| 16.10.2007, 15:51.40 | |
Prosím o pomoc GitalDobrý den. Prosím Vás někoho o pomoc.Mám tento problém.Asi před měsícem a půl jsem rodičům koupil kartu Gital.Rodiče mají přijímač Ferguson 6318 soft Alibaba. Karzu jsem nechal u prodejce oživit, potom co jsem ji vložil do přijímače,tak vše fungovalo bez problému až do této soboty.Karta přestala dekódovat ČT-1,atd... Karta je na neomezou dobu, kontroloval jsem to na jejich internetových stránkách.Včera otec donesl kartu prodejci,aby ji oživil na licencovaném CryptoWorksu.Asi po pěti hodinách se ani prodejci nepodařilo kartu oživit a odkázal otce,aby zavolal na Gital a řekl jim co je za problém.Dnes jsem volal na Gital a tam mi řekl operátor,abych udělal následující:vložil kartu do přijímače co májí rodiče, přijímač dal na ČT-1 na kartu vysunul ze čtečky na 3 minuty a kartu zasunul zpět dopřijímače a nechal 1 až 2 hodiny zapnutý přijímač na tomto programu, za druhé jestli to nepomůže,tak zksuit další věc a to nechat zapnuto na ČT1, odpojit od sítě, nechat 2 až 3 minuty a opět přijímač připojit do sítě a nechat dvě hodiny zapnuto na ČT1. Za třetí přeskenovat transponder CS LINK, operato mi řekl pokud tyto věci nepomůžou, měl bych kartu reklamovat u prodejce. Tyto věci co mi poradil jsem ještě nezkoušel, budu to zkoušet asi zhruba za 2 hodiny. Má vůbec cenu tyto věci dělat ? Když se to v licencovaném dekoderu CryptoWorks nepodařilo prodejci oživit? Děkuji všem za radu. |
![]() Eskamoter |
| 16.10.2007, 16:10.45 | |
RE: Prosím o pomoc Gitaltak to zkus co jinýho s tim. |
![]() lubosbrod |
| 16.10.2007, 17:01.39 | |
RE: Prosím o pomoc GitalZkusím,uvidíme.Jestli to nepomůže,tak budu kartu reklamovat. |
![]() Eskamoter |
| 17.10.2007, 13:33.30 | |
gitalNěkdy se mi to stává, restartoval jsem přijímač (vypnul ze sítě na cca 1 min.) a povytáhl kartičku. Někdy jsem to musel dělat i víckrát. Pak jsem vše zapnul a obraz naskočil třeba až po 5 minutách. |
![]() lopro |