Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Vu+solo2 komplet záloha

Dobrý deň.chcem sa spýtať na tento primac. Po aktualizácii. Ostal v setingu. Po nahrtizakladneho soft. Sa primac rozbehol.. Keďže by som tam chcel dať niečo iné. Ako napríklad Vti... Nechce mi to primac zobrať... V čom môže byť chyba. USB formatovane na fat32. Stiahnuté mam komplet zálohu zo sat.upd. Ďakujem za rady.
uživatel
lonsdale9
Registrace: 11/2011
Příspěvků: 39
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Vu+solo2 komplet záloha

Co myslis pod tym: "nahratie zakladneho softu" ?

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), VU+ Zero, Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.1) Vantage HD8000S
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 049
Odpověď v diskusním vlákně
 

lonsdale9

Nahrej tam nový image a je to...
uživatel
hoss
Registrace: 8/2015
Příspěvků: 371
Odpověď v diskusním vlákně
 

Vu+solo2

Neviem ci to bol základný soft... Bol s ab-com stránky... Ale keď som si našiel komplet zálohy ako som už uviedol. Nechce mi to natiahnuť.. Neviem kde robim chybu.
uživatel
lonsdale9
Registrace: 11/2011
Příspěvků: 39
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lonsdale9

A je to na Tvôj box?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Vu+solo2 komplet záloha

Osobne by som nikdy neobnovoval image z nejakej zalohy z internetu, bohvie, co tam je vsetko narvane.
Daj cistu instalaciu image.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), VU+ Zero, Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.1) Vantage HD8000S
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 049
Odpověď v diskusním vlákně
 

re:lonsdale9

dej do google text (( Dreambox4K [IMAGE] Vu+ Team Image - VTi 13.0.x )) hned ten prvni odkaz. Me to taky zdechlo po aktualizaci na vu+solo se v2 a kompletne jsem instaloval,ale neco spatne je k necemu dobre.

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + (5e,1w par.80cm)//full dvb-t cz,sk t2 no//CCcam// VU+ Solo SE v2 //
uživatel
marceles
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 470
Odpověď v diskusním vlákně
 

Vu+solo2

No pôjdem skúsiť... Áno je to môj primac.. Takže trosku študujem... Bolo to presne po aktualizácii..ale keď som aj stiahol Vti vôbec mi ho nechcelo nahrať.. Rozbalil dal na USB a po zapnutí primaca.. Nič
uživatel
lonsdale9
Registrace: 11/2011
Příspěvků: 39
Odpověď v diskusním vlákně
 

re:lonsdale9

rozbal daj na usb slozka se musi jmenovat vuplus,vypni ze zasuvky dej do zasuvky musi nabutovat

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + (5e,1w par.80cm)//full dvb-t cz,sk t2 no//CCcam// VU+ Solo SE v2 //
uživatel
marceles
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 470
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Vu+solo2 komplet záloha

na vu plus solo2 je potrebné , pri aktualizácii a pri press pover priložiť prst k vypínaču. potom už len počkať .

ešte žijem,vulplus solo2,black hole .
uživatel
oneeeee
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 6 782
Odpověď v diskusním vlákně
 

VU+ Zero 4K, S2X Tuner, brzy v D v prodeji

https://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-sat/vu-/3843/vu-zero-4k-1x-dvb-s2x-tuner-linux-receiver-uhd-2160p?c=344

http://satco-europe.eu/de/HDTV-Receiver-Sat/VU/VUZero-4K-1x-DVB-S2X-Tuner-Linux-Receiver-UHD-2160p
uživatel
JardaD
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 239
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra