Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sky link a jejich chuť tvrdě vydělávat

"""Vaši dekódovací kartu můžete stále znovu aktivovat uhrazením Servisního poplatku nebo předplacením libovolného základního nebo prémiového balíčku z nabídky Skylink, a to nejpozději do 20.3.2015. V opačném případě bude tato karta v uvedeném termínu trvale deaktivována.""""

Toto mi napsali na kartu,kterou už 2 roky nepoužívám a ani ji nechci, to je snad drzost::::: stejně koukám na vše tak ať dají pokoj!!!!!! vydřiduši,,,,

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sky link a jejich chuť tvrdě vydělávat

Najlepšie na nič neodpovedať,nepísať. Na black list sa chodí podľa toho ako sa admin vyspí.
pierrepetr

Máš najviac príspevkov zo všetkých. Asi budeš nasadený provokatér.Také rady a pomoc pri problémoch aké sú u teba ,sú na dve veci. Ty budeš obhajca ex sky linku a terajšieho M7. A do budúcnosti M 77 x7. Fuj

JANOSIK
Registrace: 1/2008

SKYLINK hasmro kár

pizzman
Registrace: 3/2007

Hm no tak vidíš /pierrepeter/ já už myslel že mám problém s tebou jen já ale jak vidím ,není tomu tak a má předtucha že jsi /tajný agent/skylinku co si tě asi získal na svou stranu se naprosto potvrzuje,ostatně at si udělá každý o tom úsudek sám ,zde mé vlákno :RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?
Kde se vehementně stavíš za počinání skylinku a nepřímo obhajuješ jejich nenasytné zdražování.Můj názor ,volný trh si poradí naštěstí tu nejsou sami co nabízí tyto služby takže spoléhám na konkurenci,ono tvrdit na jednou stranu že skylink navýšil razantně počet zákazníků/zajímalo kdes čerpal statistiku/a na druhou stranu z nich dělat chudáky že potřebují peníze na náklady a že jim to sotva stačí apod.nejde do kupy.Ano ty karty co se za ně napakovali jednorázovým poplatkem at si strčí někam ,já jsem s nima skončil a chvála bohu nejen já.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

medialne

a financne skupiny su v prvom rade zamerane na absolutny financny zisk bez ohladu na kvalitu a postupnost krokov v podnikatelskom obore, kde podnikaju.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ano Hery,je to drzost.Nabídnout zlodějovy zaplacení programu na kartu je nehorázná drzost.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video

Antoš
Registrace: 8/2007

Vřele (nad 100 stupňů) doporučuji:

1. Zveřejnit náklady na provoz kanálu SD a HD na satelitu, náklady na Skylink celkem.
2. Odhadnout příjem Skylinku ze Serpo,jednotlivých balíčků a celkem.
3. Odhadnout roční zisk Skylinku, případně zisk zjistit z roční zprávy společnosti.
4. Posoudit, zda jsou u nás mozky, které by se smířily s rozumnějším, tedy menším ziskem.
5. V případě, že ANO, že jsou tu mozky, okamžitě žádat o patřičné licence pro MOZEKLINK.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Máš šanci. Tak se jí chop a nezapomeň se za nějaký čas pochlubit (pravdivě) :laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Uz po cca 10 152,34-kate pripominam:nevadi mi SERPO ,je to logicke,vadi mi to,ze nekdo mi bude predepisovat jakesi svoje splantane teze a vyhrozovat,ze mi zrusi kartu a kdesi cosi.V plne demokraticke spolecnosti,by tito soudruzi dostali retazkem po kulkach.Pozaduji od nastupce provideru CZ LINK,TaT,CS LINK,SKYLINK... pouze jedine:jako koncesionarskemu poplatnikovi pojede na vsech kartach verejnopravni SD a HD.Nikdo mi nebude vyhrozovat aktivacnimi a manipulacnimi poplatky a uz vubec ne,vypinat!.Zkratka,kdykoliv se na svych kartach ICE a IRDETO rozhodnu cokoliv ozivit,zaplatim SERPO a "vajakon dios",pane Kysela,vse pojede.Ze jsme si nechali nas*rat na hlavu,bohuzel.Zde naprosto zklamala banda zbytecne platcenych hnoju,totiz CTU a stat CR.

hdpe
Registrace: 11/2007

Re: trvalá deaktivace karty Skylink

Můj názor je, že jsou to obyčejní šmejdi nic jiného...Stejný email jsem obdržel také a hned jsem jim také odepsal pěkně od plic co si o těch jejich praktikách myslím. I když nad tím určitě jen mávnou rukou. Spíš by mne zajímalo, jestli na nějakou trvalou deaktivaci mají vůbec právo. Koupil jsem si kartu za 2000 Kč, kterou mě pak donutili vyměnit za jejich kartu výměna za nějakých 700 Kč. A teď když jim neplatím jejich zlodějský servisní poplatek, tak by mi jí chtěli zablokovat ? Jakým právem ? Pokud se nepletu, tak zaplacením karty se stala mým majetkem, nikoliv majetkem Skylinku, tak jak můžou nařitzźovat, co s ní mám dělat nebo nedělat ? Klidně jí můžu mít v šuplíku třeba 10 let a jim do toho nic není...je to jen a jen moje věc...

erkis
Registrace: 10/2008

skylink

tady pořád si někdo stěžuje,zaplatím si balíček a je pohoda u telky.Podmínky známe a nikdo to nezmění kdo nemá zájem ať neplatí
taky mu nic nepůjde.
Např.umyjete auto v umyvárně a odjedete bez placení?.Tak až třeba tu ušetříte a kupte si balíček.

zdenička
Registrace: 11/2014

DVB...

no tvoje myšlenkové pochody tedy nechápu,kdybych byl tajný agent,jistě bych naopak,abych se neprozradil , kopal do skylinku,jako ostatní kolenovrti,že to nemá logiku?,tajní agenti tady jsou,to je bez debat,ale právě to jak se chovají a splynou s davem je činí tajnými,že to nemá logiku?,nic ti nebudu vyvracet,klidně si mysli,že jsem tajný agent,stejně tak si to myslím já o tobě,že to nemá logiku?,pokud chceš vidět chování tajného agenta a moc tě to zajímá,doporučuji trošku zabrousit do historie,kde se setkáš s mnoha výroky proti skylinku z mé strany,který jsem ještě nedávno posměšně nazýval jinak,což mě dnes novela pravidel zakázala R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

za kartu výměna jsem zaplatil 600 korun,že prý firma nemůže platit náklady na výrobu karty a musí to zaplatit zákazník.... u jiného operátora prodávají stejnou kartu ješte s předplatným na měsíc 72 programů za 400 korun, takže náklady na výrobu karty nebudou zase tak vysoké.... https://www.parabola.cz/forum/topic-84526/

sat amatér
Registrace: 4/2006

@zdenicka

Zdar Zdenicko svata,my se bavime o nasich starych kartach,ktere jsme si zaplatili za nemale prachy (a u kterych jsme provedli vymenu).My nepotrebujeme nic a nikomu platit,ale nikdo nam nebude marit nase investice (i kdyz karty mame v supliku), jakymasik splantanyma tezema.
Takze auto skutecne neumyvame a kdyz ho pujdeme umyt,tak samozrejme zaplatime. :))

hdpe
Registrace: 11/2007

Brát koupi přístupové karty jako investici ?? Snad jedině jako sdíleč....

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

co to meleš,to je reakce na mě ?

sat amatér

Nauč se číst, (nevhodné slovo)e.

bretah
Registrace: 9/2012

Pamätam sa na tvrdenie skylinku, ze neaktivnu kartu bude mozne kedykolvek znova aktivovat zaplatenim predplateneho, alebo serpo! Kolkokrat uz klamali?!!!!!!
Glisnik by radsej mal byt ticho a nie sypat si popol na hlavu niejakymi tvrdeniami, ktore casom neplatia. A je ich dost.
A inac, ako tu bolo spominane-naklady na vyrobu karty?!!!! Suma radove v desatkorunach!!!!!!!!
A trocha ot- karta je iba prostriedok, ktory umoznuje vyuzivat sluzbu!!! To znamena pri poskodeni karty jej vymenu za naklady s tym spojene- to jest desatkoruny vratane posty, alebo dorucovatela.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

s tím by se dalo souhlasit,pokud by karta byla majetkem skylinku R^ :laughing: R^

pierrepetr

A musim si kopnut znova. Kurwy skilinkacke. Akurat som rozbalil postu od nich(konciace serpo na jednej karte), sek vypisany na 45,50 €(balicek-ako lahko o.(nevhodné slovo) babky-hovori sa tomu SMEJDI), ked nezaberie to, tak nad sekom v clanocku "Ako postupovat" je uvedena nova cena na serpo 34€ na rok!!!!!
A dajte mi ban!!!

Kasr

Kasr

,že ty jsi jejich agent a maskuješ se? před odhalením,jinak balíček nemusíš platit,stačí zaplatit serpo v dnešní, ještě měsíc platné ceně,třeba na 2 roky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ja o tom viem, ale co stare babky? Toho vyuzivaju iba SMEJDI!
Inac je to karta svokry registrovana na mna. Keby bolo na nu, zaplati, to co je na seku a bude na svojom stb pozerat iba zaklad, pretoze ma sd a naladene iba zakladne programy.

Kasr

zatím mám ještě předplacen balíček kombi obsahuje 62 programů,na kolik programů se stihne podívat průměrná rodina v pracovním týdnu od 15 hodin do 22.00 hodin na jedné televizi....?

sat amatér

dodatek ještě že ten internet jde rozbočit na více počítačů....

sat amatér

sat amatér

a kdo tě nutil předplácet tolik programů?,to nadáváš na to množství,nebo kvalitu,nebo skylink?,jsem agent R^ :laughing: R^

pierrepetr

Kasr

takových zákazníků máme všichni hafo,jo jsou to šmejdi,ale kdyby si to pořádně lidi přečetli,tak by platili jen za co chtějí platit,nebo by se poradili se svým servisním technikem,jako volají mě,nebo v nejhorším zavolají během dvou hodin zvednutý hovor call centra ,tento problém se dá stále ještě odsunout o dva roky a pak tedy začít plakat a nadávat nad zdražením serpo ,za tu dobu se každý může připravit na alternativu jiného příjmuR^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra