Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.10.2007, 22:23.41

Modul DIABLO ,,pro HERYHO=.

Zdravim.Nemas nahodou take odzkouzeno,jak tento modul slape v prijimaci HOMECAST S 8000CIPVR ?Diky za odpoved.
uživatel
PAFKA
09.10.2007, 22:57.06

Modul Diablo

Bohužel k tomuto přístroji jsem se s diablem ještě nedostal,ale jestli ti maká modul cryptowoks ve slotu přístroje tak určitě diablo pojede.
uživatel
hery
09.10.2007, 23:23.02

RE: Modul DIABLO ,,pro HERYHO=.

No to bych netvrdil. V Technisatech modul Cryptoworks maká OK, ale Diablo tam nejede. Takže tak...
uživatel
drobeček
09.10.2007, 23:44.13

Dival jsem se u Nachtfalke a pisou, ze to chodi bez problemu!! :))) :))) R^
uživatel
docdoutnik
10.10.2007, 05:54.45

Pro DROBEČKA

Ty jsi to trošičku popletl,v Technisatu nechodí Diablo to jsem tvrdil už v minulém příspěvku/odzkoušeno na 1ks u kámoše a na pěti prodejnách/já jsem netvrdil že tam nejde cryptovorks/ale říkal jsem,že u ostatních přístrojů např. a teď jsem je jmenoval,že pokud byl slot funční to znamená,že pro cryptoworks,tak tam diablo chodí.Navíc se ti chci zeptat máš OPENBOX 820,máš oba sloty funkční??????,včera jsem zkoušel OPENBOX 820 s Diablem a funguje pouze spodní slot,vrchní nefunkční,zjistil,jsem že je jenom na okrasu,chybí v něm patice pro kontakt,Koukni na ten svůj prosím tě,a dej mi vedět,jestli je to vyjímka,nebo to mají všechny tyto přístroje, dík.
uživatel
hery
10.10.2007, 06:05.00

Pro docdoutnik

Kolego takhle jsem se napálil právě u technisatu,kolegovi jsem doporučil diablo,protože jsem si přečetl,že ten typ technisatu,který má výborně reaguje s se všemi dostupnými moduly ,včetně diabla,a nakonec velký HOV..,proto teď používám přímo praxi,než si někdo koupí diablo,jedu k němu pokud je to zde u nás a vše odzkouším, to je moje trpká zkušenost,čau.
uživatel
hery
10.10.2007, 08:56.41

@hery

dival jsem se vcera vecer ve vice nemeckych forumech a sedelo to vsude, jak diablo tak T-Rex. Ja ten reci sam nemam, nemuzu to sam posoudit. :)))
uživatel
docdoutnik
10.10.2007, 09:43.04

a na ceskym AB-Forum je to testovany taky jako O.K., ale to mohli prevzit od nekoho jineho. Ale verim, ze to musi makat dobre R^ R^ R^
uživatel
docdoutnik
10.10.2007, 10:03.08

docdoutník

Já tomu také věřím,proto když jsi přečteš můj první příspěvek ze včerejška tak to tam uvádím,že jestli je slot funkční na modul cryptoworks s kartou např.T+T, musí být funkční i na diablo,to však nelze řící o technisatu typ MF4S+CRYPTOWORK,kde karta T+T jde ve čtečce,kde je modul cryptowoks vestavěný o to se drobečkem nehádám,ale když vezmeš solo mudul do slotu tak,to napiše inicializace a může to tam být třeba hodinu,můžeš tomu chtět pomoci,ale moduly se neotevřou./vyzkoušeno už více krát/a jestli jemu ano,tak ať mě přesvědčí a budu jenom rád,protože kvůli tomu si někteří,kteří se chtějí jenom dívat a nic jiného ze sat.příjmu nedělají/nezajímá je EMU,klíče atd./ kupují již jiné přístroje.
uživatel
hery
10.10.2007, 10:05.11

hery

Trošku jsi to pomotal. Bylo tím myšleno, že pokud v nějakém přijímači spolehlivě funguje modul Cryptoworks, ještě to neznamená, že v něm bude korektně fungovat i modul Diablo.
Openbox 820 originál - oba sloty na moduly plně funkční.
Pokud tam máš jen jeden, tak to bude nějaká kopie nebo přepálená slepenina označená jako Openbox. Jinak dnes dávat do Openboxu Diablo je skoro zbytečné - většina jede a AU.
uživatel
drobeček
10.10.2007, 10:11.22

pro drobečka

To byla jenom zkouška,zda to jede,na OPENBOX 820,sbírám zkušenosti,kde diablo fachčí,nebo kde jsou problémy,to,že jede vše v AU to mi říkat nemusíš,to vím,obdobně jde vše v PREMIU.X ale také používám třeba MASCOMA 1110 CR-CI a tam si bez dibla neškrábneš víš???
uživatel
hery
10.10.2007, 11:01.34

Já říkám, že v Openboxu bez modulu Diablo už jede téměř vše také v AU, takže použítí modulu Diablo v těchto přijímačích
je skoro zbytečné... chápeš???
uživatel
drobeček
10.10.2007, 13:47.35

Pro drobečka

tady aspoň vidíš,že to vůbec nechápeš ty,protože otázka zněla jestli jde diablo v přístroji výše uvedeném v bodě č.1ty vždy skončíš tím,že OPENBOX 820 jde vše v AU,nebo lze tam vložit klíče a nepotřebuješ diablo,na to se tě zde nikdo neptal,chápeš?????,Jestli diablo nemáš vyzkoušené v několika přístrojích a nemáš ho tak radší pouze čti a ptej se.Ty totiž nechápeš jednu věc,že jsou taky přístroje,které ty vymoženosti nemají jako třeba OPENBOX,nebo PREMIUM.X a proto se to diablo v těchto přístrojích používá chápeeeš!!!!
a navíc to diablo svou náplní je tak trochu malý OPENBOX,kde zrovna tak mohu měnit,klíče,PROVIDER, atd.takže já to nosím v kapse když jdu něco zkoušet,kdežto na to potřebuješ včetně šňůr nákupní tašku chápeš,tak dej s tím OPENBOXEM pokoj,mě stačí včerejší zkouška tohoto přístroje,prohlédnutí si celého menu a už vím proč stojí pouze tolik co stojí,i když musím říci na druhou stranu,že svou práci umí,ale za PREMIUM X,bych ho nevyměnil.
uživatel
hery
10.10.2007, 16:51.59

To vím, že v Premiu nebo Mascomu se musí použít, když nemá žádné Emu nebo má mizernou SW podporu. V opemboxu jede, ale není ho tam potřeba narozdíl od Mascomu nebo Premium používat. Ale za celý měsíc jsme tady z tebe nedostali v čem je to Premium tak vyjímečné.
uživatel
drobeček
10.10.2007, 17:28.16

Ty asi nevíš nic o Premiu a ani Diablu,jinak bys takovou blbost,že Premium nemá Emu nenapsal,a ani bys nepsal,že co má Emu nepotřebuje modul/jakýkoliv/v lednu!!!! nešlo v Emu nic a pouze Diablo třeba mělo D+,Secu2-celou!!6A,80,81,84,65/jestli víš o čem píšu.Navíc Premium mělo přes pc jediné kablem stahování TPS/když začli co 4 min/a navíc já si MIMO Automatu!!naprogramuji v Diablu vše,ale ty i já v Emu nic a čekáme u okna na novou náplň.V Diablu přidáš zrovna odkódovaný paket,se vším všudy,ty čekáš.A když tak čtu tvé příspěvky máš vůbec Diablo???že ho hodnotíš??Viděl jsi někdy Premium X??
uživatel
misut
10.10.2007, 17:29.07

Drobeček

Vše je psáno pro tebe odborníku Rv
uživatel
misut
10.10.2007, 18:03.48

Pro drobeček,

takovou blbost na kterou ses chytil,ty chytrouši,dá se to tak napsat,tak má větší znalosti možná ten mladý inženýr u kterého jsem včera to diablo zkoušel,a teprve začíná s OPENBOXEM,protože říci,že PREMIUM:X nemá EMU tak to je vidět co sis z těch našich příspěvku vzal,to má podporu možná větší než OPENBOX,Je vidět,že si zaslepený do svého přístroje a si jak 5 letý kluk,když si hájí svoji hračku.Nejdřív než začneš psát ,tak mysliiiiii,a udělej si pořádek v tom co je Diablo,PREMIUM.X.7100, a tvůj OPENBOX až vše vyzkoušíš a budeš to umět posoudit,tak sem začni něco psát,nejdřív studuj a pak poučuj, čau a už toho nech.
uživatel
hery