Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cryptobox 500 HD

Prosim vas neviete aky soft nahrat aby sla Skylink ICE zrazu prestala fungovat vyskusal som vsetky dostupne a vysledok ten isty inicializacia karty zlyhala,dochodca nema co pozerat treba ratovat Dik
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 518
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Dobré ráno.
Píše se o tom už pěkně dlouho snad všude. Tedy že skylink vypíná ICE karty strčené v uničtečkách. Takže pokud karta byla takto provozovaná, je situace jasná. Musí zakoupit irdeto modul. V tom případě bych ale nebral podle ceny. Chystá se zapnutí unibloku / dynamické cam key, a to by starší moduly nemusely umět.
Pokud karta už byla provozovaná v modulu a přestala fungovat, tak to vypadá na reklamaci.
uživatel
Hugocz
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 272
Odpověď v diskusním vlákně
 

jukon

a v menu mas prepnute na Irdeto??
ja mam 650tku a Ice karta ide bezproblemov zatial...soft zo 7.1.2017.
ale na 500ku posledny soft este z roku 2016

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,iNEOS ZX4 T2MI,Clarke TechHD4100+,Amiko8265(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 769
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

skontroluj zápisy na karte cez podmienený prístup, ak nie sú, popros niekoho, nech Ti ich načíta v inom, najlepšie SL ready stroji ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 271
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Podobný prípad ako u mňa. Od piatku (cca od 12:20 hod.) zrazu prestala UNI čítačka dekódovať ICE kartu. Objednal som modul Neotion Skylink ready New, teraz čakám na zásielku a dúfam, že v CAM to opäť pobeží.

Opensat 9700 HDPVR+
uživatel
krtík
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 221
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

vsade inde tato karta ide aj v module aj v ready
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

ps: aj v 650 HD
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krtík

krtík to ti musí jít vysocí odborníci zde píší něco jiného , ale plno lidem to v 2018 doopravdy nejde tak kde je asi chyba --RODIČIČŮM NOVÝ PROGRAMY TAKY UŽ NEJDOU .
Skylink - konec 0D96 - 31.12.2018
ses poplet,popleto uživatel
pierrepetr
uživatel
amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 212
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jukon

bežné babské rady:

a) podlep zadnú stranu karty v mieste kde je čip dvomi tromi vrstvami pásky aby karta "zhrubla" pre lepší kontakt.
b) vygumuj čip karty gumou na ceruzky aby si odstránil prípadnú oxidáciu čipu.
uživatel
noces
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 559
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Kde sa da prepnut rezim z cryptoworks do irdeto? Ide to aj v softe z 2014? Prijimac Cryptobox mini 600 HD. Dakujem
uživatel
milan79
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

milan79

menu,,,nastavenie,,a tam mas kodovaci system Cryptoworks,alebo Irdeto,,stlacis ,,OK,,
tam mas polozku,,TYP,,das OK a mal by si tam mat na vyber..
AUTO,IRDETO,CRYPTOWORKS...

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,iNEOS ZX4 T2MI,Clarke TechHD4100+,Amiko8265(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 769
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Dano, dik tam som to aj hladal, ale takuto moznost tam nemam, ale je to soft z roku 2014. Mozno to dovoluje ten novsi mozes poziet aku mas verziu SW?
uživatel
milan79
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jukon

potom už len vymeniť prijímač alebo prejsť ku Freesatu - tam môžeš mať 2 ks za 2,- EUR/mes. spolu s dvomi kartami za 5,12 EUR/mes. na cca 70 programov v akcii na prvý 1/2 rok ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 2 271
Odpověď v diskusním vlákně
 

milan79

na cryptobox 600mini mas soft na abforum..kludne tam daj najnovsi zo 7.1.2017.
preco pouzivas este ten z 2014??

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,iNEOS ZX4 T2MI,Clarke TechHD4100+,Amiko8265(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 769
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Zatial som to nepotreboval menit, skusim to pozriet dufam, ze to tam dam cez USB.
uživatel
milan79
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

V dílně mám 550ku a v ní firmware 05-09-2016 a karta jede.
Ice kartu načetl jako irdeto.
uživatel
kobra256
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 348
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Ještě něco, tento firmware existuje i pro 500ku.
uživatel
kobra256
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 348
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Ja som uz stiahol firmaware pre 600 mini, tak to zajtra vyskusam je to ten najnovsi z novembra. Este otazka naco sluzi subor youtube.cfg. pise sa tam , ze treba prehrat aj ten je to len na prezeranie videa z youtube?
uživatel
milan79
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Hocijaký trulko tu založí nezmyselnú "tému" a čaká, že mu tu táto skupina Skylink-prisluhovačov a iných zúfalcov poradí a nie aby sa obratil na odborné forum čiže AB-FORUM. Fakt divné! :laughing:
uživatel
Cage
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

A jedna rada lepšia ako druhá - napríklad "musíš si kúpiť irdeto-modul"

:laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Cage
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

Cage

a o co je ine abforum? vsak tam chodia tí istí ludia ako sem :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 874
Odpověď v diskusním vlákně
 

jozef BA

No to asi ťažko - tam by mu totiž takú kravinu ako "Kúp si irdeto-modul" neporadil nikto. :)
uživatel
Cage
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Cryptobox 500 HD

Dobře pánové, jako potrefená husa se k Vaší debatě vyjádřím. Nejsem přisluhovač skylinku. Dotaz zněl, co má důchodce udělat, aby se mohl dívat na TV. Z tohoto pohledu nákup modulu vůbec není špatná rada, protože zaplatí a kouká. A veškeré dění u skylinku se ho pár let nebude týkat.
Ano, zatím lze kartu v uničtečce řešit, ale je to o laborování - shánění, zkoušení softů, čekání, až někdo soft upraví a dá k dispozici. Tady by si toho koukání nemusel moc užít. V klidu určitě ne.
Mimochodem taky jsem řešil jeden Cryptobox 550HD a vřele nedoporučuji nejnovější softy. Mají spousty nových chyb. Třeba že po probuzení ze standby je nulový signál z konvertoru a musí se nejprve přepnout na jinou družici / diseqc, než signál naskočí. Tohle soft z roku 2014 nedělá. Takže jsou dost dobré důvody, proč neaktualizovat. Tolik k odborné diskuzi místních expertů.
uživatel
Hugocz
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 272
Odpověď v diskusním vlákně
 

Cage

Kolkokrat citam abforum, vzdy tam najdem kraviny a niekedy aj vacsie ako tu, cize ako pisem, aj tam chodia len ludia, ktorí sa mozu pomylit a nemusia vzdy poradit na 100%.
Preklopenie kariet do layer2b a stopnutie zvysnych dvoch camcryptov nie je nicim vynimocne, v mojom okoli mam tiez niekolko takych pripadov. Tazko povedat, ci sa to tyka aj jukona, kedze ako pise, karta mu chodi aj v cryptobox 650 a blizsie neuviedol, ci len v irdeto module, alebo aj v uni..
Modul do cryptobox 500 nepichne, nema CI slot, pokial ale chce pozerat dlhodobo bez toho, aby sa ho tykali vypadky vyplyvajuce z preklapania kariet a kanalov, tak ci onak ho kupa boxu s CI slotom a s modulom v buducnosti caka :)
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 874
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Mam taku otazku: to preklopenie kariet do layer2b a stopnutie zvysnych dvoch camcryptov je riadene na konkretnu kartu alebo to suvisi s nedavnou akciou, kde skusali A000 (0624&000000/A000/13B3/6B/0EA9/0000) a az neskor prepli na 0000 (0624&000000/0000/13B3/6B/0000/0000)... Tzn. kto si vtedy zapol stanicu s tym A000, tak tomu sa to preklopilo? A to znamena aj odstavenie UNI citacky?
uživatel
vlazo12
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 13
Odpověď v diskusním vlákně
 

vlazo12

V M7 mozu spravit jedno aj druhe, teda preklopit konkretnu kartu a tiez aj konkretnu ecm zadanim chidu napr A000. Tieto zakroky su uplne nezavisle a prepnutie na stanicu s preklopenou ecm nema na kartu ziadny vplyv. Kartu preklapa prislusna emm a ta moze prist na ktorejkolvek stanici M7
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 1 874
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra