Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Rád bych Vás požádal o radu. Mám led tv lg 49lb550v a v ní mám zasunutý ci modul irdeto s kartou skylink. Asi před 14 dny mi zmizely všechny programy ze seznamu kanálů. Naladil jsem tedy všechny znova a vše fungovalo jak má až do vypnutí. Po opětovném zapnutí naladěné kanály zmizely. To se neustále opakuje každý den. Když televizi zapnu ráno,naladim a vypnu, tak večer občas po zapnutí programy naskočí a nemusím je ladit. Prošel jsem všechno možné,dal tovární nastavení, manuální ladění jednotlivych transponderu i fast scan,nic nepomohlo. Bohužel nemám pozemní anténu abych vyzkoušel, jestli je to stejné i pro DVB-T.
Zkoušel jsem i posílat nové zápisy na kartu a aktualizovat modul přes usb. Nic nepomohlo.

Nějaký nápad,kde by mohla být chyba?

Děkuji
uživatel
jamecz
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 38
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Určitě to není v modulu nebo na kartě. Bude to nastavení TV.
uživatel
zzz
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 970
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

aktualizovať soft tv
uživatel
zoly
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 146
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Měl jsem ten samý problém s novou LG 32LJ500V ca před 3 týdny. Po druhém naladění a následném rozpadu nastavení jsem chvilku špačkoval, ale pak mne napadlo programy seřadit dle volby a zároveň naházet programy do skupiny FAV1. Od té doby žádný problém, mám pocit, že stačí nechtě zavadit o tlačítko FAV a rozešteluje se to komplet, v návodu nic takového není. Snad to pomůže. U starší TV LED LG 32LF561V se to nikdy nestalo, akorát 5 měsíců po 3-leté záruce odešlo podsvícení, ale odezva byla znatelně rychlejší, po zmáčknutí číslice ihned naskočil seznam voleb pod oním číslem. U této je to katastrofa, nevím, co tam odebrali nebo přidali za "ku.vítko".
uživatel
saxx
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 22
Odpověď v diskusním vlákně
 

Díky moc

Diky moc všem,
Zkusim ty programy dát fav1. Akorát netuším,co je seradit dle volby. Mám defaultne nastavené řazení dle abecedy.
uživatel
jamecz
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 38
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Jestli se ti tv nepokousi spis o funkci fastscan Skylink, proto ti to muze padat. Navíc nezapomen vypnout aktualizaci seznamu programu po naladeni pokud používáš serazeni programu podle sebe.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 6 980
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jamecz

taky jsem to řešil u souseda,do f1,ale nakonec to šlo do záruční opravy,když to po zapnuti vždy spadlo do továrka Rv
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 4 842
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jamecz

Vyřeší to modul Neotion Irdeto CI+ 1.3 (https://www.satshop.cz/Satelitni-technika/Skylink-Irdeto-CI.html).Smit chybně komunikuje ..... :-/
uživatel
mini
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 461
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mini

Mam taky LG, a taky CI modul, a komunikuje v pohode.
uživatel
Bloogy
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jamecz

Skús aktualizáciu firmware v TV, potom daj vedieť či to zabralo alebo nie.
uživatel
Rasto1978
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 827
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

vypnout všechny automaty okolo ladění , mě LG pokud nedostane
hned signál přes Diseq tak spadne Diseq na A a začne hledat na tom samém kmitočtu a přepíše stanice
uživatel
dnurg
Registrace: 12/2016
Příspěvků: 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Řešil ksem ten samý problém, pomohlo vypnout automatickou aktualizaci programů
uživatel
Petr16
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Jeden môj známy má tiež tv Lg, presný typ neviem+ modul.Ladiť a ukladať kanály to je za trest.V poslednom období mu to stále rozhadzuje programy, časť z nich sa jednoducho stratí, no všetko zle.Všetky automat.funkcie má vypnuté.Konečne si dal poradiť a dám mu tam skrinku, vysvetlil som mu, aké "výhody" má samostatná šikovná skrinka.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
uživatel
romannitra
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 756
Odpověď v diskusním vlákně
 

dreambox 8000 HD

Neidentifikuje Irdeto modul smit. Neporadíte ?
Ďakujem
uživatel
lubo37
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 6
Odpověď v diskusním vlákně
 

Re: Díky moc

Seřadit dle volby jsem myslel poskládat si seznam programů, ne od Skylinku ale třeba 1-ČT1, 2-ČT2, 3-NOVA atd.
uživatel
saxx
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 22
Odpověď v diskusním vlákně
 

Výsledky

Díky za všechny nápady. Nejdříve jsem se pokusil aktualizovat sw televize. To se nezdařilo, tv nedetekovala sw na usb disku (netuším proč)
Dále jsem vypnul aktualizace programů.
Dnes ráno tv šla hned do továrního nastavení,takže ji dám na reklamaci, jak radí Korkoran. Kupoval jsem ji v ew a raději jsem si připlatil za delší záruku,tak snad s tim něco udělají,i když ji mám už 3 roky.
uživatel
jamecz
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 38
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tv lg49lb550v irdeto smit a karta skylink

Neidentifikuje Irdeto modul smit. Neporadíte ?
---------------------------------------------------
zkus jinej IMG
uživatel
dnurg
Registrace: 12/2016
Příspěvků: 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

LG 32LJ500V

Takže vážení, kontaktoval jsem technickou podporu LG, páč po čtvrtém rozpadu seznamu stanic mi došla trpělivost. Operátor na podpoře přiznal, že LG ve výše uvedené televizi nemá funkci vypínání automatické obnovy stanic (něco v tom smyslu) a poslal mi soft na opravu. Odpoledne to vyzkouším a napíšu, jestli to pomohlo. Proč to do haj.lu nikde není napsané?! Určitě bych si takovou TV koupil, abych tam co chvíli přepisoval soft... Kdo může sdílet nebo poslat dál.
uživatel
saxx
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 22
Odpověď v diskusním vlákně
 

LG 32LJ500V

Moc jsem si nepomohl, programy sice zůstávají na pozicích, ale vypadává signál a píše kódovaný program. Karta je placená přes SIPO, když tam dám druhou kartu s předplaceným balíčkem, jede normálně. Když první kartu s balíčkem SMART dám do externího STB, jede normálně. 3xpřeladěno, necháno načíst na ČT1 a dělá to furt.
uživatel
saxx
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 22
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra