Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD základní nabídka Skylink versus DVB-T

kousek za Brnem mám příjem ČT1, ČT2 a ČT Sport v HD z pozemního DVB-T. Mám i Skylink, kde je v zákl. nabídce v HD mnohem více programů. Rád bych Skylink zrušil kvůli neúměrnému servis. poplatku. Je nějaká naděje v horizontu 1-2 let, že bude v DVB-T i NOVA HD a PRIMA HD?

Lubos237
Registrace: 12/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

to satman1

V zásadě souhlasím. Zaměstnavatel by měl zaměstnance motivovat, například jistým podílem na zisku, což zpravidla nedělá. Zaměstnanci pak nemají moc motivace se předřít, proč také.
Pravidla rozdělování vytvořené hodnoty jsou dnes pokřivena. Jestliže ředitel ČEZ dostal roční odměnu vedle svého pravidelného platu 758 mil. Kč, pak cosi není v pořádku.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

RE: HD základní nabídka Skylink versus DVB-T

A co takové vedení OKD?Letos dostane 180 mil.Kč děleno na 8 lidí.A pak p.Bakala chce po státu dotace na útlum těžby uhlí.HNUS Velebnosti.A co dostane chudák horník z toho že jeho zaměstnání u OKD končí:H-VNO.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Baron

Tak zrovna horník u OKD dostane furt násobně víc než jiný vykopnutý zaměstnanec kdekoli od jinud, který není horník, nebo doktor, učitel či člen jiné privilegované skupiny zaměstnanců (rozuměj s větším voličským potenciálem nebo se silou hrozby nátlakovou akcí typu stávky v dopravě a pod...) O nějaké vyhozené prodavačky ze suprmarketu se nezajímá nikdo... jinak s těmi managery souhlas - je to hnus

lance
Registrace: 10/2008

RE: HD základní nabídka Skylink versus DVB-T

No já myslím že zaměstnanci si zvyknou na víc peněz a stejně dělat nebudou jenom budou více rozmazleni. A hledat klíčky jak se ulejt.

satman1
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra