Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ulož.to, Manhattan

Poraďte. Zobrazuje se mi ze seriálu Šílenci z Manhattanu na ulož.to naposled jen serie 04/10. Potřeboval bych se dostat na další pokračování a to 04/11,12 a dále serie 05 až 07.
Všechny TV vysílala
Děkuji za odpověď.

navrami
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ulož.to, Manhattan

Je to napr. na Stream Cinema :8)

https://imgur.com/a/fRzyJ

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Ahojte, mam dotaz ohľad pozerania tv 2 Norge,cez internet včera keď som chcel pozerať cez ich rodinám stránku,tv2.no, živé vysielanie, takí mi nabehlo že nemám k tomu prístup, žeby geoblokácia? , alebo musím mať nainštalovaný nejaký program aby mi to spustilo? za odpoveď ďakujem

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor

Avira Phantom VPN - 500MB dat Free a s registraciou (este bez platenia) 2000MB dat/mesacne
ma exit body v Norsku..

krikri
Registrace: 3/2010

@navrami

Torrenty nepoznas? :)))

Traky
Registrace: 8/2013

Na CZT (https://tracker.cztorrent.net/torrents?s=%C5%A1%C3%ADlenci+z+manhattanu&t=0) jsou 1-7.serie v 720p, ale musíte tam mít registraci.

Warpik
Registrace: 9/2016

uložt.to a podobné služby ktoré nerešpektujú autorské právo, snáď aj v našom priestore budú čoskoro minulosťou. Je hrozné, keď niekto od ulož.to niekto niečo očakáva a nebodaj keď niekto za to aj je ochotný platiť.

LuboTS
Registrace: 5/2006

Aby som však bol objektívny, ulož.to nech v budúcnosti funguje napríklad na ukladanie mojich fotografií. Ale obsah ktorý porušuje autorské práva tu nemá čo robiť

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra