| 05.10.2007, 22:10.11 | |
nejde prosím d+autoupdate na openbox-x820.polsat jede uplně krásně,ale nejde mě dohlavy proč nejde i taquilla o digi mi nejde mam předplaceno ale zajímá mě víc španělské programy ale nebaví mě často davat ovladačem klíče tak proto sem se ozval.Kdyby někdo byl ochotný a poradil mi jestli to jede tak moc děkuji.rusaci už nato asi dlabou že!člověk si koupí satelit a za měsic zjistí že je azbox ale málo kdo je takový který má hned na další!DÍKY ZA VŠE JESTLI MI NĚKDO ODEPÍŠE! |
![]() tomis |
| 05.10.2007, 22:27.57 | |
RE: nejde prosím d+autoupdate na openbox-x820.D+ nejde v Au, jedině zadávat klíče přes dálkáč! |
![]() Casio |
| 05.10.2007, 22:34.46 | |
díky za radu!ale víš to sám že přes ovladač jeto na prd!Protože digital+ mění každý den někdy i dvakrát za den a stalo se že až 5krát!ale díky fakt dík za odpověď :) |
![]() tomis |
| 05.10.2007, 22:49.10 | |
RE: nejde prosím d+autoupdate na openbox-x820.kľúče môžeš do prijímača posielať aj z PC cez Pobedit do ktorého ich nakopíruješ.Už je na svete aj Pobedit s AU no nie som si v tomto momente istý či to funguje aj na D+.Všetko na http://dispool.ic.cz/index.php |
![]() dempsey |
| 05.10.2007, 23:54.16 | |
nejde mi prosím d+autoupdate na openboxCo by si chtěl zaod přístroje za cca 3000,kč aby dal zlaté vejce,na to zapomeň,buď to si kup pořádnou strojovnu,min. za 6000,kč ,nebo stačí diablo,a zapomeneš na to ,že musíš někde vkládat klíče,a jseš v pohodě.Nemusíš tady na parabole trojčit. |
![]() hery |
| 06.10.2007, 00:11.12 | |
Pro DempsyeyJsi chytrý člověk,vážím si tě jako odborníka,vidím ,že chceš meně zdatným kolegům pomoci a proto si tě vážím o to víc,nikdy si nebyl hrubý a tvoje nározy měly správný říz,ale musíš uznat,že diablo v tété době a v tuto dobu,nemá konkureci./vše v AU/už déle než měsíc/ |
![]() hery |
| 06.10.2007, 01:29.00 | |
herymyslím že kvalitu Diabla sme spolu nikdy nepreberali.O tej som nikdy nepochyboval.Spochybňoval úžitkovú hodnotu Premia X a doteraz som presvedčený že za tie prachy nestojí,ale ak si s ním spokojný tak OK.Avšak ak vložíš Diablo do Openboxu ušetríš 3000,- a to máš aj CAS 3. |
![]() dempsey |
| 06.10.2007, 07:16.07 | |
Pro dempseyVíš máš spoustu lidí né že by byli líný,ale dělají práci kde nemají čas se zaobírat sat. přijmi třeba/muzikanti,podnikatelé a ani nechtějí/,ale chtějí se na nějaké ty zakodované programy ať sportovní,nebo filmy,nebo naučné programy koukat/oni se prostě chtějí jen koukat/tak pro tyto lidi u nás ve městě je to diablo nejlepší řešení,a když je nějaká změna softu nebo,doplnění klíče do diabla,tak se staví,pokecáme,já mu to tam vložím programátorem,dáme kávu a on se zase nemusí starat o keys a kouká.Takových lidí by si našel i u Vás dost.to jsou lidi,kteří si ty investice pouze za diablo zaplatí. |
![]() hery |
| 06.10.2007, 10:45.17 | |
herydúfam že si nemyslíš že inštalujem len Openboxy.Mám zákazníkov s rôznymi možnosťami a každý z nich má iné predstavy o tom koľko by mal jeho set stáť a čo by mal dokázať otvoriť a čo vôbec nepotrebuje.Momentálne však tieto prijímače inštalujem najčastejšie preto že zdieľajú výborne Sk Cz karty oproti sebe čo je z pohľadu investície pre zákazníka veľmi výhodné a prvoradé.V EMU ide AU Premiere čo je síce dočasné avšak tvz.zadara čo tiež nie je zanedbateľné plus, kedže sa najčastejšie montuje Multifocus 23,5 a 19,2 s Twin konvertormi a dvomi STB.Takže na koniec Diablo je super avšak nie pre všetkých.Ak by si chcel pokecať-preto že si to nejak nevieme vypísať v tomto fóre pošli Skype na satelity@pobox.sk nemám s tým žiadny problém.Maj sa fajn :))) |
![]() dempsey |
| 06.10.2007, 10:47.58 | |
heryTys to zase pomotal všechno dohromady. Jinak např. Azbox zatři litry zatím ty zlatá vejce dává v pohodě... |
![]() drobeček |