Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.10.2007, 08:34.03

Diablo

Pochopil jsem, že pokud chce někdo přijímat kódované programy, tak si buď koupí přijímač s EMU nebo použije dekódovací modul např Diablo. Má používání Diabla nějaké výhody proti pořízení levného satu s EMU?
uživatel
jardax
05.10.2007, 08:37.27

RE: Diablo

Diablo ma take vyhody, ze uz ma skoro na vseko Autoupdate t.j. ked zmenia kluce, tak nemusis ich hladat na nete a vypisovat ich, ale Diablo ti to samo zmeni za par sekund
uživatel
Marian21
05.10.2007, 08:37.27

RE: Diablo

Jo chápeš to dobře...výhody či nevýhody těžko říct vše je o podpoře daných přístrojů či modulů.
uživatel
Tomáš
05.10.2007, 12:59.08

Diablo

Vše záleží jenom na tobě,jestli se bavíš tím,že měníš často klíče např. u D+ 2x denně,nebo u Premiere,nebo Polsatu 1x za týden,tak si diablo vzhledem k jeho ceně + programátor nekupuj,protože za ty peníze koupíš solidní přístroj,kde některé programy např.TPS,PREMIERA jedou taky v AU.Ale jestli si fanda fotbalu,jako já tak se ti to vyplatí protože dneska jede v Diablu skoro vše v AU,a když se mění často klíče,tak ty to během sledování fotbalu ani nepoznáš.Proto ho taky mám,že jsem musel třeba při sledování fotbalu španělské ligy během zápasu měnit klíče i 2X,což mě štvalo.Jinak jsem s ním spokojený protože na chalupě mám staršího mascoma 1110 CR-CI a když tam jedu na delší dobu,tak modul diabla vemu do kapsy strčím ho mascoma a jde zase vše v pohodě i když je to jednoduchý přístroj bez emulace a vkládání klíčů.
uživatel
hery