Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Koscom HD7400 CI

Dobrý den, potřebuji poradit, mám Koscom HD7400 CI. Mám problém, když ho zapnu, tak prvních 20 minut mi nejde ČT1,2,ART.pořád to hlásí, že není signál. Ostatní programy to nedělají- frekvence je 12344. Chtěl jsem ho přeinstalovat, ale neznám kody, které to po mne chce a už je nezjistím, tak, že nemůžu nic dělat.
uživatel
penta
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

S nejvetsi pravdepodobnosti tam mas HW vadu.
uživatel
J a
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 3 280
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

Tento prijímač sa vyrábal v roku 2008, tak že už má 10. rokov, daj si pozrieť napájací zdroj, mne to robilo na Homecaste, trvalo mu 15. minút kým nabehli všetky frekvencie, po oprave zdroja to nabehlo okamžite.
uživatel
skynett
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 706
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

https://www.parabola.cz/clanky/3554/koscom-hd7400-dalsi-z-hd-pvr-prijimacu/
uživatel
skynett
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 706
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

Mám ho také a taky občas hlásí žádný signál, naštěstí vždy pomůže vypnout na chvilku zadní el. vypínač. Mimochodem jedete stále na uničtečku? Zkoušel jsem ICE a modul smit a modul i karta se načetly, ale programy zůstaly zakódované.
uživatel
vlah
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 104
Odpověď v diskusním vlákně
 

@penta

hesla:-MASTER = 7400
-pro funkce v MENU = 7400 nebo 0000
-pro vyvolání Cas v MENU - Rozhraní - Síť = červené tl. + 7771
( pro vyvoláni CasKey zedejte v MENU Cas: EMU - ZAPNUTO )
http://www.super-sat.net/index.php?PHPSESSID=e2svs0aeb8ilov5ac9sg52ah06&direction=0&order=mod&directory=Kosc@m
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 262
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

Ale přeinstace asi nepomůže, tohle budou kapacitory a malinko zvlněné se napětí pro tuner. Jestli mám pravdu, bdue se to poamlu zhoršovat, a postupně tuner nelockne další slabší transpondéry, až nelockne žádný. Bude to fungovat jinak při zahřátém a úplně studeném přijímači.
Pokud to tak je, je jediné řešení výměna kapacitorů ve zdroji a v na desce v napájení tuneru.
uživatel
Antonín
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 4 240
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Koscom HD7400 CI

Je to nejspis HW Octagon se sw menu, který se pouzival i pro Golden Interstar GI-S890 HD Exelent nebo první Gosat HD prijimace.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@penta

Doma ho mám ešte v skrini rok používaný a plne funkčný.
uživatel
PeMa
Registrace: 2/2011
Příspěvků: 847
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra