Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Zdravím. Môže niekto dať nejaké informácie, skúsenosti, aký modul by bol dobrý do Vantage HD, aby korektne pracoval a dekodoval skylink. Mám Ice kartu a chcem sa pripraviť na vypnutie cryptovorksu.
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

Někdy

před třema lety jsem ve Vantage 7100S zkoušel zapujčený Smit irdeto CI+.Fungoval s origo FW normálně.Ale pro jistotu bych se domluvil s prodejcem na event.výměně za jiný.Ale nahrává tuším jenom jeden program z TP. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

Abych

zbytečně nezakládal další vlákno.Muže se někdo ozvat jaký modul provozuje bez problému v sat.tuneru TV Philips modelová řada 2016 PUS 6501?Na jejich podpoře pravili,že kromě Smitu každý,což je nějak protichudné oproti pár informacím z netu.Díky. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Hobo díky, inak už asi Vantagisti vymreli
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Ano tak, vymreli...mal som HD8000, uz je vsak cca tri roky v garazi, procesory s 266MHz sa nechytaju, Vantage firmverovo absolutne zlyhali, neboli schopni odstranit zakladne chyby, robili to z nich chlapci z inych firiem, naposledy niekedy v roku 2010...

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), VU+ Zero, Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.1) Vantage HD8000S
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 018
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Môj Vantage fachči skoro 10 rokov, menil som akurát kondiky. Bodaj by ešte nejaký rok vydržal, až bude fakt aktuálne kupovať 4K prístroj!
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Pro hobo,u TV Philips PUS 6561 +Irdeto @smit +ICE Skylink jsem zatím nezaznamenal žádný problém.
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Peťas65

Nevymřeli, mám 7100 a stále jede R^ , fialový smit ci+ jede v pohodě R^
uživatel
decmen
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lz405

Díkes za info.Tak nevím co ten tatar na podpoře blábolil za nesmyslnosti o nemožnosti použití Smit Irdeto CI+ modulu. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

Fialové shmity ci+ v sharpeh

mi šly krátce a pak jsem je musel vyměnit za neotiony.Ale vLG mi jedou oba,Neo a Sh Ci+
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 4 312
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

A ty fialové byly i s tím nápisem CS Link v tom červeném oválu v pravém horním rohu?
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Decente, takže to nemusí byť ten SMIT standard CI, ale môže byť ten Smit CI+, rozumiem dobre!?
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Peťas65

Ten Smit standard CI podle Skylinku přišel o licenci a nezaručují jeho kompatibilitu s jejich kartama právě s blížícím se kolapsem uničteček. ;) Aspon to jsem se dočetl.Takže Irdeto Smit CI+.
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

Teda ani

nikdy tu licenci vlastně neměl aby to bylo přesně. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 5 934
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Na univerzální čtečce nevidím nic nelegálního - mám Vantage 8000 S HD a vše jede v pohodě. Pokud hodlá Skylink provádět nějaké změny tak si koleduje o to, že se hodně lidí na ně vykašle! Dnes je konkurence velká - takové podrazy co provádí Skylink je do nebe volající - servisní poplatek je to důkazem podraz na lidi, některé programy ze Slovenska a naopak některé programy z Česka nelze sledovat je to závislé, kde je karta registrována viník prašivá EU. Lidé, si proto zaevidovali kartu buď na Slovensku či v Česku. Univerzální čtečka je výborná věc mám ještě doma moduly Irdeto pokud to v nich nebude fungovat končím s nimi, protože takové obstrukce co provádí to je buzerování nic jiného! Nelze jim o zákazníka, ale o jejich nenasytný mamon. Ani nevím, kdy mají ty čtečky končit něco jsem četl, ale pokud to udělají půjdu jinde, nedivím se, že lidé sledují Tv na streamech, nebo shar... . :fuming: Rv
uživatel
viking
Registrace: 9/2005
Příspěvků: 449
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viking

A čo Ťa druhí zaujímajú. Ty choď inde, keď sa Ti to nepáči. Každý sa tu oháňa s tým, že koľkí odídu ale oni samy zostávajú :))) Treba ísť preč, hovoríš, že je veľká konkurencia, tak choď ku konkurencii a tam s viazanosťami môžeš držať krok a hubu. Ak nebudeš mať Skylink svet ešte neskončí. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 395
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viking

Ale asi si mimo, lebo Sk a CZ programy neidú ani inde, nie len u Skylinku. A to, že Ty máš aké Irdeto moduly doma, nikoho nezaujíma. Ak nebudeš mať Skylink môžeš ich vyhodiť alebo ich ešte chvíľu použiť pri freesate.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 395
Odpověď v diskusním vlákně
 

Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Bude zalezat od primaca ice kartu mam v humaxe 5100s zatial ide. Potom dam tam m7 v module skylink. Openbox as1hd a as2hd ,mam cam fialovy skylink a m7 standard karty.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 428
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hobo

jo,mám je doma,v té LG hrajou,ale mám teď emoušn
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 4 312
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Ďakujem všetkým za informáciu. Inak Ivan22, ty máš ten Humax 5100 a ten je Skylink ready, takže nebude žiadny problém!
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100TS @petersk

Ještě se těch zlodějů zastávej a plať jim dál servisní poplatek a jestli budou hodní tak ti ho další rok nezvednou! Oni takové hloupáky potřebují!
uživatel
viking
Registrace: 9/2005
Příspěvků: 449
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viking

A odkiaľ bereš, že ja im platím? Neplatím a už dávno, ale nie kvôli servisnému poplatku. Ale Ty ich platíš, tak kto je (nevhodné slovo)?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 395
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Peťas65 problem minule humax 5100 bol z ice kartou ked to ničo skusali /íce v module skylink ready ci+ nesla M7 v pohode ide.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 428
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Oprava /ice kartou ked to niečo skusali /íce v module skylink ready ci+ nešla.Humax 5100S nie je uz podporovany uz sa nevyraba.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 428
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Ivan22, nejak tomu nerozumiem?! Ice karta ti blbla v unicitačke?? Tá predsa má Irdeto! Malo by to fungovaťi keď ho prestali vyrábať! Či si mal na mysli cam modul?
uživatel
Peťas65
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cam modul Irdeto do Vantage HD 7100 TS

Peťas65 karta ice vypadla ked bol/ pozri Výpadok Slylink ready mašín 7 nadpis prispevku.Tak som to potom skušal v module.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 428
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra