| 16.10.2007, 14:25.28 | |
Pls s jakým pluginem jde sdílet KonaxNa radegast bez auth. jsem používal Xclient a ten fungoval velmi dobře.Teď se jedná o newcamd bez auth. Na dreamboxu i na humaxu+wsp to funguje velmi dobře. Ale majitel karty nezná Sky Star a neumí mi pomoci. Jde o orig. conaxovou kartu. Zkoušel jsem WinCSC, ale chová se to divně. Na kartu se připojí, ale přesto, že stojím na ,,stanici v conaxu= ( která jinak jde ), po kartě jsou vyžadovány informace pro nagra 2, tedy stále se to dotazuje na 1801, nikoli 0B00. ( přitom stanice nemá multicrypt a jde jenom o conax ) Už vážně nevím, co s tím mám dělat. Tak si myslím, že ten Plugin WinCSC má nějak ,,natvrdo= nastavené jenom NAGRA a jestli to vůbec dovede identifikovat conaxovou kartu ? Teď mě napadá, není to tím, že je i zapnuté S2Emu ? Není nutné ho vypnout ? Nebo dokonce odstranit ? Nemůže to jít nějak, do sebe ? |
![]() keson |
| 16.10.2007, 14:33.39 | |
RE: Pls s jakým pluginem jde sdílet Konax1. Do sebe to s S2emu jít může. Vypnout stačí. Není nutno mazat, je to totéž.2. ProvID se dá ve WinCSC natvrdo nastavit, tedy je i možné, že ho máš nastavené chybně. Mělo by to kartu přečíst na dálku, a to včetně identifikace. Přečte si to kartu s GetCardData? 3. Newcamd bez auth? Skutečně? Ale Conax neužívám, takže kdoví, co v tom může být ještě za problém. |
![]() Antonín |
| 16.10.2007, 18:06.03 | |
RE:Jede to uplne normalne jako kazda jina karta |
![]() Flavius |
| 17.10.2007, 15:32.14 | |
RE: Pls s jakým pluginem jde sdílet KonaxPokud psal, že je mezi klienty WSP + Humax ( Ferguson, Philips...) či něco podobného, musí být auth. na newcamdovém serveru vypnuta, protože WSP se přihlásit k auth. nedovede. Takže by mohl udělat to, co je mu raděno. Tedy pokusně vypnout S2emu a podívat se, zda nemá ( patrně staženém z netu a to bůh ví odkud )ve WinCSC Pluginu nastavené natvrdo NAGRA 2. Otázkou je, zda ví, kde to v něm zjistí a jak to případně přepíše na Conax. Já to například nevím. Neznám a nepoužívám SS2. Jen jsem se vyjádřil k newcamdu bez auth. Proč, je mimo provoz. |
![]() Smith |