Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Satelitni prijimac se 3 tunery

Zdravim je satelitni prijimac se 3 tunery ale ne hybridni ale kazdy zvlast?Ne VU a ne Medialink okrem nich?Neco schanim aby jsem mohl pripojit vsechny 3 anteny to je parabolu,antenu klasickou a kabelovku diky.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Proč ne VU+ ?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 423
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Protože VU dělá hybridní T/C:)

On Air!
uživatel
Saxon
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 15 870
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Samozřejmě to byl DM 8000 HD (mám 2 x DVB-S,1 x DVB- T a 1 x DVB- C).Ale je to dnes již bohužel drahý a zastaralý stroj.
uživatel
hdpe
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 3 862
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Tak stare asi neee aj stou novou normou.Jestli neco je.Ja mam ten medialink 6500 ale je to takvy prijimac onicem.Je hluchej na povely ale ma 3 pripojeni to potrebuji.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

daj do nejakého dvojslotového dvojtunery a máš aj navyše,
ja som tak vylepšil DM7020HD, mám twin DVB-S2 a twin DVB-T2/C (konfigurované ako T2 + C)
uživatel
mmc
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 498
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Někteří stále vymýšlejí překvapení 3v1,nechápu proč potřebuješ všechny tři zároveň a ještě v jednom přístroji.Lidi jsou strašně rozežraní. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
uživatel
Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3 381
Galerie: Kamil_k4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

no sice taky nechapu k cemu potrebuje T kdyz ma kabel. ale zrejme chce chytat na T neco z okolnich statu a tim je to pochopitelne.ale predevsim je to jeho vec jeho volba.
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 767
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

To je takovej problém přepnout na jinej HDMI vstup na AV receiveru?Další ovladač navíc není argument.....značka vyjde to levněji. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
uživatel
Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3 381
Galerie: Kamil_k4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Giga blue uhd 4k ,formuler 4k,mutant 51 4k ap.tvsatdigitálně! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
uživatel
spyko
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 3 582
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Tak je to jasne asi okoli ale aj kdyz nejde sat a kabelovka tak jde antena ze.A proc bych musel zase dalsi receiver schanet kdyz nemam a nepotrebuji ho co???Jsem se jen zeptal tak bude je nebo ne a to je vse ne?A hlavne hybridni ne.Nebudu predse furt vytahovat a prehazovat kabely to je jasne.Nebo ne?Kdyz nevite tak neodpovidejte ptakoviny.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Jinak to staci dekuji.A ne linux to jsem zapomnel.Takze asi obycejny nebude.Nevadi.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 116
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Satelitni prijimac se 3 tunery

Technisat ISIO STC Technicorder ma 2x DVB-S2 a pak DVB-T/C, ktery se da i dokoupit, takze muzes mit vsechny tri. Jedina nevyhoda, ze nema DVB-T2.
Anebo pak novy Technisat DIGIT ISO STC 4K. Ten ma DVB-S2, DVB-T2, DVB-C. Ale zase nema vestaveny disk a pouze jeden CI slot.
Snad jsem to nepopletl, vice by ti rekl Dagy2
uživatel
jirka67
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 578
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra