| 09.10.2007, 21:53.43 | |
KoaxialZdravím odborníky, právě jsem skončil s instalací sat. příjmače. Mám dva příjmače a na talíř jsem dával TWIN, což u mne proběhlo vše v pohodě a u dcery v pokoji jsem narazil na problém, že nemá žádný jiný vstup do Tv, než koax. Satelitní přímač má puze výstup Scart. Lze to nějak propojit, nebo budu muset dceři koupit i novou Tv? Poraďte, jsem už dutej. Díky za reakce. |
![]() JirkaLoz |
| 09.10.2007, 22:01.19 | |
RE: KoaxialStačí když koupíš modulátor. |
![]() technikTKR |
| 09.10.2007, 22:03.40 | |
RE: KoaxialNikdy jsem o žádném modulátoru neslyšel, prosím tě zasvěť mě, až nejsem žádný pitomec. Díky |
![]() JirkaLoz |
| 09.10.2007, 22:09.31 | |
RE: KoaxialJo, už jsem na netu něco našel. Díky |
![]() JirkaLoz |
| 09.10.2007, 22:10.21 | |
RE: Koaxialak, mas video, tak sa da na tento ucel pouzit. prepojit video a satelit so scartom a vyhladat cez uc. snuru na tv. |
![]() satan |
| 09.10.2007, 22:49.03 | |
RE: Koaxialano stačí staré nefunkční video z bazaru,ale pozor některé značky při nečinnosti po asi 10min vypnou,myslím,že to dělají philips |
![]() pierrepetr |
| 10.10.2007, 04:58.13 | |
RE: KoaxialVypnou pouze nejstarší filipesy, ty novější vypnou jen motor a jinak fungují také jako tuner s dálkovým ovládáním, což by se u toho staršího televizoru taky mohlo hodit. |
![]() Tondach |
| 10.10.2007, 08:27.59 | |
RE: KoaxialDigitální satelitní vysílání bude dcerka sledovat na televizi, která má jenom UHF vstup? Zlobí hodně? Nebo jsi ji vyženil? |
![]() Antonín |
| 10.10.2007, 08:55.56 | |
RE: KoaxialKdyž už koupim dceři satelit,tak bych jí tam dal i nějakou novou TV.Staré video ja další krám,kterej bude překážet,žrát elektřinu,další kabely navíc atd. |
![]() Saxon |
| 10.10.2007, 10:59.29 | |
RE: KoaxialMůžeš jí to pouštět přes video. Vstup u videa AV a výstupní kanál jak si nastavíš. |
![]() Rudolf |
| 10.10.2007, 12:06.45 | |
RE: KoaxialŘešení jsou:- modulátor a to mát podmožnosti: * koupit modulátor (cca 300-1000 Kč monofonní) * použít další zařízení, které ho má (např. to video) * použít satelitní přijímač, který modulátor má - výměna televize za jinou - úprava televize, zcela jistě je možné najít v televizi místo, kam by bylo možné připojit video signál a odpojit úplně původní analogový UHF, nebo tam přidat manuální přepínač. - dcera teenagerovitého typu by ještě mohla unést řešení s s PC monitorem a zvukem přes nějakou reprosoustavu, kterou v pokoji nejspíše má, možná bude koukat na MTV a pod. RGB lze v jistých případech použít, ale to už jde o konkrétní přístoje, taky by se tak nabízel třeba projektor. Nic jiného se s tím nenadělá. Snad ještě prověřit, že to skutečně nemá žádný AV vstup - co je to za televizi? Už i prastarý Oravan měl AV na dinovském konektoru. Nemusí to být Scart...třeba je to jenom otázka kablíku, či přesněji konektoru. |
![]() Antonín |
| 10.10.2007, 16:29.34 | |
presny typ TVpresne posli aky je to TV alebo nejake fotky zo zadneho panelu a vsetkych konektorov ktore na nej najdes a poradime ;) |
![]() batman |