Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

megasat satmeter digital 1hd

Vypne tento pristroj automaticky ked sa da na dodanu nabijacku? Dodanom navode je len dlžka trvania dobijania na adapter 230 12v. zhasne ta modra dioda ked sa bateria nabije na 100 percent?
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

Mne nevypína. Svieti až do rána.
Ale mám s ním problém že sa samovolne vypne,nenatáča motor pri prepnutí kanala ktorý je na inej družici,pri vymazávaní kanálov sa seká celkovo blbne asi musím reklamovať toto som nečakal za tú sumu.
uživatel
zarek
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 54
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

Aktualizoval si firmware a potom sa restartoval,nastavil si ho potom tovarneho nastavenia? Možno preto zle funguje.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

Mozeme si pisat cez sukromne spravy ak si ich zalozite.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan22

ty nechceš aby se někdo jiný dozvěděl,jak se řeší problém??
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 454
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

Pierrepetr chcel som to riesit cez sz lebo som nepredpokladal ze tema problem merak tu bude niekoho zaujmat ,a este taky za malo eur.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

oprava /riesit cez sz lebo som nepredpokladal ze tento problem meraku bude niekoho zaujmat a este taky za malo eur.
uživatel
ivan22
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

megasat satmeter digital 1hd

Software som aktualizoval továrenske nastavenie som dal ale blbne stále.
Netvrdím že stál veľa ale za 190 eur merák ktorý dokáže nájsť družicu na ktorú je natočená parabola až vtedy keď já tú družicu nájdem v zozname družíc sa mi zdá divné.
Som na 23.5 ta3 chcem prepnúť na 19.2 nitro, prepnem program potom musím ísť do menu-satellite-dishsetup-najsť 19.2 družicu-dať usals-prejsť na move to position dať OK až potom sa parabola otočí na danú družicu 19.2 potom 4krat exit a možem pozerať 19.2 nitro ak toto je normalne za 190 eur tak potom neviem. Podla mňa som na 23.5 ta3 prepnem na nitro 19.2 má sa automaticky motor natočiť na danú družicu.
Zvolím si družicu 23.5 dám F3 edit najdem program ktorý chcem vymazať dámF3 delete prístroj sa sekne niekedy sa vypne niekedy vymaže stanicu a do zoznamu mi pribudnú stanice zo všetkých družíc a vymazávam ďalej a zmazávam stanice z iných družíc ale ja som chcel upravovať len 23.5.
V položke usals mi neukazujú bánre silu ani kvalitu takže keď sa motor natočí na danú družicu sa to nedozviem až keď sa vrátim do základnej obrazovky.A vela iných nejasností.
uživatel
zarek
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 54
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan22

dnes třeba ne,ale za čas si to najde i na google další postižený,to je škoda to šeptat do ouška
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 454
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra