| 09.10.2007, 17:40.15 | |
24CzZdravím. Mám takový dotaz. pár dní nemám možnost sledovat satelit a tak by mě zajímalo zda tato tv obnovila vysílání nebo ne. Jinak příjde o licenci. Jsou tu sice lidé kteří budou nadávat že tato tv byl šmejd, ale přecejenom každá česká tv na satu je dobrá... |
![]() libor129 |
| 09.10.2007, 17:44.38 | |
RE: 24Czskončila, už nevysiela a tuším že som čítal že už ani nebudeani TOP TV |
![]() stano1 |
| 09.10.2007, 17:47.16 | |
RE: 24Czano,definitivně skončila, prý uvažují o nové stanici se zaměřením na zpravodajství tuším 24plus nebo tak nějak,měli to prý jako záložní projekt... |
![]() VICENEC |
| 09.10.2007, 18:09.28 | |
24CZDíky. O té 24CZ plus vím. Mě se jednalo to tuto chvíli. zda vůbec vysílá a pokud jo tak jesti pod původním názvem nebo už pod novým |
![]() libor129 |
| 09.10.2007, 19:44.12 | |
RE: 24Czmomentálně nevysílá vůbec, i když sat načte 24cz tak jsou tam jen barevné pruhy bez textu na netu tuším mají jen zprávy |
![]() VICENEC |
| 09.10.2007, 22:32.43 | |
Re:24CzOno to za koukani nestalo.Pohled na par unudenych a podrimujicich zakonodarcu,kteri se flakaji za nase penize.Jsem rad,ze to zkoncilo.Poradny zpravodajsky kanal z celeho sveta by byl milejsi. |
![]() pivnik |
| 10.10.2007, 05:05.39 | |
RE: 24Czto pivnik: je vidět, že ses na to moc nekoukal. A je škoda, že to skončilo, ( ne zkončilo ) byla to jediná možnost vidět na vlastní oči, co se tam vlastně domlouvá. |
![]() Tondach |
| 10.10.2007, 06:16.56 | |
TondachJestli jsi na to opravdu vydržel koukat, tak tě obdivuji... ale fakticky. Protože já, po hodině sledování této TV, měl pocit, že je půjdu zkopat do krychličky.... :((( |
![]() kacenkin |
| 10.10.2007, 13:46.41 | |
RE: 24CzMyslím si, že to že to bylo pro většinu lidí nekoukatelné znamená jedině, že by neměli mít volební právo, neboť ho nedovedou tak jako tak užívat.Taky si ovšem myslím, že by se podobné vysílání dalo udělat stokrát lépe, nicméně by to stejně nebylo nic pro diváky Ulic, Naměstíček, Vyvolených apod. Je škoda, že to neběží, nicméně je fakt, že by stačilo pro dosažení téhož výsledku, kdyby to běželo na webu s relativně malým tokem v obraze a s archivem. Mimochodem takové internetové vysílání si dovedu představit za státní peníze, narozdíl od státní České televize s Janečky a Černými, a narozdíl od bláznivých a zcela neužitečných portálů státní správy, které jsou jenom zástěrkou pro mrhání penězi. Zkopat do krychličky...hmm...a když to nebude k vidění, tak to bude ok? Co kdybys podle toho, co vidíš a hlavně uslyšíš, realizoval svoje volební právo? Nebo ti stačí jako zdroj informací TV NOVA a Blesk? |
![]() Antonín |
| 10.10.2007, 19:34.02 | |
RE: 24CzKacenkine, napsal to Antonín "svým" stylem, ale v podstatě velmi dobře. Každý máme svého poslance, ať chceme nebo nechceme a každý měl možnost přes tuto TV odpozorovat, jak se chová ten jeho i ti ostatní. A přenosy z Parlamentu byly vždy zajímavé, pokud se neprojednává třeba zákon o rybářských lístcích. Je bohužel hodně takových, kteří by je nejradši zkopali do krychličky, jenomže to přece není řešení ! Já osobně jsem v nadsázce říkal, že by se ze sledování této TV měly dělat testy a jen ten, který by prošel, by teprve mohl k volbám... |
![]() Tondach |