, sekce: Zkušenosti |
|
Ako odstránim vrčanie v tv?V LCD tv philips mi pri zobrazovaní bielej plochy vrčí zvuk. Zrejme má oslabený zdroj vysychajúcimi kondenzátormi. Alebo je v to niečo iné? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
to pierrepetraj čítaš o probléme, alebo len naháňaš počet príspevkov so smajlíkami?Písal som o Philipse, nie o Panasonicu. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?V kábloch to neni, lebo som skúsil odpojiť tv panasonic od spoločnej antény a do anténnej zástrčky som dal len kus kábla, aby chytal pozemné kanály a vyhol som sa smyčke. Ale pri bielom pozadí alebo titulkoch sa vrčanie vo zvuku znova objavilo. Inokedy nie. Opravár to označil za slabý zdroj, lebo tv má už osem rokov. |
Karner
|
|
karnerto si napsal brzo, ze je tv stara uz 8 let. Ta druha je taky stara vic jak 5 let? Tak je to jasny. I na tuto variantu s vyschnutyma kondikama ve zdroji a pripadne na hlavni desce jsem myslel. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
karnertak ako si tu robil cvičenie? hm. dobréé. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
emo53tak postupně na první otázku,ano,nedále "zatiaľ si ešte nevyskúšal radu od Richard21. Skús a potom napíš" "Písal som o Philipse, nie o Panasonicu." já tedy nejsem čuchací pes a netuším o čem píšeš,příště upřesni,než budeš reagovat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 598 |
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?Vymenil som scart kabel a vrčanie pri bielych plochách v obraze sa znova objavuje. Stiahol som teda zvuk v tv na tretinu v stb dal naplno a je vymalováno. |
Karner
|
|
a jakjsi vyřešil paňasa? ,ten už nevrčí |
pierrepetr
|
|
pierepetrak by si to celé čítal, pochopil by si, že pýtajúci sa tomu rozumel. Smajlíkár a táraj - čítaj viac, menej smajlíkuj |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
emo53 nenapadej mě laskavě,myslím,že nemá význam ani pro mě,ani pro tebe toto rozebírat,tedy pro ty,kteří to taky nečetli,reagoval jsem na tebe a ne na tazatele,ty jsi nepsal nic o typu TV,za to momentálně zbytečně napadáš |
pierrepetr
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?Keď občas začne vrčať panák (pri titulkoch)uberiem zvuk. |
Karner
|
|
Karnervýborně,u philipse to jde taky,vyřešeno,opraveno,šlo by to vypnout i úplně |
pierrepetr
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?Tak přece, jako první na to správně reagoval nick mmc včera 15:42.46Stačilo ho hned poslechnout a nemuseli jsme nad tím kroutit hlavami. A co na to říkal tazatelem uvedený opravář? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?Zapomněl jsem dodat, že výměna scart kabelu za kvalitní (jak tu kdosi psal) by to také vyřešila a navíc s tím rozdílem že potom nastavení zvuku jak na TV, tak na STB na „vrčení“ již nemá negativní vliv, protože jsou zvuk a obraz odděleně stíněny.Ale dá se to obejít i s levným kabelem jak je výše uvedeno. |
člověk
|
|
RE: Ako odstránim vrčanie v tv?To čo poradil MMC už roky používam. Mne išlo o zásadné riešenie problému nie náhradné. |
Karner
|
|
Karnerale zeslabením zvuku TV jsi to tedy řešil závratně ,ale pravda,zadarmo |
pierrepetr
|
|
KarnerZásadné riešenie problému ti dobře poradil už 24.02.2015, 18:41.39 Richard21 |
člověk
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|