| 04.10.2007, 18:55.45 | |
Je to někdo kdo má Vantáge?Potřebuju poradit s nastavením motoru scan masters.Astru a Hotbird najde v pohjodě ale další už ne.Měnil jsem na něm parabolu z 60 cm na 95 cm.Intelsat 1002 nenajde signál vůbec.Na motoru je nějaká stupnice která mě nic neříká. |
![]() Fandax |
| 04.10.2007, 20:12.50 | |
RE: Je to někdo kdo má Vantáge?Nemá to nič s prijímačom,po výmene paraboly, je potrebné znova nastaviť presne nulový bod,eleváciu paraboly.Ak bol presne nastavený, nulový bod pred výmenou, stačí teda nastaviť nulový bod paraboly na nohe motora. Okrem toho zväčšením priemeru paraboly sa automaticky ťažšie a o to presnejšie musí nastavovať celý systém držiak motora,motor,parabola.Predpokladám, že podmienka nastavenia v menu v prijímači,že všetky prijímané družice majú nastavené USALS je splnená. |
![]() vw1 |
| 04.10.2007, 20:24.28 | |
RE: Je to někdo kdo má Vantáge?Asi jde o ten držák motora nevím .Sundal jsem jen talíř a dal větší ale třeba Intelsat mě strašně kolísá signál.Astra má 99% signálu.Nastavil jsem nulovej bod na astru a od toho jsem točil další pozice.Na držáku motora je stupnice tu jsem měl taky posunout? |
![]() Fandax |
| 04.10.2007, 20:48.48 | |
VantageStupnica na držiaku motora sa nemení. Len elevácia paraboly a parabola musí byť v jednej rovine s nohou motora,ak je noha motora na pozícií stupnice na motore nula.Nulový bod na Astru? Predpokladám, že bývaš v ČR. Veď Blava má už 17 dĺžku...a ČR je ešte na západ:) |
![]() vw1 |
| 04.10.2007, 20:57.20 | |
vw1Vidím, že Vantage poznáš snáď od A po Z, tak by som si dovolil ťa poprosiť o radu.Nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem. Nedávno som si kúpil 121SCI (pôvodne som bol nastrojený na Openbox, ale akosi sa to pri rozhovore s predávajúcim otočilo :-)) Skrátka: Je možné presúvať programy pri zoraďovaní tak, že označím viac naraz a presuniem ich? Ja som na to neprišiel. Používam síce setting editor, ale aj tak... Ako sa dá, ak sa dá, vypnúť EMU? V prístroji mám Diablo, tak nechcem, aby sa to bilo medzi sebou. Kombinovať sa to určite dať nebude.Zatiaľ vďaka. |
![]() Baky |
| 04.10.2007, 21:01.12 | |
BakyBohužiaľ v tomto modeli prijímača sa dajú presúvať programy len po jednom. Smola. Iba mazať sa dajú všetky označené,alebo celé družice. Vypnúť EMU: MENU a 9999. Zapnúť EMU: MENU a 9999. |
![]() vw1 |
| 04.10.2007, 22:06.40 | |
vw1Vďaka za odpoveď. Myslíš, že je ešte šanca, že vyjde nový soft, ktorý by vyriešil niektoré nedostatky, napr. to presúvanie kanálov, či zobrazenie hodnoty signálu v percentách? Už to asi čakať nemôžeme, vzhľadom na to, že je tu séria X200.Čo sa týka kvality obrazu a reakcií prijímača, som spokojný. |
![]() Baky |