Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.10.2007, 08:33.11

Sledování a nahrávání různých kanálů

Jsem úplný začátečník a potřeboval bych radu. Z "kabelu" jsem byl zvyklý jeden pořad sledovat v televizi a druhý si natáčet na video. Teď mám "satelit" od UPC a bylo mi řečeno, že to s tím vybavením, které propůjčují, není možné - že lze nahrávat vždy jen to, co člověk sleduje. Mohli byste mi, prosím, poradit, co je tedy zapotřebí, abych opět mohl sledovat a natáčet různé kanály?
uživatel
Murphy
13.10.2007, 08:39.53

RE: Sledování a nahrávání různých kanálů

satelitní přijímač se dvěma tunery
uživatel
Jurin
13.10.2007, 08:43.40

RE:

Aj klasicku antenu alebo kablovku plus aj satelitny prijimac.
uživatel
Robert32
13.10.2007, 09:02.21

Kartu do PC :8)
uživatel
jank
13.10.2007, 13:01.15

další přijímač
uživatel
pierrepetr
13.10.2007, 14:21.30

Sat. přijimač od UPC Ti vybere jeden kanál, který je na výstupu jak demodulátoru, tak ve scartu. Proto můŽeš současně sledovat a nahrávat jenom jeden program, který jsi naladil prostřednictvím tohoto přijimače. Pokud si na anténí vstup televize nebo satelitu připojíš ještě kabelovku, tak samozřejmě můžeš na TV přepínat libovolně mezi programy SAT nebo kabel, nahrávat také, ale když na TV navolíš satelit, uvidíš aktuelně naladěný program na satelitu , který můžeš nebo nemusíš nahrávat. Můžeš ale nahrávat libovolný program z kabelovky nebo jiné antény.
uživatel
Morous
13.10.2007, 22:50.08

(Kabelovku ani "normální" anténu už nemám, takže to padá, děkuji.)

Takže abych mohl jeden pořad sledovat a druhý nahrávat potřebuji dvojtunerový satelitní přijímač? Může to být například https://www.parabola.cz/clanky/1841/ab-ipbox-400s-dalsi-pvr-set-top-box-s-linuxem/ - nic jiného už nepotřebuji, to mi stačí?
uživatel
Murphy
14.10.2007, 22:33.08

:((
uživatel
Murphy