, sekce: Pořady v televizi |
|
ulož.to, ManhattanPoraďte. Zobrazuje se mi ze seriálu Šílenci z Manhattanu na ulož.to naposled jen serie 04/10. Potřeboval bych se dostat na další pokračování a to 04/11,12 a dále serie 05 až 07.Všechny TV vysílala Děkuji za odpověď. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 102 |
|
|
RE: ulož.to, ManhattanJe to napr. na Stream Cinemahttps://imgur.com/a/fRzyJ VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
RE: ulož.to, ManhattanAhojte, mam dotaz ohľad pozerania tv 2 Norge,cez internet včera keď som chcel pozerať cez ich rodinám stránku,tv2.no, živé vysielanie, takí mi nabehlo že nemám k tomu prístup, žeby geoblokácia? , alebo musím mať nainštalovaný nejaký program aby mi to spustilo? za odpoveď ďakujemmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@ZetorAvira Phantom VPN - 500MB dat Free a s registraciou (este bez platenia) 2000MB dat/mesacnema exit body v Norsku.. |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
@navramiTorrenty nepoznas? |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
|
|
RE: ulož.to, ManhattanNa CZT (https://tracker.cztorrent.net/torrents?s=%C5%A1%C3%ADlenci+z+manhattanu&t=0) jsou 1-7.serie v 720p, ale musíte tam mít registraci. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 870 |
|
|
RE: ulož.to, Manhattanuložt.to a podobné služby ktoré nerešpektujú autorské právo, snáď aj v našom priestore budú čoskoro minulosťou. Je hrozné, keď niekto od ulož.to niekto niečo očakáva a nebodaj keď niekto za to aj je ochotný platiť. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 005 |
|
|
RE: ulož.to, ManhattanAby som však bol objektívny, ulož.to nech v budúcnosti funguje napríklad na ukladanie mojich fotografií. Ale obsah ktorý porušuje autorské práva tu nemá čo robiť |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 005 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|