíbených se sice objeví stanice odstraněna, ale odkaz zůstane a při příštím naladění satelitu i zcela v jiném režimu se opšt přiřadí správný název. Tady zůstanou všechna okna prázdná a abys začal znovuI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: TF7700HSCIVega2.40 neumí posouvat satelity,jenom TOPSET2.00.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
|
|
RE: TF7700HSCIZkusím ten Topset. Dík za info. Stejně to skončí brzy v garáži.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|