| 19.10.2007, 14:40.02 | |
pro MirasatZnámý mě přehrával soft 5.09 do Openboxu 820.Po přehrátí mi zůstal celý seting - programy, což je asi v pořádku, ale zůstalo mi i nastavení přijímače - modulátor, USALS,čtečka a jiné. Bylo přehrátí softu v pořádku? Nejde mi teď totiž např. reset klíčů apod. Díky moc za reakci, jestli můžeš tak dej kontakt na brape@cmail.cz. |
![]() Petbox |
| 19.10.2007, 14:58.28 | |
RE: pro Mirasatpo nahratí nového softu je spravidla treba nastaviť jazyk,koordináty USALS a hodiny.Treba aj resetnúť keys |
![]() dempsey |
| 19.10.2007, 15:48.03 | |
pro MirasatPrávě to jsem očekával, že budu muset nastavit, alr nebylo to potřeba. Keys nejdou resetovat, jdou přepsat přes DO.Tak právě nevím, jestli se soft dobře přehrál. V nastavení to píše, že je soft 5.09. A tak nevím.. |
![]() Petbox |
| 19.10.2007, 15:55.17 | |
RE: pro MirasatProgramy a providieři pracují? Jestli ano tak kde je Pudl?Jinak existuje Pobedit. |
![]() zizi |
| 19.10.2007, 19:15.18 | |
RE: pro MirasatReset klíčů funguje tak, že dojde k nastavení na stav, který je uložen v SW.Pak je třeba nahrát přes pobedit klíče nové. Když pak dáš znovu reset, uvidíš že funguje. Ale pak zas budeš muset nahrát aktuání. Samozřejmě záleží, jestli využíváš jen AU, nebo i neAU. Pokud přijímač funguje, nedělej si s tím hlavu. Pokud přijímač během nahrávání SW nenabootoval a teď funguje, určitě proběhlo vše v pořádku. Pokud jsi měl před tím nějakou hodně starou verzi SW, udělej pomocí pobeditu zálohu settingu a můžeš pak zresetnout celý přijímač. Nové SW ovladají ten přijímač trochu jinak...Také je možno přetáhnout setting z přijímače na přijmač a zrovna tak klíče a myslím , že i Soft. Každé nastavení pro přetažení mezi přijímači se nachází v jinde v menu. Já zatím využil snad jen to přetažení settingu. |
![]() mirasat |
| 19.10.2007, 21:23.30 | |
RE: pro MirasatMoc dík za vysvětlení.Poprosil bych o ten kontakt. |
![]() Petbox |
| 19.10.2007, 21:37.46 | |
@PetboxICQ#: 354-827-558 |
![]() mirasat |