Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.10.2007, 14:39.01

Co jde v malé čtečce karet u Diablo Camu?

Má někdo zkušenost s malou čtečkou karet u Diabla. Co v ní chodí(jaké systémy)? Co je potřeba nastavit pro bezproblémový chod? chod? Ve velké čtečce bude karta CW. Děkuji za odpovědi.
uživatel
smahi
09.10.2007, 14:54.25

RE: Co jde v malé čtečce karet u Diablo Camu?

Mám také dábla,malou čtečku jsem zatím neřešil,ale mám tuchu,že se o tom někdo tu zmiňoval.
uživatel
zzaner
09.10.2007, 15:02.46

MISUT

Buď takové dobroty a poraď mu.
uživatel
zzaner
09.10.2007, 16:27.47

Mělo by tam jít to stejné jako ve velké,podpora všech systému uvedená u výrobce..Mám Skylink ve velké a TaT v malé.
uživatel
Sekyra
09.10.2007, 17:02.45

Co jde v malé čtečce karet u Diablo

Přesně tak,jak to říká kolega Sekyra,v jedné velké je možné použít card T+T,nebo Gitál na české programy a v druhé malé SLlink, používá se vesměs pro cryptoworks,protože diablo dekoduje vesměs všechny kodovací systémy,i cryptowoks samo o sobě bez vložených card,pokud bude soft na tyto programy upraven,jako byl dříve před změnou kodování pro cslink a sllink,ještě poznámka pro Zzaner kolegu.Dnes jsem testoval diablo u kolegy na OPENBOX 820,a zjistil jsem,že je u něho funkční pouze jeden slot,druhý je mrtvý,zítra zkusím u druhého kolegy a pak se k tomu vyjádřím,Například u mascoma,a premiax jsou funkční oba sloty pro podporu diabla.
uživatel
hery
09.10.2007, 17:14.56

Co jde v malé čtečce karet u Diablo

Jestli tě to zajímá,tak teď když jde cigi tv nemusiš v diable mít ani jednu card/cs +sl jdou/když nejde cigi lze používat jako to dělám já jednu card v diablu,a jednu card v modulu Cryptowoks a mám oba sloty využité,výhodu malé četčky mají přístroje kde není /EMU a nemohou vkládat klíče/ a mají pouze jeden funkční slot,tam použij způsob velkÉ card v diablu a jeho malé čtečky.
uživatel
hery
09.10.2007, 17:19.31

Ja používam T+Tv malej čítačke a Skylink vo veľkej čítačke ale pre bezproblémový chod som musel v programe fasto odstrániť providerov CSlink a Skylink v súbore key.bin. Do vtedy to mrzlo a neodkodovalo programy po úprave key.bin. Ide diablo bez problémov. Ináč do sat-upload.net v sekcií diablo cam som nahral slovenčinu a češtinu pre diablo cam. Vyskúšajte zatiaľ boli všetci spokojný.
uživatel
silvercord
09.10.2007, 17:21.44

Mám tam preklep ide o Fausto verzia 1.11
uživatel
silvercord
09.10.2007, 18:19.59

Pro Silvercorda

Děkuji za všechny odpovědi. Můžeš prosím lehce popsat úpravu souboru key.bin ve Faustouvi. Děkuji
uživatel
smahi
09.10.2007, 18:32.14

Otvoríš súbor key.bin vo fastovi, načitati zoznam kodovacích systemov roztvoríš ponuku pod cryptoworks a uvidíš tam zoznam všetkých providerov.klikneš na CSlink ľavým tlačítko zvýrazní sa nápis cslink a potom pravým tlačítkom a v otvorenom menu vyberieš odobrať providera a takto postupuješ so skylink. Ale myslim že cs linky sú tam dva. Potom dáš súbor uložiť. Ak nemáš češtinu do fausta tak ju najdeš tiež na sat-upload.net súbor csetina.sil.
To je všetko
uživatel
silvercord
09.10.2007, 18:35.17

Děkuji Silvercorde a přeji hezký večer.

Děkuji a hezký večer.
uživatel
smahi