Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTv cez Android box?

Rád by som vedel, aké má výhody Android box pri pozeraní IPTv? Urýchľuje otvorenie vybranej stanice alebo lepšie a bez sekania ju zobrazuje?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Vše záleží na zdroji a kvalitě internetového připojení, takže pokud je to v pořádku, bude to fungovat bez problémů. Pokud ne, nepomůže nic ani box za 10K.
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 936
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Keď pozerám IPTv cz ntb ide bez sekania. Ak do tv zapojím Sencor smart dongle s 1 Gb RAM, všetko ide oveľa pomalšie. HD programy sa nedajú vôbec pozerať. V ntb idú oveľa lepšie. Žeby 1 Gb RAMka bola slabá na HD vysielanie?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

cez sencor smart dongle , ti to sekať bude stále.čo rýchlosť internetu . 10 mb je málo. aj 30 môže byť málo.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
uživatel
oneeeee
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 7 489
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Vykašlite sa na Android boxy. Pozrite si toto s E2.
http://evostb.com/?q=product&id=306
S týmto mi sa stream vo vnútornej sieti ani pri HD neseká cez wifi. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 436
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Keď som oslovil na Bazoši predajcov Android boxov, tvrdili mi, že stačí 1 Gb RAM, aby hd programy nesekali. Pripojenie na internet mám stabilné a dosť rýchle. Inak by mi to na ntb sekalo. Rozhodujem sa totiž, či mám kúpiť Android box výhodne s 1 Gb RAM alebo podstatne drahší s väčšou RAM?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

No určitě bych se vykašlal na Android Box, mám ho také "NEXBOX A95X Smart tv box Max 2GB/16GB Amlogic S905X Android 6.0" po týdnu používání jsem přeflešoval na čistě LibreELEC. A určitě pořizovat minimálně s 2GB RAM a 16GB ROM.
No E2 taky není vše.
uživatel
ghost
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 35
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Souhlas s "ghost". v 5 let starém DM800 HD (klon) to jede jak víno
uživatel
motanek79
Registrace: 10/2013
Příspěvků: 628
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Přes kody to jde bez problému ty androidi boxu i mobil
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 447
Odpověď v diskusním vlákně
 

IPTv cez Android box?

Ono aj naplne IPTV co su stabilne,dlhodobe su pomerne drahe a s tymi free dennymi je to o nicom,ale kazdemu moze nieco ine chutit

dreambox 800 hd
uživatel
lubo540
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 912
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ghost

Prečo si zanevrel na NEXBOX A95X Smart tv box?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubo540

100 USD/rok za 5000 kanálů (dá se vyzobat několik set opravdu špičkových 1080i) Ti připadá drahé? Ach ano, na poměry kolenovrtů pídících se po Biss klíčích je i jeden dolar moc, chápu
uživatel
motanek79
Registrace: 10/2013
Příspěvků: 628
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Dej si na Aliexpress vyhledat IPTV box, mají tam miliony typů i s předplatným IPTV. Ber to tak, že koupíš playlist a krabičku máš jako bonus
uživatel
motanek79
Registrace: 10/2013
Příspěvků: 628
Odpověď v diskusním vlákně
 

malina

asi 2 roky není problém
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Pozrel som si Aliexpres aj eBay a je ich toľko, že neviem, ktorý je najlepší v pomere cena/kvalita. To by som potreboval poradiť, aby som nekúpil predražený šunt.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

To si snad porovnáš sám podle taktu CPU, paměti a výbavy, ne? Je to beztak všechno na jedno brdo, to za prvé... za druhé, opravdu u přístroje za 50-70 USD (kde minimálně polovina je cena toho IPTV playlistu) musíš něco řešit?
uživatel
motanek79
Registrace: 10/2013
Příspěvků: 628
Odpověď v diskusním vlákně
 

@motanek79

moje řeč,souhlasím
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ghost

Bol by som rád, keby si mi odpovedal, prečo sa ti sprotivil tv box?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

nepoužitelné, pomalá odezva na Androidu, Android se na TVbox nehodí a ani TV bych si sním nepořídil.
uživatel
ghost
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 35
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ghost

Konečne to už niekto pochopil a prišiel nato, kde je zakopaný "kameň úrazu" R^

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, Formuler F1, EVO Nova IPTV
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 436
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Já na zkoušku beru H96 pro plus, 3/32 GB, android 7.1 v ceně je roční předplatné. Už delší dobu nad tím rozmýšlím a teď jsem se rozhodl a objednal. Vyzkoušet to musím. :8)
uživatel
Antonio20
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 733
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ghost

To je ale pěkná pitomost, v Androidu IPTV funguje jak z praku, stačí použít třeba správné apk, a jak jsem psal výše, pokud je zdroj a net v pořádku není s tím absloutně žádný problém. Nesmí to však být nějaký reklamní playlist, placené jedou i 1080p (standartně 720p) včetně EPG.
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 936
Odpověď v diskusním vlákně
 

@antonio20

Odkiaľ ho bereš na skúšku? Nebodaj ho po čase mmôžeš vrátiť?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Beru ho z aliexpressu za 3K i s tím předplatným a vždycky ho nějak využiju na hraní, když nebudu spokojen. Osobně jsem hodně zvědavej na to iptv.
uživatel
Antonio20
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 733
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: IPTv cez Android box?

Ja chcem s 2 Gb RAM do 40 € z Aliexpresu. Len pri každom kuse sú dve ceny, čomu veľmi nerozumiem.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Já si stáhnul aplikaci a mám tam taky dvě ceny, tu levnější nabídku mám právě při objednání přes mobilní aplikaci.
uživatel
Antonio20
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 733
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra